Чета ви честичко, но не успявам да пиша и много ме яд...
Фрауст
Феичкааа, много много хубава новина
щукна ми на мен, че скоро ще ни се похвалиш, очаквах...и много се радвам, това е страхотно. Лека бременност и се наслаждавай на моментите...има ли сходства, като се очертава пак момък или ? При нас няма нищо особено ново - боледувахме малкото и аз неотдавна, ангина, пропуснахме АБ, но беше с висока Т , кашлица и сополи. Сега сме здрави, малкото напоследък е в период на силно изразено привързване към мен - разбирай, "мамо" е за всичко, аз събличам/обличам, къпя, приспивам, играем, готвим заедно, пишкаме заедно, къпем се чат-пас също така...Даже гони татю си от стаята като ще заспива. ММ малко като че ли ревнува, аз го отдавам на това, че се сутрин ММ го води, кара на ясла, аа з му казвам на малкото , че мама отива на работа, тати отива на работа, а той ще играе с децата в яслата. и той ми отговаря: Не
Злоядството ни продължава, пробвам различни похвати , както кулинарни, така и психологически, дано все нещо даде резултат...Скоро се надявам да се сдобием с кола, да въртя и аз геврека нагоре-надолу, защото, както и Гери е писала, няма по-хубаво от това да се чувстваш независим и да разполагаш до колкото е възможно с времето си!
Отпуск скоро няма да имам, но плануваме август почивчица при нашите за малко, после ще го мислим.
Гери, да оздравявате , ходят-бродят пак разни вируси...гадост е...
Копче, браво за пампито. Как ми се ще и ние да напреднем в тази насока, ама оставих нещата да се самослучат, а аз да дам насока и да съдействам.
Сахасрара, кротичко ли е бебенцето? Викаш трудно се получават тандемните разходки...няма ли помощ?
Принцес, как сте?
Тели, къде сте? Как сте?
На всички ви много прегръдки, не съм ви изоставила, но наистина кът е времето за писане
Чета ви и пак ще пиша, дотогава бъдете само здрави и се усмихвайте на слънчевото лято

нямам търпение да я пусна на градина поне това да го намали.
. Както си спя и се събуждам с по 40-41 градуса и е веселба. Та за туй при ЛЛ и директно и си почнах гадния антибиотик
без възражения този път.
. Днес не иска да се качи в колата, после не иска да слезе и сто и 16 пазарлъка за какво ли не за 1 час. Баща му накрая - сваляй го да реве. Викам аз ако теб слушам така трябва да е по цял ден или да го пребивам по 15 пъти на ден. Ма на него му е лесно , види го за ден два в седмицата и така. Какво съм се обяснявала с него и тн. Ми не става иначе, не знам вие как се справяте с тези инати, но при нас са кошмарни отново. Като цяло търпя, докато на Н-тия ден ми писне и се развикам едно хубаво и ме гледа странно и е се строява като войник.