Отговори
# 525
  • NE
И при нас не е розово. Може да пищи с часове. Веднъж ми кипна и ефекта беше само негативен. Сега я карам с по-голямо разбиране, но истината е че му е скучно и иска всичко сега и веднага. Страх ме е да излизам сама с него, че е едно влачене. Играчките са му безинтересни. На вълна е да носи и налива вода и ако го оставя ще наводни къщата. Истерии има и по нощите да обикаля терасите, а види ли кола почва да обикаля и пипа с часове. Днес му сглобявах едно лего, но за 6 годишни и там много рев чух докато му дам играчката. Все някога ще свърши, ама кога?

# 526
  • гр.София
Здравейте момичет,по почивки ли сте?
Гери,какво стана с хомеопата? Ходите ли още при него?
Удобно ли е да напишеш някои от въпросите,които задава,за да направи профила на детето? Кой е вашия,доволна ли си от него?
Много въпроси зададох,но се чудя дали да не намеря читав и да пробвам с този начин на лекуване. Вики е здрав де,слава на Бога и дано не се налага,но си го мисля. Единствено ме спира,че четох,че хранене,напитки и дори козметиката понякога се съобразявала спрямо хомеопатичното лечение,което ми е много...задължаващо ли,как да се изразя. Това дали е вярно?

# 527
  • София
Привет,
Мария ми да ти кажа доволна съм от него, но този последния път не посмях да карам с него до края и минах на сигурната медицина. Аз хем съм много за хомеопатията и я давам, но в същото време влошили се много ги зарязвам и си тичам при лекарката. Добри са тези, но трябва да си по смел, а аз не съм. Имам познати майки дето само с тях си лекуват децата. За там храната и тн никой нищо подобно не ми е казвал на мен. Единственото което знам и са ми казвали е да не яде и пие (само вода може да се пие, всичко друго не) поне по 30мин преди и след като е взел лекарството.  Това е. Повечето се разтварят и са ме учили да им правя едни  друсания там преди да дам лекарството, удряш си го в ръката шишето и даваш, нещо си се раздвижвало.
Не знам дали защото комбинирам лекарства с хомеопатия и се оправя Влади винаги по бързо и с по малко лекарства от другите деца , които са със същия вирус или е просто съвпадение, но е факт че за сега не се е налагало антибиотик. Хем съм много ЗА, хем не смея изцяло да е само на това.
Иначе въпросите са всякакви, от това как се е родил, кърмен ли е и тн до това какви навици има и какво обича да яде. Абсолютно за всичко питат.
Има едно детенце при нас така задръсти като нас и постоянно проблеми. Казах им и те решиха да идат при тях, защото и при него се беше получило като хроничен бронхит. Онзи ден майка му ми писа да ми каже,че са ходили и е много по добре детето вече.
Та не знам, ако искаш ще ти координати на ЛС, че тук сигурно ще го изтрият и пробвай.

Ние иначе добре, Влади е пушка , но аз много го закъсах със синузита. Нямам мирис, лек вкус имам поне, не чувам нищо вече, защото от духането и кашлянето ми се разказа играта и на ушите, а и очите ми се замъглиха  ooooh!, а вече 7 ден пия антибиотик и какво ли не. Чак се чудя за какво се натъпках с тоя гаден антибиотик, като файда от него няма. Просто ад, дано ми премине по бързо, че ми писна мноооого.

# 528
О, Гери, това с липсата на мирис и вкус е много гадна работа. Аз бях така около месец и повече, ама сама съм си виновна, че май предозирах с капките за нос.
Иначе,
Скрит текст:
ако носът ти е запушен от синузита, мога да препоръчам Насодрен спрей, ако не си пробвала. И също пациенти са ми казвали, че Геломиртол добре им действа.

Моето диване снощи ми изкара ангелите - не спа цял ден, дойдоха си баба й и дядо й и голяма радост, че не ги е виждала 10 дена и дивя до 11 вечерта и после в 2:30 като почна един рев и пищене и се тресе цялата, така и не разбрах от какво, и така 5-10 мин и после се успокои и заспа...а аз един час се чудех от какво и защо...превъзбудена ли беше, студено ли й стана, не знам.  newsm78

А тази седмица трябва да местим аптеката, колежката е отпуска, което значи, че аз ще трябва едни 8-10 часа да съм на работа, а с диването как ще се разберем ми е бедна фантастиката...стискайте ми палци да оцелея до септември Simple Smile

# 529
  • София
Копче спрея не го знам и ще го взема да го пробвам. Геломиртол пия, сега ми казаха да го комбинирам с още едно и да видим. Но то започне ли си , трудно минава.

Малката със сигурност се е превъзбудила. И при нас така се случва като му дойде в повече емоцията.

# 530
  • NE
Ние ако имаме гости и детето не пощръклява, а откача направо. Напоследък и трудно го приспивам. Както дивее и заспива от раз, но колко го мъча с баща му да го кротнем. ooooh!

# 531
  • София
Привет,
аз снощи и температура дигнах, на 7 ден от антибиотика  ooooh!. Почвам да пия изопринозин, че явно полза от антибиотика няма  ooooh!. Голяма идилия с това моето боледуване, но няма на къде вече, че трябва да се оправя за морето. А уж този път викам няма да се влача, директно давам с лекарства и то какво стана, май по зле  Tired

Да ви питам нещо майките с момиченца, трябва ми съвет и помощ.
Искам да купя подарък на 2г девойка и мисля да е кукла по принцип. Та приемам всякакви идеи и съвети за подарък за момиче на 2г и кои кукли са най желани от децата на тази възраст.

# 532
Феичка,  Heart Eyes много сладка лентичка Hug

Гери, май и момиченцата се кефят на тротинетки, не е задължително да е кукла. Като гледам по парковете какви луди глави има ooooh!

# 533
  • Англия
За втория рожден ден подариха на малката lego duplo, конструктор с големи блокчета и разн момичешки фигурки (принцеси, зайчета и прочие) и до ден днешен това е най-използваната играчка. След това ние подарихме два пъти за втори рожден ден Лего и отзивите са същите. Момичетата традиционно получават много кукли от раждането, но истинската игра сякаш почва по-късно.

# 534
Хей, Ана, как я карате?
То и аз не съм от хич редовните списващи, предимно чета постовете на мамите...

Как сте?

Подкрепям и за легото - една от най-интересните ни играчки, камионче за провизии Laughing и едно влакче с цифрите, бръмчи и бълбука след него всеки ден Crazy

# 535
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Гери - дано да се оправиш вече, че много време стана   Hug Моята е на етап "бебета" Simple Smile Бута една количка за кукли, с бебе в нея Simple Smile, завива го с кърпи, дава му да яде, слага го на гърнето си ... изобщо имитира това, което аз правя с нея, тя го прави с бебето Simple Smile Та, питай майката, ако нямат количка за кукли - купи една, а ако нямат "бебе" ... има много готини бебешоци с памперси Simple Smile

# 536
  • София
реших кукла, че не ми прави впечатление да има много, а и питах имала една и си играела сега с нея. Познавам детето добре и й знам повечето играчки. Тротинетка по скоро не, гледам не я влекат, но виж за момическо лего дупло ще погледна. Това може и да й хареса. Количка мисля имаше няколко на вилата им
Благодаря че се включихте , имам време още и ще видя какво има инетересно из нета

# 537
  • NE
Дуплото е много хитово и при нас. Имаме трактор и се кефи понякога да го реди.

# 538
Гери, ако се кефи на Маша, има едни на Симба. Не са много големи, аз купих Маша с люлка и пързалка. Много си играеше с нея.

# 539
  • София
Здравейте!
При нас е весело тези дни. С ММ се амбицирахме да почиваме на море с две малки деца Simple Smile. Алекс вече се загуби в магазина. Оставам аз Алекс и малката с баща им пред магазина и влизам да си пазарувам. След 10тина мин  чувам зверски рев и мамооо и тичам, защото си викам това е моето дете. Е моето беше. Избягал от баща си, цирк. Та и тава изживях. Сега сме няколко дни при мама да си почина и аз.
Весел ден!

Общи условия

Активация на акаунт