не искам да си представям как си изтръпнала до пръстите на краката
малкият бързо ли се успокои?Гери, как си? Много дълго те държи тази напаст
не искам да си представям как си изтръпнала до пръстите на краката
малкият бързо ли се успокои?
и после ревях за майка съответно. Явно ни е присъщо за зодията. Внимавайте и дано не се случи пак.
и или с мигрени. Такава криза на синузита не бях правила до сега, удари ме по всички части на главата. Подуване на лимфи и какво ли не вече. На есен задължително ще ида на терапия, че не ми се мисли какво ме чака зимата, тогава става най зле.
. Майката каза лего НЕ, а бях харесала много един с конче, колесница и една фея
, кукли имала, имала и количка, но ако е някоя яка или е мотор за кукла ще се изкефи. Ма къде да диря пък сега мотор
, намерих само един за кукла барби. Пак ще търся. Тя е малко щура тази девойка и не е много като нормалните момиченца, та ако имате още идеи ще са ми от полза.
ама така е като не знаят да кажат не, а аз все повтарям, че нямаме пари и да иска от тях
стискам палци за безаварийно море. Относно бягането...аз като искам да ме хване за ръка й казвам, че аз ще се изгубя или че мен ще ме откраднат. И веднъж й казах, че ако ми избяга ще дойдат да ме приберат лошите хора. Не знам до колко е правилно, защото не искам да я плаша. Но понякога си трябва поне малко да ги е страх, иначе хич не се замислят.
опасна е твоята принцеса! За неяденвто при нея най-вече заради хемоглобина се постарай,не е добре така нисък да го подържа. Предлагай сокове от цвекло,храни от коприва,броколи,спанак. Иначе на кг си е екстра и явно няма нужда от толкова храна,колкото на теб ти се иска.

после баща й ще ги събира 

Лили вие решихте ли се?
Порастват децата, браво че няма тръшканици вече.
Но беше много весело. Мъжете бяха абсолютен пас тая година от към почивки ама нямаше как. Нали имах колебания преди да се приберем дали да я пускам тук на градина или не за лятото. В крайна сметка не я пуснах и си ходим с нея навсякъде. Май напоследък много ме слуша пу пу. Остава и с бабите си за по няколко часа, но вечер така и не съм пробвала да я оставя и до сега. Май няма да е и това лято... По повод случката, която разказа копчето, много се забавлявах. Напомня ми и за моята кокона. Напоследък е на вълна рокли и само с рокли иска да ходи. Днес като ме видя как се облякох и ми вика "Нали като поасна ще ми дадеш тази окля", а баща и я бъзика "А мама като стане мъничка ти ще и дадеш твоята нали" - "Даааааа ". На моя приятелка пък като и видя обувките и каза "И аз трябва да си купя такеви ама по-мънички"