Отговори
# 540
Принцес, този див ужас ме преследва в сънищата ми често като кошмар - много ме е страх от това. Аз съм се губила като малка, но го помня и после дни наред бях като ваденка лепната за майка Sad не искам да си представям как си изтръпнала до пръстите на краката Hug малкият бързо ли се успокои?

Гери, как си? Много дълго те държи тази напаст Hug

# 541
  • София
Привет,
Принцес това ми напомни и за мен като малка. Като се разсърдех и щуквах на някъде и редовно се губех  Tiredи после ревях за майка съответно. Явно ни е присъщо за зодията. Внимавайте и дано не се случи пак.

Бизи не мога да се оправя още и това си е. Взех да пия изопринозин. По принцип дишам добре вече, но ушите ми пукат, постоянно пищят, главата ми е постоянно все едно съм изпила кило ракия вчера  #Crazy и или с мигрени. Такава криза на синузита не бях правила до сега, удари ме по всички части на главата. Подуване на лимфи и какво ли не вече. На есен задължително ще ида на терапия, че не ми се мисли какво ме чака зимата, тогава става най зле.

С подаръка съм до никъде да ви кажа Sad . Майката каза лего НЕ, а бях харесала много един с конче, колесница и една фея Simple Smile, кукли имала, имала и количка, но ако е някоя яка или е мотор за кукла ще се изкефи. Ма къде да диря пък сега мотор  newsm78, намерих само един за кукла барби. Пак ще търся. Тя е малко щура тази девойка и не е много като нормалните момиченца, та ако имате още идеи ще са ми от полза.

# 542
А обича ли да рисува, нищо че е щуро хлапе - понякога рисуването ги занимава и успокоява? Та ако вървим в тази насока, Fisher-Price напр. имат интересни предложения: цък или цък. Мойто би се забавлявало успешно и с нещо такова: количка с топки. Peace

# 543
Хайде да е посмеете
Скрит текст:
вчера я оставихме цял ден с баба и дядо и я извели на разходка и се намокрила и кой да ти носи резервни дрехи и нашта си видяла рокля на една витрина, влезнала в магазина и казала тази я искам и докато не я пробвали не мирясала, после не искала да я съблекат, казала искам я и се прибрали с нова рокля вкъщи  Joy ама така е като не знаят да кажат не, а аз все повтарям, че нямаме пари и да иска от тях  Twisted Evil

Гери, ето една идея http://www.fisher-price.com/en_US/brands/minniemouse/products/Di … ing-Wheels-Minnie имаше ги в хиполенд май...по моловете.

Принцес,  Praynig стискам палци за безаварийно море. Относно бягането...аз като искам да ме хване за ръка й казвам, че аз ще се изгубя или че мен ще ме откраднат. И веднъж й казах, че ако ми избяга ще дойдат да ме приберат лошите хора. Не знам до колко е правилно, защото не искам да я плаша. Но понякога си трябва поне малко да ги е страх, иначе хич не се замислят.

Аз съм под пара, диването не иска да яде, съответно на баба й сега ще й стане фикс идея, че нещо му има на детето като не иска да яде и пак ще се почне с търсенето на теле под вола, а нямам нито време нито нерви да се разправям.  #2gunfire

Надявам се всички да сте здрави и да имате по-весело лято от нашето.

# 544
  • гр.София
Гери,кръвни пускала ли си?
Ух,Принцес и мен много ме е страх от това. От ръка не го пускам,стискам до болка дори. Знае,че само когато му разреша тогава. Вие къде сте на море?
Копче  Joy опасна е твоята принцеса! За неяденвто при нея най-вече заради хемоглобина се постарай,не е добре така нисък да го подържа. Предлагай сокове от цвекло,храни от коприва,броколи,спанак. Иначе на кг си е екстра и явно няма нужда от толкова храна,колкото на теб ти се иска.
Ние сме добре,Вики се превърна в едно послушно момченце,и истериите са толкова редки,че дори не заслужават да ги споменавам  Mr. Green Е,и той си има моментите на капризничене,но кой ли няма,дори и аз Wink

# 545
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Ако някой познае коя е песента "Кокобаря" ... черпя ... усмивка ... На мен ми трябваха 3 мин.  #Crazy да я запее дребната т.е. да чуя с мелодия - почти неразбираема ..., за да разбера какво ми повтаря вече 1/2 час и реве, че не разбирам ...

# 546
Безобидна, залагам на Кокошка при Хамбаря.... Wink

Гери,
Съчувствам ти. Аз също съм се тръшнала с тоя вирус - хрема, температура и нищо не мога да пия заради кърменето. Гърлото май го овладях с чайове.
Ето моето предложение за подарък. Моя дивак се заиграва с него - посочва всички плочки по местата им, интересно ѝ е.
http://mousetoys.eu/product/607/woody-detska-darvena-logicheska- … eri-syankata.html

Принцес, това ми е един от големите кошмари... Също съм се губила като малка и ми е от ранните детски спомени. Уча я да си казва трите имена и къде живее, ама в рев и паника едва ли ще успее да ги декламира. Добре сте се раМинали! Приятна почивка!
Имаше и друго, ама главата пак е компот...

# 547
Хаха, кокошка при хамбаря? Grinning Ааа, с Фрау сме писали заедно. Simple Smile

# 548
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Златни сте Simple Smile Разконспирирахте я за отрицателно време ... А аз се мъча ли мъча ... Следващия път ... направо питам тук Simple Smile И почерпката:

# 549
  • София
Бяхме на Приморско, но вече сме при нашите, че Алекс не иска повече, а иска при баба си.
Бързо се успокои,  но аз не толкова, всичко мина. И аз много съм му говорила, но практиката се различи от теорията.
Гери, за  подаръка - сега има едни кученца с дълги коси за правене на прически  VIP pets, момиченцата много им се кефят.

# 550
  • Varna
Ха, това с губенето на дете не е шега работа! На мен ми се случи с баткото и честно да ви кажа- няма такъв ужас да ти изчезне човечето! Нямаше го повече от 10 минути, на мен ми се сториха вечност! И той помни всичко. Така че здраво дребните за ръцете и никакво пускане при много хора.
Иначе при нас нещата са нормални, е, единствено ме притеснява че напоследък намали храненето- отдавам го на жегите, а той милия топло не търпи. Малко с молби, малко с каране, но гледам поне нещо да сложи в устата.
ииииииииииии, язък, че е морско чедо- бяга от морето ви казвам, няма стигане. И само си ссе разхождаме из Морската градина и толкова.  Joy Joy Joy Joy Joy

# 551
  • София
Привет,
Мария кръвни на дали ще пусна, че след този антибиотик ще са много зле и неверни. Сега чакам при ЛЛ и по скоро мисля да говоря с нея за снимка,че имам притеснение да не е пневмония вече:(
Фрау мерси за идеята. Това в моето много ще се хареса, той си пада по такъв тип игрии ще видя да му поръчам. За лудетината определено ми хареса идеята на Копчето с мини маус, но да видим ще я намеря ли тази играчка. Ще сме на морето тогава и ми се иска и да не е много обемисто.

# 552
 Гери, хич не е голяма Мини маус. Да кажем колкото по-голям смартфон. И беше около 20 тина лв. Взехме я от детския магазин в Парадайса.
А иначе моето диване в момента готви супа от полимерни топчета  Joy после баща й ще ги събира  hahaha

Аз имам някакъв страх, че някой може да ми я грабне на улицата и аз да не мога да реагирам. И сега ме замислихте и за това да не я изгубя... #Crazy

Моля дайте идеи за закуски...макароните не се котират вече, мъфини и палачинки не мога да правя всеки ден #Crazy

# 553
  • гр.София
Копче,освен споменатите от теб(мъфини и палачинки,предимно като се застуди,че сега няма толкова време), кисело мляко с всичко-пълнозърнести бисквити,с овесени ядки,с гречка,с банан,чия,киноа(по отделно разбира се). Сандвич с яйце и сирене,с кашкавал,сандвич пица-лютеница или доматено пюре,филенце някакво или луканка и сирене,филия с масло и мед,пържени филии. Туй яде мойто.
Гери,за изследванията питах,дали преди лекарствата не си пускала! Оздравявай вече,че море ви чака!
Лягам,спокойна нощ!

# 554
  • Бурса
Здравейте момичета  Hug

Голямо неизвинено отсъствие ми пишете  Tired

Феичка много хубава новина покрай теб. Леко бременеене и сладко бебенце на финала. Баткото ще се кротне  Wink Hug

Гери оправяй се, че голяма мъка тоя синузит. Кога сте на море и къде? Близо ли е към Варна. Аз имам една идея за подарък, може и да ти допадне: https://www.facebook.com/MartisHeaven .Аз поръчах раничка с поставка и кукличка и ми я изработиха за 3 дни. Иначе имат и готови.

Принцес браво за куража с две малки деца на море Simple Smile Лили вие решихте ли се?

Мария хубава почивка сте си направили  Hug Порастват децата, браво че няма тръшканици вече.

Ужаса с губенето ми е пресен от днес  Confused Бяхме с малката в мола и докато платя на единия щанд за бързо хранене тя отиде към количките дето са с левчета, които са на 15 крачки, не я изпусках от очи (уж), нося таблата и докато се обърна я няма. Побърках се за части от секундата, почнах да я  викам 3 4 пъти силно си изкрещях и тя към мен, идва от там от където поръчвахме, тръгнала да ме търси. Абсолютно моя си е грешката. Направо не можех да си намеря място после и треперя още като се сетя  Cry

Иначе сме добре. Бяхме на планина малко с майка ми и малката, а после и на Влас за 3 дни с двете ми етърви и с децата 4 броя  Crazy Grinning Но беше много весело. Мъжете бяха абсолютен пас тая година от към почивки ама нямаше как. Нали имах колебания преди да се приберем дали да я пускам тук на градина или не за лятото. В крайна сметка не я пуснах и си ходим с нея навсякъде. Май напоследък много ме слуша пу пу. Остава и с бабите си за по няколко часа, но вечер така и не съм пробвала да я оставя и до сега. Май няма да е и това лято... По повод случката, която разказа копчето, много се забавлявах. Напомня ми и за моята кокона. Напоследък е на вълна рокли и само с рокли иска да ходи. Днес като ме видя как се облякох и ми вика "Нали като поасна ще ми дадеш тази окля", а баща и я бъзика "А мама като стане мъничка ти ще и дадеш твоята нали" - "Даааааа ". На моя приятелка пък като и видя обувките и каза "И аз трябва да си купя такеви ама по-мънички"  Joy Joy

Май имаше и още ама сега не ми идва на ум... Лека нощ  Hug

Общи условия

Активация на акаунт