Отговори
# 555
Здравейте и от нас Simple Smile

Гери бързо да се оправяш, че не е добре в това време болни Simple Smile

Това с губенето звучи ужасно и дано не ни се случва Simple Smile

Ние бяхме на море и беше страхотно, не ми се прибираше, но тази седмица си бях на работа. Ама то хубавите работи минават бързо Simple Smile Стягаме и кръщене на 14.08. - да си минем и по този ред. А пък на 16.09 аз ще съм кръстница Simple Smile
Няма как да не ви се похваля за памперса. На морето започна да си казва всеки път и и слагах само за спане. От тази седмица се гледат с майка ми, че детската ще ни е ваканция дълго време и също няма пропуск. Сутринта памперса също беше сух, та явно е напълно готова. Стана много лесно и без аварии Simple Smile
Но за тръшкането и налагането още си го има. Много е своенравна и докато се смее почва да реве все едно я колеш. Мисля другата седмица с баба да се гледат на село и там да спи някоя вечер. Хем да я пробваме, че сега е момента - с баба много се разбират, хем и за нас малко време, колкото и егоистично да звучи Simple Smile

Роман изписах...
Хубав и усмихнат ден Simple Smile

# 556
  • София
Привет,
моята идилия е убострен бронхит, който явно не се повлия грам от антибиотика, ма и аз съм си виновна за това. Детето си никога не лекувам с антибиотици като е с бронхит, но на мен си го пляснах ей така от раз. Сега е станало по зле и е пред пневмония и айде втори антибиотик. Дано този да са ми го улучили, че ми писна вече. Някакви други остатъчни имам и според лекаря дето ми разчита снимката имам постоянен алергичен бронхит, каквото и да значи това  ooooh!, според мен са глупости на търкалета.
Тук една комшийка ми каза една рецепта и ще пробвам и нейната бабина деветина да видим. Каза че така е оправяла дъщеря си като малка, че тя е била същата като нас все с бронхити. Ще ви я напиша тези дни , че днес ще ида да я запиша хубаво рецептата.

Тели мерси за идеята, хареса ми много. Ще си я запазя и за други случай, че ми допада много.
Вие знам сега сте тук нали? А какво мислите да правите по натам, като са тези проблеми в Турция?
Ние ще сме на море на къмпинг Юг, това е между Китен и Лозенец. Там бяхме миналата година и ми хареса. Дано нямаме проблеми, че с тези луди деца ми се струва че ще луднем.

# 557
  • гр.София
Ох Гери,направо се съсипа тоя път. Дано това е правилния АБ и се повлияеш от него!
И аз Тели щях да питам,какво смятат да правят. Много е страшно всичко,което става по света и това в Турция направо е съдистко спрямо правата на свободния човек. Не бих се върнала там,ако ще и милиони да ми дават. Парите нямат никакво значение,ако не си в безопасност!

# 558
Копче, мекичките се котират при нас, моите мама и баба ни ги правят обаче, да не помислите, че аз.  Grinning Иначе Рали никога не отказва шпецле, взимаме от Лидл и правя като макароните - с масло и сирене. Другото любимо е и много просто - филийки с масло и шарена сол.
Тели, май ще отскочим до Балчик, ама още не сме гледали филма "С деца на море", та да се подготвим. Grinning
Майка ми е сега за няколко дни с нас и ми е такава помощ... Всеки ден сме на голяяяма разходка без грам да се притеснявам, а днес даже бяхме на (що за лукс) фризьор, та оформихме и на Рали перушинката. Simple Smile
Гери, да се оправяш скоро.  Hug

# 559
  • София
Привет момичета,
аз най накрая се оправих  ooooh!, съсипа ме този път този вирус и синузита. Дано не ме хване пак.

При нас закуските са голям проблем. Почти нищо не минава. Попари грам не иска, а подобия на макарони или овесени ядки не иска и да погледне. Общо взето за мое съжаление яде само ако са пържени филии или мекици, което не ме радва особено. Пие и мляко сутрин и често е само на него и по късно и плод. Добри идеи давате, но не иска това диване и това си е. Преди поне юфка ядеше, сега и това не иска  Tired

Надявам се че сте добре . Ние се настройваме за моренце другата седмица  Simple Smile и нямам търпение вече.

Хубав и прохладен ден на всички

# 560
Ехо! Здравейте, моля!
Отдавна не съм писала, но голяма лудница е при нас. И нямам търпение да идва края на септември и да раждам, много неприятно се оказа с голям корем по време на жегите. С февруарчетата си ни беше екстра - сега го осъзнавам...
Питане имам аз. За прословутите памперси. Махнали сме го успешно (без нощния, но от утре и с него са захващам), обаче само запишкането. Голямата работа я върши в гащите. Без изключения. Много ме ядосва (и озадачава!), защото преди два месеца си акаше в гърнето без никакви ядове. А сега не ще и да чуе... ПОМОЩ!

# 561
Момичета, хайде по едно следобедно кафенце да пийнем! Simple Smile

Гери, много се радвам, че най-после си добре! Приятно изкарване на морето!  Hug
Лимонке, страшно добре те разбирам, въпреки че хванах само май месец като горещ. Определено си е предизвикателство търчането с големия корем, особено когато каката/баткото са такива лудетини и си искат грижи и внимание. Пожелавам ти кураж и позитивни мисли, нали знаеш - и това ще мине. Simple Smile
Мама беше при нас за една седмица и преди малко я изпратих, та ми е едно носталгично... Този път толкова много усетих нейната помощ и подкрепа, без излишни съвети, които обичайно дават възрастните, че сега си ми е мъчно. Ама какво да се прави... Simple Smile

# 562
Гери Hug то си е за честито направо Heart Eyes повече хич да не те повтаря  bouquet хубаво моренце да си изкарате и здрави да се върнете Peace

Лимонче  Peace

# 563
  • София
Здравейте,
моето диване е ужасно тези дни. Снощи така му се скарах и наказах без играчки и детски до вечерта доде заспа. Направо ме подлуди и излязох извън нерви  ooooh!. И снощи само повтаря - МАМА ДИТА (сърдита) , после по късно седи и вика - МАМА ОЩЕ ДИТА  Joy  и накрая си отиде да си спи в неговото легло. Много лошо го научих да спи при мен и няма отърване сега, но реших че не може така. Махнах от преградите и вече ще си спи там.

Лимонке знам ли какво да правиш, може би да изчакаш малко време, да говориш и да имаш търпението да му премине тази щщуротия сега да ака в гащите. Щом преди не е правил така, явно е някаква временна прищявка. Много неприятно за теб, но нямам на идея какво друго да се направи.

# 564
Лимонке, да не е ревност заради бебето? Вярно, че е рано още, ама те нали при поява на нов член на семейството и връщат назад.

Гери, радвам се, че си по-добре.

На нас да ни е честито гноясалото гърло и темп 38.5 вече втори ден. Точно като преместихме аптеката и трябва и на работа да съм. Красота някаква. Ама да се оправя та дано да стигнем до почивка. Проблемът е че никакви лекарства не иска да пие...

Спокойна вечер.

# 565
  • NE
Гери От новото място, емоциите, всичко може да се е разбеснял. Приятна почивка от нас. Ние си гледаме морето от терасата за да има мир и спокойствие.
Лимонче Леко раждане. Надявам се е период при вас. Все ще стане накога.
Копче Да се оправя малката. Дано е нещо бързо и скоро да е ок.

Аз напоследък не съм много контактна. Детето ме изгощава на макс. Изкарах вчера листовките и остава да оправя кормуването, че е драма. Ходя и на работа. Въобще не знам дали ми се излиза в отпуск, че лудницата няма да е по-малка.
Нови игри с леене на много вода, но поне се занимава и има малко спокойствие. Вече изцяло спи в нашето легло, но за сметка на това спи.

# 566
  • Бурса
Здравейте  Hug

Как сте днес? Много е жега във Варна, ние гледаме да се разхладим я на басейн я на морето. Днес смятаме да се разходим до мидената ферма в Дълбока. Аз не съм ходила от преди 10 години.

Питате ме за Турция. Какво да ви кажа, на мм договора му е за още една година. Викат го на 14 август, а аз с малката ще заминем при него към края на септември, че първо са по лагери и няма  да ги има в града. В страх не искам да живея, то си е Божа работа. Няма да се чувствам по-сигурна в някоя друга европейска държава. В Украйна например бяхме година преди после да станат размириците точно в Донецк и Киев където бяхме.

Копче малката пребори ли се с гноясалото гърло, че е много гадно лятото да се боледува.

Гери вие пристигнахте ли на морето? Как си изкарвате?

Фрауст как са момите?

Лимонке още малко остана до пухкавия финал. Почивай си повече  Hug

# 567
Ей, като дойде уикенд и всички се покриваме Simple Smile

Тели,  Praynig да сте добре и на сигурно и следващия сезон на мъжа ти. Каквото ни е писано това. Ако тръгнем да мислим за всичко и да се страхуваме, трябва да се затворим вкъщи.

Моето диване още не се е оправила. Вчера пак имаше темп. Май не пие достатъчно от антибиотика, че не иска сама и е ужас някакъв - аз я държа, баща й го изсипва в гърлото, после реве и плюе...не знам на следващо разболяване как ще успяваме, че вече е силна и едвам я държа. Освен това нещо си оплаква че я боли ръчичката и държи през цялото време. И не знам паднала ли е, аз ли съм я натиснала нещо...утре ще сме по лекари явно.

Хубав и спокоен ден  Hug

# 568
  • София
Привет. Ние от днес сме на морето и е страхотно. Мога само на морето да си седя. Влади днес беше чуден, не иска във водата и се моля да е така до края Simple Smile. Играе си на плажа и кротува, но да видим до кога.

Копче дано се оправите по бързо. За гърлото страшно ни помогна на нас компресите на гърлото с извара и му давах мед с лимон и после даже прибавих и джинджифил. 
Тели няма как да се затворим в къщи.дано се оправят там нещата, че аз си я харесвам много тази държава.

# 569
  • гр.София
Ехааа Гери,весело море! Да изкарате приятно и да успееш да си починеш Wink
Копче и аз препоръчвам компреса с изварата. И да оздравява бързо малката.
И ние имахме планове за целия август,но свекъра почина неочаквано и всичко пропадна. Много ми е мъчно за него,беше много млад и рядко срещан добър човек. На мм много му се насъбра. А и незнам какво ще се промени занапред,щото майка му остава сама сега. Абе,неприятна работа. Трябва да се адаптираме.
Вчера детето ме пита за дядо си,и му казах че е отишъл да работи на далеч,много надалеч. Това ми казаха да му кажа свеки и мм. Бих подходила по друг начин,но те нямаше да го разберът и се съобразих с тях.

Общи условия

Активация на акаунт