Гери бързо да се оправяш, че не е добре в това време болни

Това с губенето звучи ужасно и дано не ни се случва

Ние бяхме на море и беше страхотно, не ми се прибираше, но тази седмица си бях на работа. Ама то хубавите работи минават бързо
Стягаме и кръщене на 14.08. - да си минем и по този ред. А пък на 16.09 аз ще съм кръстница
Няма как да не ви се похваля за памперса. На морето започна да си казва всеки път и и слагах само за спане. От тази седмица се гледат с майка ми, че детската ще ни е ваканция дълго време и също няма пропуск. Сутринта памперса също беше сух, та явно е напълно готова. Стана много лесно и без аварии

Но за тръшкането и налагането още си го има. Много е своенравна и докато се смее почва да реве все едно я колеш. Мисля другата седмица с баба да се гледат на село и там да спи някоя вечер. Хем да я пробваме, че сега е момента - с баба много се разбират, хем и за нас малко време, колкото и егоистично да звучи

Роман изписах...
Хубав и усмихнат ден
, според мен са глупости на търкалета.
Иначе Рали никога не отказва шпецле, взимаме от Лидл и правя като макароните - с масло и сирене. Другото любимо е и много просто - филийки с масло и шарена сол.

повече хич да не те повтаря
хубаво моренце да си изкарате и здрави да се върнете 
и накрая си отиде да си спи в неговото легло. Много лошо го научих да спи при мен и няма отърване сега, но реших че не може така. Махнах от преградите и вече ще си спи там.
да сте добре и на сигурно и следващия сезон на мъжа ти. Каквото ни е писано това. Ако тръгнем да мислим за всичко и да се страхуваме, трябва да се затворим вкъщи.