Север-Юг и проектите на актьорите след него - 47

• 40 700
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Светле  Heart Eyes Светли празници и на теб!  Hug
Скрит текст:
Сутринта, като видях какво съм избълвала снощи, се почувствах кофти, затова и ти се извиних. Продължавай да си пишеш искреното мнение и да не ти пука дали се ядосвам или не, а ? Аз съм си такава, припалвам, ама бързо ми минава ... овца, какво да се прави  ooooh!  Съжалявам, наистина, защото те обичам много !

# 676
Светле Hug, както знаеш на мен ми е много ценно твоето искренно мнение, така , че не си и помисляй да ни го спестяваш Naughty Wink

Кво ли прави Киво, Башак не е била активна в ИГ си от 3 дена, може и тя да е с него Peace
иска ми се, освен сериала на есен, да има и планове за игрален филм през лятото Praynig, много ми се иска Whistling Whistling

Фенче Heart Eyes, твоя Марс е ретрограден, така, че той е виновен Mr. Green
ама да знаеш, че така, ще е 4 месеца Naughty
ааааа и Меркурий стана ретро, проблеми с комуникацията Laughing

# 677
Айре  Heart Eyes ай, стига бе - 4 месеца  ooooh! ooooh! ooooh!
Скрит текст:
аз и от болестта съм си малко раздразнителна, не ми обръщайте внимание, моля ви  Joy Joy Joy Joy
И аз искам филм!  Peace

# 678
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Фенче,
Скрит текст:
всичко е точно, мило, немай грижа. Не съм толкова глупава да загърбя приятелство, което е важно за мен, заради некви тъпотии. Разбирам те добре и даже ми се искаше да ти кажа, че и проблемът с щитовидната жлеза има вина (знам го от опит, при мен даже избиваше на тревожност и безпокойство), но се притесних да не би и това да го изтълкуваш погрешно Joy Нещата са различни, когато общуването е индиректно и не виждаш очите на човека и не чуваш интонацията на гласа му. Толова сте ми мили и двете с Айричка, че не бих се лишила от вас заради никакви спорове. Още повече, че в тази тема заобичах Киво аз, покрай вас. Тук е моят виртуален "дом" и ние сме като семейство - понякога има различия, но винаги има решение, защото наистина се сприятелихме за тези три години и се заобичахме. А когато има добро желание и от двете страни, всичко е лесно. Hug

Айрич,
Скрит текст:
аз трудно ще се променя, сладурчето ми.  JoyЩе се опитам заради Фенчето обаче да съм по-мека и щадяща. Hug

# 679
Светленце  Heart Eyes много те обичам!  love001

# 680
Фенче,
Скрит текст:
всичко е точно, мило, немай грижа. Не съм толкова глупава да загърбя приятелство, което е важно за мен, заради некви тъпотии. Разбирам те добре и даже ми се искаше да ти кажа, че и проблемът с щитовидната жлеза има вина (знам го от опит, при мен даже избиваше на тревожност и безпокойство), но се притесних да не би и това да го изтълкуваш погрешно Joy Нещата са различни, когато общуването е индиректно и не виждаш очите на човека и не чуваш интонацията на гласа му. Толова сте ми мили и двете с Айричка, че не бих се лишила от вас заради никакви спорове. Още повече, че в тази тема заобичах Киво аз, покрай вас. Тук е моят виртуален "дом" и ние сме като семейство - понякога има различия, но винаги има решение, защото наистина се сприятелихме за тези три години и се заобичахме. А когато има добро желание и от двете страни, всичко е лесно. Hug

Айрич,
Скрит текст:
аз трудно ще се променя, сладурчето ми.  JoyЩе се опитам заради Фенчето обаче да съм по-мека и щадяща. Hug

love001

Скрит текст:
ама аз не съм искала Rolling Eyes
въобще и не си помисляй да се променяш, досега не си обидила или засегнала никой с нищо Peace

за теб Hug

спомням си, че в тая сцена много го харесваше newsm78

# 681
# 682
много смешна снимка Laughing

# 683
  • AMS

Привет, дружки!!!
Натъжихте ме с последните постове  Sad
За мен всеки от артистите, които гледам, има своите качества,
с които да ми прикове вниманието.
Не си правя класация този е най, а оня не е.
Ако някой не харесвам, не говоря за него, не гледам негови филми.
Единствено до сега си изпуснах нервите за една актриса,
но там тя води в листата по негативни коментари.
Изгледах сериала КН, заради другите актьори и не съжалявам.
Къванч, партньорките и колегите му харесвам и не им разменям местата.
За мен е лишено от смисъл това -
Не го харесвам, като актьор, но го харесвам, като човек,
или обратното.
Ами, щом харесвам човека, би трябвало да уважавам и работата му
и обратното.
Всеки заслужава уважение за труда и таланта.
Всеки е уникален по своему.
Всеки има уникален поглед, жест, стойка, ...
Хайде, стига, че стана ....

# 684
# 685
  • София
Още от Бааде

# 686
Дива  Hug не се натъжавай, мила ... и това се случва понякога, за съжаление ... няма да те натъжавам повече, обещавам! Peace
Зари  Hug благодаря!

# 687
Дива Hug споко, планетите са виновни Wink
ама тук в нашата тема уважаваме всички Кивови партнъорки и отдаваме значимото на играта им, наравно с неговата игра Peace
кой е сериала КН newsm78

Зари, мерси Hug
явно, че Бааде е решила да се завърне в света на шоубизнеса , с тая фотосесия Peace
Че хич не й беше лесно с тоя......бившия й мъж Whistling

ееее видеото как я гримират-страхотно!

Последна редакция: пт, 29 апр 2016, 20:58 от Airra

# 688
Айрич  Heart Eyes утрепа ме  Joy Joy Joy Joy планетите били виновни  hahaha
Но, ние тук действително харесваме всичките партньорки на Киво, коя повече, коя по-малко , но всички, без изключение   Peace
КН трябва да е Кралицата на нощта  newsm78
Хайде, да го видим и с Хазал ... и тя игра перфектно ролята си, някои даже я намразиха  Laughing

# 689
Айрич  Heart Eyes утрепа ме  Joy Joy Joy Joy планетите били виновни  hahaha
Но, ние тук действително харесваме всичките партньорки на Киво, коя повече, коя по-малко , но всички, без изключение   Peace
КН трябва да е Кралицата на нощта  newsm78
Хайде, да го видим и с Хазал ... и тя игра перфектно ролята си, някои даже я намразиха  Laughing

хаха, определено не можех да понасям Нихал Tired

аз ще гледам Ашка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт