Север-Юг и проектите на актьорите след него - 47

• 40 723
  • 737
  •   1
Отговори
# 660

Къванч, в този сън на пеперудите ме разката,
но и Мерт много го харесвам

Абсолютно! Мерт много го уважавам след този филм  Peace А Къванч ме направи своя почитателка завинаги. Показа ми, че може да изиграе всичко  Heart Eyes

# 661
  • AMS

Не обичам колажи, в които се смесват проектите,
но съм имала и такъв  Rolling Eyes

Тази вечер имах друга програма,
но домашните не ме оставиха на спокойствие,
та се правя на заета  Sunglasses

# 662
Благодаря ти, че се правиш на заета именно тук  Laughing bouquet

# 663
  • AMS

Къванч беше и в Амстердам през един студен мновембър

# 664
# 665
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
И аз смятам, че Бихтер е най-силната роля на Берен. А също и че тя беше по-добра от Киво. Той на моменти не ми харесваше, прекалено много мимика вкарваше в интерпретацията, много чупеше вежди и устни, сладникав и женствен ми беше. Тогава за пръв път го гледах (Киво) и беше комай първия сериал, който загледах. После го гледах малко в Перла, но там си беше зле за мен, въобще не ми хареса.
Спомням си, че  и аз като Варна точно това си помислих, когато започнах да гледам Кузей: Я, казах си, това момче се е научило да играе, браво. И го започнах уж на шега, пък го изгледах целия. И после покрай вас неусетно се превърнах и аз във фенка  Joy, е, не чак толкова безкритична и вярна, но все пак.
 (Joy JoyФенче, знам, че ти го харесваш навсякъде. Joy Joy)
 Hug

# 666
Ами Светле, аз си казвам честно мнението - харесвам Киво навсякъде.И в Перла беше дървен само в началото/ и пак играеше много по-добре от нашите актьори, които учат по 6 години актьорско майсторство/   и като Бехлюл и Халил  беше страхотен за мен! Още в М§ Х се видя колко много се е развило момчето ... Аз го гледам от самото начало и виждам как се променя играта му. Интересно защо не си паднах по твоите любими актьори  newsm78 Ами  нямат тази мощна харизма ... може да са добри актьори, но не бих си губила времето да пиша и да се интересувам от тях. Пък и не съм такъв кинокритик като теб  Laughing Гледам единствено това, което ми харесва, най- много харесвам  Къванч - и за какво да го критикувам - никога не ме е разочаровал, никога! И за разлика от Берен, той е винаги различен, във всяка роля, което не мога да кажа за нея. А  той има такова лице, че само с мимики можеш да разбереш какво чувство предава, а това не го могат много. Да, аз съм му истински фен, и това също не го умее всеки  hahaha Аз знам на кого да бъда фен - щом съм станала на Киво , не е без причина, винаги избирам най- добрите. Казвала съм ви много пъти, че не мислех, че ще ми се случи за втори път, но ...живот. Никога не съм крила това, можеш да ми се подиграваш , но по-скоро би трябвало да ми завидиш  за чувството,  насладата, която изпитвам гледайки  моите двама любимци на екран  Peace Това чувство може да го разбере единствено истински фен, за другите е невъзможна задача  ...

Лека!  smile3524

Последна редакция: пт, 29 апр 2016, 01:15 от queen_fenka

# 667
  • AMS

лека и синеока

# 668
# 669

Терзи  Heart Eyes благодаря! Подобно! bouquet
Кафе ?
Скрит текст:
Светле  Heart Eyes
Скрит текст:
Прощавай, снощи подпалих моторетката  Joy Joy Joyнадявам се, да не си се засегнала.  Ама аз съм си такава, не давам косъм да падне от главата на любимите ми хора, а Киво ми е любимец, та така ... Едно време за брат ми една учителка казваше на нашите, че няма нужда от адвокат, е, не съм се променила много оттогава   Mr. Green

# 670
Здравейте на разпети петък Hug

Терзи, благодаря подобно bouquet

Фену Heart Eyes, верно си я подпалила Wink
аз  не съм безкритична към нашия любимец, но в ЗП нямам почти никакви забележки към него Peace
В МиХ също се справи много добре Peace
като Кузей ме дразни понякога, не ми харесва как изиграва някои сцени, но си го запазвам за себе си и го отдавам на ролята Peace
хахаха сега аз ще запаля за Берен Naughty-тя е уникална актриса, страшно е различна навсякъде-особено като любимите ми Бихтер и Фатмагюл!! Heart Eyes
Светле, пожелавам ти светли и весели празници bouquet

Последна редакция: пт, 29 апр 2016, 10:28 от Airra

# 671
Айре  Heart Eyes гюнайдън!
Погледах малко Берен и в Кьосем - ами същата си е  Mr. Green Гледала съм откъси и от други нейни сериали, не говоря ей така, за да се заяждам нещо Laughing  Страхотна актриса е, няма две мнения по въпроса, но ми е малко еднообразна в мимиките, жестовете, не се променя особено. Докато Киво никога не е еднакъв, по различни начини предава емоциите на героя.  Ето, в КГ няма нищо общо нито с Халил, нито с Бехлюл, даже е дразнещ в някои моменти, както казваш. И любовта я изиграва по съвършено различен начин. Единствено целувките по нослето на партньорката  е запазена негова марка, това го прави винаги, да. Не го критикувам, защото няма за какво, наистина. На някои от вас не се хареса КСШ, а на мен ми е по-любим и от ЗП   Laughing
Всичко е въпрос на лично усещане ... но, честно ти казвам,  Берен не ми се гледа  Peace След ролята на Бихтер, няма с какво да ме привлече ...

# 672
Айре  Heart Eyes гюнайдън!
Погледах малко Берен и в Кьосем - ами същата си е  Mr. Green Гледала съм откъси и от други нейни сериали, не говоря ей така, за да се заяждам нещо Laughing  Страхотна актриса е, няма две мнения по въпроса, но ми е малко еднообразна в мимиките, жестовете, не се променя особено. Докато Киво никога не е еднакъв, по различни начини предава емоциите на героя.  Ето, в КГ няма нищо общо нито с Халил, нито с Бехлюл, даже е дразнещ в някои моменти, както казваш. И любовта я изиграва по съвършено различен начин. Единствено целувките по нослето на партньорката  е запазена негова марка, това го прави винаги, да. Не го критикувам, защото няма за какво, наистина. На някои от вас не се хареса КСШ, а на мен ми е по-любим и от ЗП   Laughing
Всичко е въпрос на лично усещане ... но, честно ти казвам,  Берен не ми се гледа  Peace След ролята на Бихтер, няма с какво да ме привлече ...

на мен пък ми се гледа   Mr. Green Mr. Green
ролята й като сляпо и глухонямо момиче примерно е за Оскар Peace
но не мисля да споря с теб за Берен Peace

# 673
Айре  Heart Eyes аз също не мисля да спорим, още повече пък за Берен ... Единствено си казах мнението, това е.  Peace

# 674
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Изненада ме, Фенче.
Скрит текст:
Мислех, че се разбираме почти без думи, пък ти да помислиш, че дори е възможно да ти се подигравам за фенството. Аз на тези, които наистина заслужават подигравки, не се подигравам, а как би го направила с теб, дето си ми обична дружка? Още повече, че сто пъти съм казвала, че уважавам запалените и верни фенове като теб и се възхищавам.
Вече наистина ще се въздържам от изказване на искреното ми мнение, не искам да ти причинявам това "подпалване". Прекалено си ми скъпа и мила, че да те ядосвам за някакви си турскосериални глупости.

Пожелавам на всички ви приятни празници!

Общи условия

Активация на акаунт