Север-Юг и проектите на актьорите след него - 47

• 40 735
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Гости  Heart Eyes не разбрах - какво като е с гръцка музика клипа и че е Джемре ? Можех да посоча и Ипек, ама ... Джемре ми харесва най-много  Laughing
Благодаря, че и ти си съгласна с нас. Пък се надявам да не си само приходяща в новата тема  Peace
Айре  Heart Eyes вярно е, че тази тема се изписва много по- бързо. Онази се изписва не за 3 а за 5 месеца ...нашата за месец. ако сме по-активни и по-бързо  hahaha Ти обмисли добре новата тема и скачаме! Mr. Green
Страхотно гифче от Дива

Айре, заспах на Статуса  Joy Joy Joy не видях края ...
Лека и синеока!  Hug

# 76
  • Плевен / София
Гости  Heart Eyes не разбрах - какво като е с гръцка музика клипа и че е Джемре ? Можех да посоча и Ипек, ама ... Джемре ми харесва най-много  Laughing
Скрит текст:
Благодаря, че и ти си съгласна с нас. Пък се надявам да не си само приходяща в новата тема  Peace
Айре  Heart Eyes вярно е, че тази тема се изписва много по- бързо. Онази се изписва не за 3 а за 5 месеца ...нашата за месец. ако сме по-активни и по-бързо  hahaha Ти обмисли добре новата тема и скачаме! Mr. Green
Страхотно гифче от Дива

Айре, заспах на Статуса  Joy Joy Joy не видях края ...
Лека и синеока!  Hug
Джемре+гръцка музика за мен е супер... newsm10

# 77
Добро утро!  Hug Hug Hug
Има снимки от Кивоооо
http://www.milliyet.com.tr/koltuk-degnekli-tatlitug-magazin-2224296/
http://www.gazetevatan.com/kivanc-tatlitug-35155-galeri-magazin- … togaleri/?Sayfa=2

Добре ми изглежда,. въпреки патериците ... сега да очакваме и видео, няма начин ...
Гости  newsm10 ясно!

Последна редакция: нд, 10 апр 2016, 09:12 от queen_fenka

# 78
Добрутроо Hug

Фенче Heart Eyes, ох миличкия ни  Cry
Светле Hug, тъй като го гледаш, какви са ти прогнозите? Wink

Цитат
Кыванч Татлытуг вчера посетил своего парикмахера в районе Этилер.
Журналистам удалось сфотографировать его на обратном пути. После перенесённой операции связок мениска, в конце марта этого года, Кыванч передвигается с помощью костылей. Когда наступит полное восстановление пока не известно. От костылей актёр планирует избавиться через десять дней, а потом предстоят занятия лечебной физкультурой. Игру в баскетбол Кыванч оставлять не намерен и вернётся к ней после полного восстановления.

Цитат
вчера Кивушка посетил своего цирюльника.

така и не разбрах кого е посетил newsm78

# 79
Айре  Heart Eyes благодаря за кафето! Мммм ...
Посетил е бръснаря си, това пишат рускините - цирульник това означава  Peace
Ще се оправи Кивчо, не се притеснявай! Щом няма намерение да зареже баскетбола  hahaha Сега ще му правят физиотерапия и ще се оправи. Дано до лятото да е във форма  Praynig

# 80
Здравейте!

Поздрави за всички и пожелание за хубав неделен ден! Hug

Цитат

И на мен ми изглежда добре независимо патериците. Както се казва...и това ще мине. Млад е, ще се възстанови, изобщо нямам съмнения, нито опасения. Peace

Цитат

Новата роля на Ойку не ме грабва като зрител, но се радвам, че се е включила в продукцията. За нея всяко ново участие е полезно и важно за трупането на опит. Възможност да покаже потенциала си, както и шанс за нова зрителска аудитория, която да оцени качествата й като актриса.  Факта, че работи в екип и с други утвърдени имена на гилдията им също е ценен. Peace

Криси,  Hug
Много ми хареса коментара ти за Туба, споделям мнението ти напълно! Peace

bouquet Heart Eyes

# 81
Фену Heart Eyesее щом е ходил на бръснар, значи е добре Crazy
кафето е дело на подругите, ама и за нас става Laughing Laughing
не мислиш ли, че е отслабнал в лице? Heart Eyes

ооо вярно, че и Адем Терзи е зад него Whistling Whistling
изпращат си гоо Heart Eyes

Марги привет Hug
съгласна съм за Ойкю и за това, че трупа опит Peace
тя си е достатъчно млада Simple Smile

Последна редакция: нд, 10 апр 2016, 11:30 от Airra

# 82
Марги  Hug wavey Така е, важно е за Йойкю да натрупа опит  thumbsup Пък тя таланта си го има, да продължава да го развива в различни роли. А това, че я канят във втори проект след КГ говори, че са оценили качествата и на актриса.Много се радвам за нея, обичам си я. Непременно ще я видя и в тази роля, нищо, че ми е странна  Laughing
Айре  Heart Eyes Отслабнал е милия не само в лицето, но изглежда много добре. Ще се оправи бързо, сигурна съм. Има воля и този инцидент няма да провали плановете му  Peace

# 83
Айра, Фенче,  Hug

Цитат
...това, че я канят във втори проект след КГ говори, че са оценили качествата и на актриса. Много се радвам за нея, обичам си я...
yes thumbsup

# 84
Орси Hug, ами ако чакаме да свърши темата за ЗП ще минат около 3 месеца, нашата я изписваме по бързо Peace

Лека Hug Hug

Айре, изобщо нямам пред вид да чакаме!? Как пък ме разбра така?  Нали затова харесах Дива, и тя пише, че нещата се правят или веднага или...никога!  Аааама ха! За това съединяване ставаше въпрос и преди някой и друг месец. Аз и тогава бях много ЗА.

А за майсторството ти за темата хич, ама хич не се съмнявам! Всъщност какво става с Ромина? Защо се отказва?

Ей така, както изглежда в лицето на тази снимка е най-добре. Има малко склонност към бузички.

# 85
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Много хубави снимки - добре изглежда момчето.
След същата операция на менискус моят син се възстанови напълно за един месец. При него ще има сигурно специална рехабилитация (като за звезда), та сигурно още по-бързо ще стане.
За отслабването не се притеснявайте, може и да напълнее даже, защото е ограничено движението и не може да тренира.

За Йойкю - това всъщност е третият сериал, в който участва. (Не мога да разбера защо в този форум всички наричат сериалите и филмите "проекти".  newsm78 Проект е нещо преди да се е случило. А щом е вече факт, престава да е проект.)

Гледах няколко снимки на Берен от Кьосем. Обвиненията са, че героинята й приличала на Бихтер. За мен обяснението е, че прическата е същата като в ЗП, само отгоре една корона добавена.
Изобщо от беглите ми наблюдения над ВВ и кадри от Кьосем това ми се набива в очите - исторически костюми, а съвременни прически и грим.  

# 86
Светле, дано и нашето момче се възстанови толкова бързо! Praynig
Орси, бързо ще изпишем тази тема, през това време Айрето ще е направила новата. И започваме! Много се радвам, че и Терзи е с нас  Peace
я, на какви клюки попаднах  hahaha
http://lokumki.com/lokum/29993-kyvanch_tatlatu_i_liyana_opasno_b … o_gi_svyrzva.html
Момичета, отивам да си празнувам РД с братлето, сестра ми и майка и татко. До късно следобед!  Hug

# 87
Орси Hug, ами ако чакаме да свърши темата за ЗП ще минат около 3 месеца, нашата я изписваме по бързо Peace

Лека Hug Hug

Айре, изобщо нямам пред вид да чакаме!? Как пък ме разбра така?  Нали затова харесах Дива, и тя пише, че нещата се правят или веднага или...никога!  Аааама ха! За това съединяване ставаше въпрос и преди някой и друг месец. Аз и тогава бях много ЗА.

А за майсторството ти за темата хич, ама хич не се съмнявам! Всъщност какво става с Ромина? Защо се отказва?

Орси Hug май съм разбрала, че искаш темата да е на мястото на тази за ЗП, извинявай Wink
Роминка, не се е отказала, ама ми писа във ФБ, че не й се пише в момента Peace
плюс това, аз поисках от нея да направя новата тема, ина4е тя щеше да я направи Peace

Светле Hug май си в почивка от вилно-градинарския фитнес Wink
за Киво - иншаллах Praynig

Берен-забелязвам, че я гримират по малко като Къосем Peace
но почти нищо не съм гледала от него, може през лятото ако има бг превод, да погледна Peace

Фенче Heart Eyes, боже кви локуми hahaha
аз па се радвам за Миси Heart Eyes Wink
е и за Терзи и Снежка разбира се Peace

# 88

Айрич, сега да не си помислиш,  че предпочитам Ромина!?!? И двете сте прекрасни! Просто питам къде се изгуби, защото ми липсва.

Иначе много се радвам на съединението! Понякога една дума провокира разви мнения, дискусии, спорове. А колкота повече хора, повече думи, повече дискусии! Нал тъй?

Фен да си прекара чудесно и да разказва.

И аз излизам на обяд с майка ми и сестра ми.

# 89
Орси, споко, въобще не съм си го помислила Peace
и на мен Роминка ми липсва Peace

и видеото Peace

Цитат
Краткое содержание. Кыванч посетил своего парикмахера, после перенесенной операции из-за травмы полученной при игре в баскетбол. Сказал, что чувствует себя хорошо и послеоперационный период протекает успешно. Дней через десять он планирует убрать костыли, и будет заниматься физиотерапией, когда восстановится не знает, но предполагает, что на это уйдет месяц. В конце журналисты поинтересовались, перестанет ли теперь навсегда Кыванч играть в баскетбол, на что он ответил, что для него, отделить себя от баскетбола невозможно) В

ПРЕВОД

Последна редакция: нд, 10 апр 2016, 16:53 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт