Север-Юг и проектите на актьорите след него - 47

• 40 741
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Цитат
В настоящее время Кыванч проводит время в местечке Фаралия, район Фетхие, в элитной мини гостинице Lissiya, стоимость номера в котором начинается примерно с 18 тыс. руб. за сутки.
В отеле есть массажный салон, говорят он славится своими оздоровительными процедурами.

Crazy

Фенче Heart Eyes има Ашк

https://www.youtube.com/watch?v=ovXNOfoXEX4

Последна редакция: чт, 28 апр 2016, 13:05 от Airra

# 616
Снеже, Айре  Heart Eyes Hug wavey благодаря! bouquet
Малее, каква красота е ... да се оправя по-бързо нашето момче, че го чакаме с нетърпение!

Айре  Heart Eyes толкова серии на Ашка не съм гледала с превод ... благодаря! И КС така съм го зарязала  ooooh!Гледам обаче редовно Зимно слънце - много ми харесва!

# 617
Фену Heart Eyes
Скрит текст:
загубила си форма Whistling Wink
според мен Киво е добре, така ми говорят звездите!!! Crazy Wink
ама ей ся като почне летния сезон в Турция, и като почне едно море, море, ще забрави, че има ангажимент да снима сериал ooooh! rotfImbo rotfImbo rotfImbo
а аз Ашка си го гледам всяка седмица с БГ превод Peace и благодаря на екипа за превода bouquet
Статуса свърши, но ще си остане за мен много любим!! Heart Eyes смяла съм се от сърце с него Simple Smile
а вечер си пускам от време на време Карадай
и съм много обнадеждена(май вече го казах Mr. Green) за сериала на Киво-със СЦ-Сема и Ейлем Peace
предполагам, че са подготвили пак хубава история като Хулиганската и няма да пишат втори сериал едновременно Tired
защо ми се струва, че КПА са го писали втори Сценариен екип newsm78
а също да споделя и за Кенан-страхотно играе, а в темата на Лошите момчета(където са големите разбирачки Mr. Green) бях чела, че бил слаб актъор ooooh!
повече ми харесва как играе от Международника Peace

и този сладур , много го харесвам Peace

http://vk.com/feed?section=videos&z=video-95375723_456239139 … _-95375723_106187

малко са отплеснах Wink

фенките на Берен и Киво(като мен де) не разбраха ли, че в реала не са един за друг, само на екран Peace

Последна редакция: чт, 28 апр 2016, 16:51 от Airra

# 618
  • София
Айре,  Hug  въпрос на виждане и вкус е. За Кенан това. И аз съм гледала Карадайъ, но и аз не можах да видя нещо кой знае какво от Кенан там.  Confused  Повече ми хареса в "Езел". Като Махир не ми се отличи, не ми беше различен от предишната роля. Иначе не е лош актьор.  Peace
Виж, Берги я преоткрих и я харесах. Много я харесах.  Heart Eyes 

# 619
Айре,  Hug  въпрос на виждане и вкус е. За Кенан това. И аз съм гледала Карадайъ, но и аз не можах да видя нещо кой знае какво от Кенан там.  Confused  Повече ми хареса в "Езел". Като Махир не ми се отличи, не ми беше различен от предишната роля. Иначе не е лош актьор.  Peace
Виж, Берги я преоткрих и я харесах. Много я харесах.  Heart Eyes 

мда за Берг няма спор, уникална е, как си мени физиономиите от строга и сериозна за секунди в миличка и влюбена Heart Eyes

дали ще си отива с нашия хубавец? Wink

# 620
Айре  Heart Eyes верно изгубих форма  hahaha
Колкото до Кенан ... и аз като Зари  Hug го харесвах повече в Езел - баш роля за него беше, ама и като Махир го харесвам - като удари някой с тази лапа  Joy Joy Joy Но, Киво за мен е много по-добър актьор от Кеньо  Peace То си и личи , де - не пиша в темата за Кенан Laughing
Бергюзар много ми хареса! Малко съм я гледала в Хиляда и една нощ, но тук повече ми хареса като игра. много си отиваха с Кенан  Peace Не я виждам обаче с наш момък, трябва му по-нежничка и не толкова висока партньорка, такива му отиват на Киво ... Със Седеф затова не ми харесваха много като двойка, ми тя почти колкото него  hahaha И от мъжа си е по-висока, също като Берги. Аз харесвам жени до 1.75, нагоре вече е прекалено  Peace
А сериала на Киво ще е супер, ще видиш  Peace Той до сега няма лош, според мен поне.
Скрит текст:
Хич не обръщай внимание на някои киселици, дето сутрин мразят себе си, следобед целия свят  Mr. Green

http://vbox7.com/play:fdb598ff52

# 621
  • AMS
Дружки,  Hug Hug Hug
Скрит текст:
Днес ставам и някой звъни на вратата.
Отварям и виждам един висок, с дълга русолява коса, млад мъж, със сини очи.
Легитимира се, но аз не видях и не чух нищо.
Разбрах, че проверяват инсталациите на парно, електро, противопожарна ...
Сетих се, че имаше писмо, но бях забравила датата.
Влиза господина с уредите и си връзва косата отзад на опашка.
Изключи парното и топлата вода и сега стоя на студено.
Чакам го да се върне  Grinning
Нали се сещате, какви асоциции направих с Къванч.

# 622

мда за Берг няма спор, уникална е, как си мени физиономиите от строга и сериозна за секунди в миличка и влюбена Heart Eyes

Ох, недейте, че тогава ще трябва да гледам сериала. Още едно произведение на Сема и Ейлем няма да издържа.  Joy

Берг покрай КД стана голяма приятелка с тях и се притеснявах по едно време да не я набутат и в следващия си проект. Ама като гледам не се е засилила да се връща на сета.

А Сонгюлчето упорито я спрягат за партньорка  на Халит в новото му дизи и съм много доволна.  Peace

За Къванч нямам идея коя да играе с него. Те по едно време всеки ден пускаха  по едно име, в последно време мълчание.

Първата серия съм си обещала задължително да я гледам. Интересно ми е да видя какви са ги измислили този път Сема и Ейлем.

# 623
  • София

Да, аз понеже я бях гледала преди това само в един игрален филм (с Толгахан Сайъш...  Crazy) и не й харесах играта. После в двата епизода на "Великолепният век", където по ми хареса, но от толкова малко нямаше как да ми направи по-голямо впечатление като игра. То там и не беше нищо особено това, което й бяха дали да играе. Затова се радвам, че се навих да хвърля едно око на Карадайъ. Много ме спечели.  Heart Eyes  Grinning

С Къванч не знам дали ще си отиват, трудно се решава по снимки. Иначе и на мен ми идва малко височка.  Joy  

# 624
Дива Hug
Скрит текст:
хаха завиждам ти за посетителя, чакай, чакай Wink
Варне Hug
то е ясно, че Киво и Берг няма да ги събират, така, че споко... Mr. Green
радвам се, че ще гледаш 1 серия, може пък да ти хареса Wink
вярно, че скоро на Киво не са му намирали партнъорка, обаче пък се писа, че на Джансу са й взели сериала -да не би да я гласят за Киво все пак?? Whistling
Зари Hug
и аз съм го гледала филма с Толгахан и Берг, наистина там ми е малко скучна, но пък като Шехерезада и Фериде е прелест Heart Eyes

Фену Heart Eyes за теб Wink

# 625
Дива  Hug  Joy Joy Joy чакай, чакай, ще се върне  Laughing
Варне  Hug изгледай един сериал с Кивчо, няма да съжаляваш , нашето момче освен, че е много красиво е и много талантливо  Heart Eyes Самият Халит го твърди Peace
Зари  Hug даже и не съм забелязала Берг във ВВ   newsm78
Айрич  Heart Eyes ммм ... благодаря! Най-любимия ми герой на Киво  Heart Eyes А Гюней е отново с гнездо на главата  Joy Joy Joy Joy

# 626
  • София
вярно, че скоро на Киво не са му намирали партнъорка, обаче пък се писа, че на Джансу са й взели сериала -да не би да я гласят за Киво все пак?? Whistling
Ехе, чак взели.  Laughing  Навярно се е отказала. Гьокче Бахадър и Кадир Дооулу сега ще са в главните роли. Ако до септември не настъпи пак някоя промяна.
Но Джансу все още има договор с Ай Япъм, тоест споразумяла се е с тях за нов сериал. Като нищо да е с Къванч.  Sunglasses

Фенче, Берги влезе към края на втори сезон. Или първи беше, не помня. За две серии. Варна може да знае по-добре. Някаква италианка го игра. Като роля нищо особено, но беше разбира се много красива.

# 627

Варне  Hug изгледай един сериал с Кивчо, няма да съжаляваш , нашето момче освен, че е много красиво е и много талантливо  Heart Eyes Самият Халит го твърди Peace

Аз съм гледала няколко серии на ЗП. Там, честно казано, Берен ми харесваше повече. Смятам, че това е най-силната й роля. Но като двойка бяха супер. Една от най-сполучливите и завладяващи в турските дизита. После гледах първа серия на СЮ. Спомням си много ясно, че тогава си казах "Колко по-зряло играе Къванч." Но аз нямам нерви за турски сериали, та затова си оставам с по една-две серии.  Joy
КД ги издържах цели 115 серии  ooooh!, само заради Берг и Кенан. Сема и Ейлем си имат своите силни и слаби страни. Писала съм много по тази тема, няма да се повтарям. Дано са измислили нещо интересно, може и да го загледам.  

# 628
Зари  Hug сега като прочетох се сетих ... ама наистина не беше никаква ролята и, щом дори не съм се загледала, че е тя  hahaha
Надявам се, да не му е Джансу партньорка на Киво, ама каквото - такова.

Яд ме е , че похарчиха тази двойка за няколко серии ... дали някога отново ще ги съберат  newsm78 надали ... а хората ги харесаха много! Но, на мен си ми харесваше много и с Фарах .
Варне  Hug жалко, че не си гледала повече от КГ ... Киво там беше брилянтен! Не случайно той взе Келебека, а не Халит .Много хубави думи каза тогава човека за Къванч.

# 629

Фенче, Берги влезе към края на втори сезон. Или първи беше, не помня. За две серии. Варна може да знае по-добре. Някаква италианка го игра. Като роля нищо особено, но беше разбира се много красива.

Даже май една серия беше. И аз не помня. Тя толкова нескопосано беше написана ролята й. Ама четири сезона лесно ли се правят? Трябва да измисляш, измисляш щуротии до припадък.  Grinning Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт