От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 15

• 120 483
  • 795
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Първо това решение трябва да се приеме и от парламента им. После, ако евентуално се приеме, започва процедура по излизане от ЕС, която ще отнеме време. Сега, с оставката на Камерън, нещата ще се забавят още повече. Има време, докато/ако превозвачите бъдат засегнати.

# 106
Aх и мен настъпиха по мазолчето.Дали сега или догодина все някога ще се изправим пред проблема.Не ми се виси по митници. StopДано поне любимите магазини отворят на територията на ЕС! Thinking

# 107
  • Стара Загора
Първо това решение трябва да се приеме и от парламента им. После, ако евентуално се приеме, започва процедура по излизане от ЕС, която ще отнеме време. Сега, с оставката на Камерън, нещата ще се забавят още повече. Има време, докато/ако превозвачите бъдат засегнати.

Да, наясно съм, но ако се приеме става гадничко.

# 108
  • София
И аз с въпроси за GGBG.

Вчера се регистрирах, като избрах опция за доставка "Еконт офис" и направих поръчка до тях.
Притеснява ме, че нямаше опция да посоча в кой офис на Еконт да се изпрати пратката.
Виждам, че в профила ми излиза Еконт, но като кликна ме изпраща във виртуалния им офис.

Трябва ли да се регистрирам в Еконт?
Много ще съм ви благодарна, ако обясните какви са стъпките, за да получа пратката в желания от мен офис.

# 109
  • Пловдив
Когато GGBG получат пратката и дойде време за разпределение към адресата, първо ще получиш и-мейл за потвърждение къде искаш да ти я изпратят, препращайки към техния сайт. Там, където излиза полето с твоите пратки, в съответния прозорец ще се появи опция за редакция на адреса ти, и вероятно чак тогава ще може да се въведе точния офис на Еконт. Ако това не се задейства, маркирай опция "Мой офис адрес"  (или нещо подобно беше), и те ще ти се обадят по телефона да се разберете точно. Не се тревожи, няма да изпратят пратката в небитието.

# 110
  • София
Благодаря за бързия и подробен отговор  Hug

# 111
  • Русе
Момичета, понеже за първи път ползвам Габко,интересува ме тъй като ми рразделиха поръчката
на 4 части и аз ги помолих да изчакат след първата няколко дни, но това беше към 12-13 юни и
получих от тях известие че са пристигнали/изчакаха ме/ но от тогава нищо.Та трябва ли пак
да им пиша да ми ги изпратят до Русе.Благодаря.

# 112
Габиели и buyers са с един и същи адрес, правилно ли съм разбрала?
Габиели имат ли такса за опаковане от гросерита?

Последна редакция: сб, 25 юни 2016, 22:45 от wixi

# 113
За адреса не знам, но Габиели нямат такса опаковка.

# 114
За адреса не знам, но Габиели нямат такса опаковка.
Мерси

# 115
  • Варна
Направих една простотия - поръчка от TKMaxx и понеже много отдавна не съм поръчвала от там, а в запаметените адреси видях, че имам на KDshopping и запратих поръчката там. Да, обаче, това бил старият им адрес  ooooh! и сега не мога по никакъв начин да канселирам поръчката. Писах им на Customer Service, ама те докато ми отговорят дали ще ми я анулират, тя сигурно ще тръгне. Ужасно тъпо ми е, някой с идея какво мога да направя по тоя въпрос или да пия една студена вода за 120 лв.  ooooh!

# 116
  • Варна
Направих една простотия - поръчка от TKMaxx и понеже много отдавна не съм поръчвала от там, а в запаметените адреси видях, че имам на KDshopping и запратих поръчката там. Да, обаче, това бил старият им адрес  ooooh! и сега не мога по никакъв начин да канселирам поръчката. Писах им на Customer Service, ама те докато ми отговорят дали ще ми я анулират, тя сигурно ще тръгне. Ужасно тъпо ми е, някой с идея какво мога да направя по тоя въпрос или да пия една студена вода за 120 лв.  ooooh!

Незнам дали ще ти е от полза, но стария адрес на Кдшопинг се ползва от Габиели за лични пратки. Може да провериш и да им пишеш евентуално дали немогат да ти помогнат.

# 117
  • Варна
Аз ползвам и Габиели понякога като превозвач, обаче с хората, работещи в офиса във Варна на няколко пъти имах разправии, но както и да е. Иначе относно бързина и коректност, са много добри. Сега погледнах в сайта им и за лични пратки е посочен съвсем друг адрес  newsm78:
Balkanika
115 Mitcham Road
Tooting
London, SW17 9PE
UK

# 118
Здравейте, момичета! Искам да попитам някой от провинцията дали си е имал работа с Доставка Англия и "Европът"? Сега ги ползвам за пръв път и съм меко казано неприятно изненадана от тарифата на куриера и на неупоменати, а важни неща като липса на офис в Бургас.

Доставката ми дойде в изрядно състояние и съм много доволна от услугата. Ако си върнат офиса в Бургас, с удоволствие бих ги използвала отново. На бялото черно не мога да кажа.

# 119
  • Варна
Здравейте, момичета! Искам да попитам някой от провинцията дали си е имал работа с Доставка Англия и "Европът"? Сега ги ползвам за пръв път и съм меко казано неприятно изненадана от тарифата на куриера и на неупоменати, а важни неща като липса на офис в Бургас.

Доставката ми дойде в изрядно състояние и съм много доволна от услугата. Ако си върнат офиса в Бургас, с удоволствие бих ги използвала отново. На бялото черно не мога да кажа.
Аз лично  от 3 години ползвам Карго бг./за пратки от Англия и за пратки от България/ и съм чувала като носят пратките , че в Бургас също разнасят. Те офиси в буквалния смисъл нямат, имат т.н подвижни офиси, микробус ги кара на определено място в определен ден и час, като в сайта има информация кога пристигат и 2 часа преди да дойдат в съответния град се обаждат по телефона да уточнят часа. Мисля за Бургас че споменаваха паркинга на Метро, но не го твърдя със сигурност. Аз с фирмата комуникирам по скайп. Можеш и ти да попиташ как стои въпроса за Бургас.

Общи условия

Активация на акаунт