От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 15

• 120 662
  • 795
  •   1
Отговори
# 315
  • Sofia
Плащам с paypal, но можеш да платиш с кредитна карта, предполагам с дебитна visa electron също. Най  долу на сайта са показани платежните средства, които приемат.

# 316
  • София
Тук изобщо не са претоварени има 10 кашона на кръст в целия офис, списъкът за раздаване беше един лист А4. Съгласна съм, че може да стане грешка и да се вземе чужда пратка, но до сега трябваше да се е обадила в офиса и да я върне при положение, че знае че някой си я чака.
Настоявай фирмата да се свърже с въпросната жена и да изиска пратката ти. Или да ти поръчат нещата за тяхна сметка... Пожелавам ти успех, защото сега времето е изключително малко за поръчка на нов подарък.

Звънях на GGBG, претрупани са... Не е сигурно, че днес ще успея да си взема пратката. Tired
И да ви питам, ползващите GGBG, имам някакви точки, за които пише, че при 20 получавам безплатна доставка на пратка до 3кг от UK до BG. Никога не съм получила такова нещо, а имам 53 точки вече... Вие знаете ли нещо по въпроса?

# 317
  • Sofia
   Аз все още не съм стигнала заветните 20 точки, но според мен, просто е трябвало, като си ходила да вземеш пратката си и ти се е полагала безплатна доставка, да им кажеш. Peace Те едва ли ги следят тези неща.

Нека се включи и някой, който вече се е възползвал, де. Аз само предполагам. Peace

# 318
 Моят проблем със пратката ми, дадена на друг потребител със същото име, приключи.
 Благодаря на Габиели, че реагираха бързо и разрешиха проблема.По принцип съм доволна от тях и ще продължа да използвам техните услуги. bouquet

Последна редакция: чт, 08 дек 2016, 18:02 от Lady Vengeance

# 319
  • Варна
Здравейте,имам мейл че пратката ми ще бъде доставена в събота на адреса на Gabco в Англия.Скоро сякаш имаше коментар,но беше за друг превозвач...някой случвало ли му се е с Гъбко,работят ли в събота?Ако не какво следва да направя?

# 320
  • Sofia
   GabCo приемат пратки в английския си склад и в събота, между 9.30 ч. и 13.30 ч., английско време. Поне това е информацията, дадена на сайта им. Peace

# 321
Тук изобщо не са претоварени има 10 кашона на кръст в целия офис, списъкът за раздаване беше един лист А4. Съгласна съм, че може да стане грешка и да се вземе чужда пратка, но до сега трябваше да се е обадила в офиса и да я върне при положение, че знае че някой си я чака.
Настоявай фирмата да се свърже с въпросната жена и да изиска пратката ти. Или да ти поръчат нещата за тяхна сметка... Пожелавам ти успех, защото сега времето е изключително малко за поръчка на нов подарък.

Звънях на GGBG, претрупани са... Не е сигурно, че днес ще успея да си взема пратката. Tired
И да ви питам, ползващите GGBG, имам някакви точки, за които пише, че при 20 получавам безплатна доставка на пратка до 3кг от UK до BG. Никога не съм получила такова нещо, а имам 53 точки вече... Вие знаете ли нещо по въпроса?

Аз съм с 34 точки. При мен също никой не е споменавал за безплатен транспорт до 3кг

# 322
  • Sofia
   Ами, споменете вие. Sunglasses Laughing

# 323
  • Варна
   GabCo приемат пратки в английския си склад и в събота, между 9.30 ч. и 13.30 ч., английско време. Поне това е информацията, дадена на сайта им. Peace
Благодаря!Рових,но явно не съм го видяла покрай мрънкането на малкия.

# 324
Здравейте на всички. До сега съм пазарувала само чрез посредници в няколко сайта и в алиекспрес сама, но ми се иска да се науча да си пазарувам сама и в другите. Моля някой доброжелател да ми обясни как става това. Доколкото четох за спортсдирект пиша собствения си адрес и поръчката идва на него ако съм разбрала правилно. Но примерно от джордж трябва да е отделно с превозвач, пиша техния адрес и след това звъня на дадения превозвач да се уточним за моя адрес? Имам мастеркарт с която поръчвам от алиекспрес, но тя ще ми върши ли работа и за спортсдирект, джордж и всичко по 5 паунда примерно? Също не съм плащала с пей пал не знам как точно става. Общо взето ми е всичко една тъмна Индия. Ще бъда много благодарна ако някой отдели време и ми помогне. Лек ден

# 325
  • Sofia
Здравейте на всички. До сега съм пазарувала само чрез посредници в няколко сайта и в алиекспрес сама, но ми се иска да се науча да си пазарувам сама и в другите. Моля някой доброжелател да ми обясни как става това. Доколкото четох за спортсдирект пиша собствения си адрес и поръчката идва на него ако съм разбрала правилно. Но примерно от джордж трябва да е отделно с превозвач, пиша техния адрес и след това звъня на дадения превозвач да се уточним за моя адрес? Имам мастеркарт с която поръчвам от алиекспрес, но тя ще ми върши ли работа и за спортсдирект, джордж и всичко по 5 паунда примерно? Също не съм плащала с пей пал не знам как точно става. Общо взето ми е всичко една тъмна Индия. Ще бъда много благодарна ако някой отдели време и ми помогне. Лек ден

Много въпроси на едно място. Simple Smile Първото, което можеш да направиш, е да си харесаш превозвач, който да доставя пратките ти до България. На кой доставчик ще се спреш зависи от няколко фактора – като основният е локацията на офиса на въпросната фирма. Peace

# 326

Много въпроси на едно място. Simple Smile Първото, което можеш да направиш, е да си харесаш превозвач, който да доставя пратките ти до България. На кой доставчик ще се спреш зависи от няколко фактора – като основният е локацията на офиса на въпросната фирма. Peace

Локализацията в България или?

# 327
  • София

Разбира се.

# 328

Разбира се.

Ами от Русе съм

# 329
  • Sofia
   Не си спомням кои бяха превозвачите с офиси в Русе – със сигурност знам, че GabCo имат филиал там. Дано някоя твоя съгражданка се включи с мнение дали има и други фирми с офиси в Русе, че да можеш да си избереш коя най-много те устройва като условия. Когато камионът с пратки от UK пристигне в България, просто отиваш в локалния офис в Русе и си получаваш пратката. Цените са от порядъка на 2 и нещо на кг.

Общи условия

Активация на акаунт