От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 15

• 120 660
  • 795
  •   1
Отговори
# 300
Не пише ли в ценоразписа на сайта?

# 301
# 302
Чудно са описали как се смята обемно тегло, ама да бяха обяснили и кога се прилага.

# 303
  • Бургас
Още, щом зададохте въпроса, разбрах, че става въпрос за доставки Англия. Явно част от новата им политика е, масово пратките да минават за "обемни", за да взимат повече пари от клиента. Аз приключих с тях, съветвам Ви и Вие да направите същото. Крайно некоректни са!

# 304
  • Русе
Отговориха ми: винаги се смята и както излезе по-скъпо. Няма значение от размера. Ужас просто, сменям ги. И преди съм поръчвала с тях, ама това ще им е. Че чакам още поръчки с тях.

Някой превозвач с офис в Русе, освен Габко? (не ми е удобен офиса и работното им време)

# 305
Здравейте, не знам дали тук е уместно да си задам въпроса. Пуснах поръчка (не ми е първатаи до сега не е имало проблеми) от https://eu.gymshark.com/. Доставят ги с DPD, миналия понеделник са ми пуснали пратката и до сега няма никакво движение при проследяването. Пише само, че е напуснала Англия и е на път към България. До сега не е имало такъв дълъг период, в който да не се придвижва. Писах на сайта им, казаха ми, че била на път (ми това и аз го виждам Crossing Arms). Стойността никак не е малка за мен - над 70 евро. Може заради този черен петък да има забавяне ама чак пък повече от седмица да не мръдне. Започвам много да се притеснявам, имали ли сте такива случаи с DPD? Tired

# 306
  • София
DPD в България се обслужват от Speedy. Звънни и ги питай.

# 307
DPD в България се обслужват от Speedy. Звънни и ги питай.
Мислех си да говоря със Спиди, но според мен те нямат информация за пратката все още. Тя се води някъде из Европа, мисля, че чак като влезе в България ще ги информират тях. newsm78

# 308
Моля момичетата, които ползват Лерон за съвет. Опитвам се да се регистрирам в Asda Groseries, но едно че не ми приема телефона, който те са посочили в сайта си и друго не ми дава да пиша никакви числа в името си, а изискването не Лерон е IDто да се изписва слято с фамилията. Ако някой е имал подобен проблем, моля да сподели. Предварително благодаря!

# 309
.

Последна редакция: ср, 07 дек 2016, 18:50 от Lady Vengeance

# 310
  • София
На мен ми се случи същото с GGBG - пратка със съвпадащо първо име и последни цифри от ID. Фамилията и първите 2 цифри бяха различни, но аз се усетих сравнително навреме и веднага звъннах да им кажа за гафа. За съжаление бях разлепила лепенките, на които пише имената и адреса, но не бях разпечатала кашончето. Оправихме проблема на следващия ден - върнах пратката и получих моята.
Не ги оправдавам в никакъв случай, но и ние, клиентите сме си виновни - не поглеждаме нито име, нито номер и взимаме каквото ни дадат... А напоследък превозвачите са претоварени, заради черния петък и коледните намаления...

# 311
Тук изобщо не са претоварени има 10 кашона на кръст в целия офис, списъкът за раздаване беше един лист А4. Съгласна съм, че може да стане грешка и да се вземе чужда пратка, но до сега трябваше да се е обадила в офиса и да я върне при положение, че знае че някой си я чака.

# 312
Здравейте, някоя от вас пазарувала ви е от zalando.co.uk и кой посредник е ползвала /за София/? Не съм поръчвала нищо чрез посредник до сега и съм неориентирана, моля за насоки.

# 313
  • Sofia
Здравейте, някоя от вас пазарувала ви е от zalando.co.uk и кой посредник е ползвала /за София/? Не съм поръчвала нищо чрез посредник до сега и съм неориентирана, моля за насоки.

Който и посредник да избереш, ще ти свърши работа. Поръчвам редовно от сайта (има немска и испанска весия) и няма нищо специфично.

# 314

Който и посредник да избереш, ще ти свърши работа. Поръчвам редовно от сайта (има немска и испанска весия) и няма нищо специфично.

Благодаря ти! Дано се справя успешно.
Би ли ми казала как става плащането към сайта, с дебитна карта става ли или с кредитна и каква?

Последна редакция: ср, 07 дек 2016, 03:27 от V_N_G

Общи условия

Активация на акаунт