От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 15

• 120 669
  • 795
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте,някой може ли да каже куриерска фирма която може да вземе пратка вместо мен от даден продавач.
Предварително благодаря Smile

# 286
Досега два пъти съм поръчвала чрез тях и ги получавах в събота.

Пфу ... надявах се в петък да си получа пакетите  Tired

Почти всички превозвачи предлагат услугата да вземат дадена стока от адрес. Най- добре е предварително да им пишете за да се уточни цената.

# 287
  • София
Чакам от Англия две пратки , с ГГБГ, но утре ще ходя да ги взимам , казаха ми тази вечер най-рано към 20ч.
Успя ли да си вземеш пратките? Аз ходих , но моите още не бяха обработени... Казаха, че са затрупани. Не ми се мисли следващият курс как ще е след Черния петък...

# 288
Момичета, GGBG отбелязаха в профила ми, че липсващата пратка, която загубиха  и после поръчаха за тяхна сметка е в склад София.  Simple Smile Е, чест им прави това.  Запазиха ме като клиент.

Влизайки в сайта, ето ти новогодишна изненада - посочен е адрес в САЩ за доставка на пратки. Как ще стои въпросът с ДДС и мито, обаче?

# 289
  • Sofia
Влизайки в сайта, ето ти новогодишна изненада - посочен е адрес в САЩ за доставка на пратки. Как ще стои въпросът с ДДС и мито, обаче?

Да, това го коментирахме в темата за посредниците за САЩ преди няколко дена. Не съм запозната в детайли, но според мен, ДДС-то ще е включено в комисионната от 30%, както при някои други фирми. Peace

Иначе, голямо "Браво", че са се отнесли сериозно към загубата на пратката ти. Simple Smile

# 290
  • Sofia
Всички мита и такси са включени в тези 30%.

# 291
  • Бургас
Никога повече няма да поръчвам с Доставка-Англия. НИКОГА!!! АБСОЛЮТНИ МОШЕНИЦИ! #Cussing out #2gunfire #Cussing out #2gunfire

Адски некоректни се оказа, супер съм разочарована. Ползвах няколко пъти услугите им за доставка до офиса им в Бургас, който обаче затвори. Имах малки оплаквания, като твърде бавните доставки, липсата на каквато и да е информация за стоката и това, че никога не си вдигаха телефона и не отговаряха на запитванията ми по е-мейл. за това някак си затварях очите.
Но при последната ми поръчка, просто се оляха. Поръчах до склад в София, тъй като веднъж на седмица или 10-тина дни пътувам до там. Писах им точната дата, на която ще дойда да си взема пратката от склада в София, уж потвърдиха. В последствие писах още 2 е-мейла, на които никакъв отговор не получих, звънях по телефона поне 5-6 пъти, никой не вдигна, нито ми върна обаждане. Няколко дни преди датата, на която щях да ходя в София и за която се бях разбрала с тях, получавам известие от ЕКОНТ, че в офис в Бургас (който между другото е в края на града и въобще не ми е удобен) има пратка за мен от тях. Явно са решили да ми я пратят по куриер, а не да ме изчакат да си я взема от склада. А сумата, която дължа е 70 лв. При положение, че бях поръчала дрешки за детето, които няма как да са повече от 20 кг. Отивам, измерват ми чувала - 16 кг. А доставки Англия ми искат над 55 лв. наложен платеж. Звъня им - никой не вдига. В крайна сметка си платих, за да мога да си взема дрехите. Така и не можах да се свържа с тях. Писах им е-мейл, в който изказах възмущението си от услугите им и некоректността им, никой не благоволи да ми отговори.
Майната им. Вече си давам сметка, защо офисите им затварят. Даже се чудя при подобно обсужване, как още работят!

# 292
  • на Мелмак
Чакам от Англия две пратки , с ГГБГ, но утре ще ходя да ги взимам , казаха ми тази вечер най-рано към 20ч.
Успя ли да си вземеш пратките? Аз ходих , но моите още не бяха обработени... Казаха, че са затрупани. Не ми се мисли следващият курс как ще е след Черния петък...
Да , взех ги  Grinning
И на мен ми казаха, че може да не е обработена, но пакета се мъдреше на единия рафт  Grinning

# 293
Аз пък моята не я получих в събота. Това потвърждение много ме дразни. По колко пъти трябва да потвърждавам? Още докато е в склада в Юк давам потвърждение. Отделно, че през телефона ме става.
Явно при всяка тяхна промяна аз трябва да потвърждавам.

# 294
  • София
Аз пък моята не я получих в събота. Това потвърждение много ме дразни. По колко пъти трябва да потвърждавам? Още докато е в склада в Юк давам потвърждение. Отделно, че през телефона ме става.
Явно при всяка тяхна промяна аз трябва да потвърждавам.
За GGBG ли става дума? Ако да, звънни и ги питай може ли без. Аз от много време не го цъквам това, даже сайта не отварям, само мейла следя.

# 295
Да, за тях става дума. Но аз и мейл не получих за потвърждаване. Само, че пратката ми е с нов статус и при промяна ще ме уведомят, но не го направиха.

# 296
  • София
Да, за тях става дума. Но аз и мейл не получих за потвърждаване. Само, че пратката ми е с нов статус и при промяна ще ме уведомят, но не го направиха.

На този курс бяха много натоварени и имаше забавяне в обработването на поръчките, изпращането на имейли и взимането от място. Предполагам същото важи и за разпращането на пратките.

# 297
  • Русе
Здравейте, над колко см започват да смятат доставчиците на обемно тегло?

# 298
Не е ли само по кг. и по вид като велосипед, мотор?  newsm78
Ако е нещо по- голямо и тежко най- добре да се свържете с превозвача и да питате колко ще ви струва доставката.

# 299
  • Русе
Не е ли само по кг. и по вид като велосипед, мотор?  newsm78
Ако е нещо по- голямо и тежко най- добре да се свържете с превозвача и да питате колко ще ви струва доставката.

Леко е даже, 2-3 кг, но ми го сметнаха на обем и ми взеха 30 лв. Сега водим преговори, защото аз измерих кашона 59/42/39, те  58x40x43. Все си мисля, че над 60 см беше една от страните, за да се смята на обем.

Общи условия

Активация на акаунт