От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 15

• 120 671
  • 795
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте, момичета,

Извинявам се, че така нахлувам в темата и се извинявам ако е обсъждано, но не открих нищо по моя въпрос.
Искам да направя поръчка от един турски сайт, но доставят само в Турция. Има ли проверени доставчици там?

# 271
  • Sofia
Здравейте, момичета,

Извинявам се, че така нахлувам в темата и се извинявам ако е обсъждано, но не открих нищо по моя въпрос.
Искам да направя поръчка от един турски сайт, но доставят само в Турция. Има ли проверени доставчици там?

Поне във форума мисля, че не е обсъждан такъв.

# 272
  • Варна
Моля препоръчайте доставчик от Англия до Варна, преди три години ползвах услугите на доставчик чието име сега не мога да се сетя, помня само че ходих да си взимам нещата от адрес на ул. Петър Райчев, та ако някои се сеща или може да предложи друг.
http://www.dostavka-anglia.com/

# 273
  • на Мелмак
Чакам от Англия две пратки , с ГГБГ, но утре ще ходя да ги взимам , казаха ми тази вечер най-рано към 20ч.

# 274
Преди 1,5 месеца ми изчезна пратка, превозвана от GGBG. Щяха да ми я поръчват за тяхна сметка. До днес това не се е случило, за съжаление. Като няма да ме компенсират, защо обещават?

# 275
  • на Мелмак
Това е гадно  Rolling Eyes
От 2 и повече май  Thinking години ги ползвам и засега съм нямала проблеми, дано и така да е , защото ги харесвам.

# 276
  • Sofia
Преди 1,5 месеца ми изчезна пратка, превозвана от GGBG. Щяха да ми я поръчват за тяхна сметка. До днес това не се е случило, за съжаление. Като няма да ме компенсират, защо обещават?

А ти писа ли им пак? Какво ти отговарят? Или шикалкавят?

# 277
Чакам от Англия две пратки , с ГГБГ, но утре ще ходя да ги взимам , казаха ми тази вечер най-рано към 20ч.
Това предполагам е за гр. София. За останалите градове някой знае ли кога изпращат с куриер? На сайтът им пише, че курсовете пристигат в сряда, но реално кога клиентите ползващи куриерски услуги си ги получават?

# 278
  • София
Досега два пъти съм поръчвала чрез тях и ги получавах в събота.

# 279

А ти писа ли им пак? Какво ти отговарят? Или шикалкавят?

Два пъти говорих с Калин на мобилен. Той обеща да ми купят стоката и да ми я изпратят. На мейл съм им изпратила линк към продукта. Докато чакам да си изпълнят обещанието, започна Черния петък. Вероятно са затрупани от работа. Не мога да отида до офиса им, не съм от София. И така, ще дойде Нова година. Не става въпрос за пари.

# 280
  • Sofia
   Да, разбирам те. Доста несериозно са подходили, но дано си изпълнят обещанието. Не ги оставяй така. Peace

# 281
Еванталната много работа не е оправдание. Всички знаем колко отнема да се направи една поръчка. Несериозно е!

# 282
Здравейте,

имам нужда от помощ. Искам да пазарувам от един английски сайт, в който не приемат нито една от картите ми, както тези и на съпруга ми, като повечето ги приема навсякъде досега. И питането ми е следното, знаете ли дали някой от превозвачите, които правят поръчки да се разплаща с английска карта. ГГБГ плащат с българска, писах и на габиели, те ми отговориха, че не извършват такава услуга.
Благодаря ви много Simple Smile

# 283
  • София
Kdshoping попитай.

# 284
Благодаря Simple Smile имат английска карта Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт