От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 15

• 120 650
  • 795
  •   1
Отговори
# 345
Няма превозвач, с който да са тук, освен ако не намериш как да стигнат до него днес, да имаш шанса да тръгнат днес и да пристигнат другия понеделник (метеорологични условия, път, т.н.) и да ги раздават в понеделник. Доста невероятно ми се струва. 10 дни от покупката е най-бързото реалистично време, което можеш да очакваш и то при добро стечение на обстоятелствата.  Peace

# 346
Знаете ли кога ще е последният курс от Англия на различните фирми?
За Габиели е 15.12.2016
Габко имат повече - обявени са в сайта им.
Как стои въпросът с ГГБГ?

# 347
  • София
Предполагам, че последният им курс за тази година ще бъде на 18.12., защото следващата неделя е 25.12.

# 348
  • София
Скрит текст:
Tъкмо намерих перфектните маратонки и то на Адидас (Racer lite) и влизам да поръчвам в Спортдирект и то го няма моя номер (8.5; 42.2/3)...  smile3514
Оказа се, че този номер е голяма рядкост...в бяло.
   Трябват ми за работата, до идния вторник.
Ще пробвам да измеря 42, но ме съмнява да станат.

Тъй, само тук ги има в този размер и на поносима цена:
http://www.adidas.co.uk/lite-racer-shoes/B74375.html
B74375 - white
Пише до 3 работни (за Англия предполагам), но превозвач, който да ги натовари в четв/петък и да дойдат тук в понеделник/вторник - не се сещам? (GGBG са далеч)
Евентуално с директната ще е, но не знам за колко идват, едва ли ще е за 1седмица.
Ако се забавят може да взема едни бюджетни от Декатлон и да чакам.

Няма превозвач, с който да са тук, освен ако не намериш как да стигнат до него днес, да имаш шанса да тръгнат днес и да пристигнат другия понеделник (метеорологични условия, път, т.н.) и да ги раздават в понеделник. Доста невероятно ми се струва. 10 дни от покупката е най-бързото реалистично време, което можеш да очакваш и то при добро стечение на обстоятелствата.  Peace
То от адидас.ук май не продавали на нашенци...
Остава варианта за днес от sportdirect или zalando. За първите знам, че пристигат за седмица (и то в провинцията)

ПП: А ако някой намеря, да ми ги поръча през Англия или другаде - по какво може да ми ги изпрати за 2-3дни? В Англия е 2-3дни доставката от Адидас.

http://www.adidas.co.uk/lite-racer-shoes/B74375.html

Последна редакция: пн, 12 дек 2016, 12:08 от Starrydream

# 349
Знаете ли кога ще е последният курс от Англия на различните фирми?
За Габиели е 15.12.2016
Габко имат повече - обявени са в сайта им.
Как стои въпросът с ГГБГ?
и аз мислех че е на 15ти, но вчера като погледнах видях че има планувани и за 18 и 20ти, и се зарадвах доста, дано не греша, защото съм на път да направя поръчка  Praynig Peace Peace

# 350
  • Sofia
Амазон имат опция да "настроите" доставката да не бъде в почивен ден.

Ако пратка не може да бъде доставена, правят втори опит (не оставят пред вратата)

А за питането на Starrydream съм – Shocked.

Те обикновено са му такива питанията
Нищо лошо не искам да кажа  Peace

Starrydream , погледнах какви модели търсиш, мисля, че ако обиколиш софийските аутлети, имаш шанс да намериш нещо такова (ако не същото).

# 351
  • Sofia
   Доколкото разбрах, последният курс на GGBG, тръгващ от UK преди Коледа, ще е на 22-ри и ще бъде раздаван в седмицата между Коледа и Нова Година. Май няма да има курс, потеглящ в седмицата преди НГ. Поне такава информация ми предаде днес МЛ. Peace

# 352
Здравейте,
препоръчайте ми доставчик от Англия, който има офис за раздаване в Русе. Освен Доставка Англия.

# 353
  • Sofia
   GabCo, например.

# 354
Здравейте ,да помоля за малко помощ  bouquet ползвам до сега габко ,но днес направих регистрация в GGBG и имам затруднения с попълването на адреса в амазон в Германия  newsm78 Притесни ме ,че на улица\ номер( 2 ) трябва да попълня  C/O Vrachanski  ,а такова поле при мен няма  newsm78 има само едно място за улица и там съм си попълнила името на улицата??? Освен това Област трябва да е Bavaria , но като попълня пощ код ,системата ми изписва Bayern ?!
Как попълвате вие ,не искам да си запратя пратките в неизвестното ,по добре да питам bouquet

# 355
Здравейте ,да помоля за малко помощ  bouquet ползвам до сега габко ,но днес направих регистрация в GGBG и имам затруднения с попълването на адреса в амазон в Германия  newsm78 Притесни ме ,че на улица\ номер( 2 ) трябва да попълня  C/O Vrachanski  ,а такова поле при мен няма  newsm78 има само едно място за улица и там съм си попълнила името на улицата??? Освен това Област трябва да е Bavaria , но като попълня пощ код ,системата ми изписва Bayern ?!
Как попълвате вие ,не искам да си запратя пратките в неизвестното ,по добре да питам bouquet

Ето моя адрес в DE, въвела съм го преди поне 1 година (там където е моя номер (ID) ще сложа XXXX)

IDXXXXRosen VrachanskiGGBG
GGBGXXXX,ImeFamilia
Geroldshäuser Str. 37
Kleinrinderfeld, Bayern 97271
Deutschland
Telefon: +49 1764578741

Така си получавам пратките  Laughing

Последна редакция: нд, 18 дек 2016, 19:40 от loly123

# 356
Тотално се обърках  newsm78 на
 full name пиша IDxxxxStefka Cavdarova
, a  на
company name пиша GGBGxxxx,Vrachanski ? 
Така ли е или пак не съм разбрала? И вместо Bavaria ми излиза Baern ?  #Crazy Ей с анг адрес нямах проблем ама с тоя немски е чак смешна работа #2gunfire

# 357
ctefani, напиши немския адрес в английската версия, ако така ще ти е по-лесно. Ще излезе и в amazon.de.

# 358
 bouquet мерси за идеята  bouquet последно питам в Анг амазон Farnham не ми го приема и не го запаметява.На адреса излиза само BADSHOT LEA,Surrey GU9 LT това е сигурно ,щом автоматично се попълва?

Последна редакция: нд, 18 дек 2016, 21:17 от ctefani

# 359
  • ... рееща се.
http://imgur.com/a/9aLJK Ето така са ми въведени. Това е немския амазон с включен английски език.

Общи условия

Активация на акаунт