От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 15

• 120 623
  • 795
  •   1
Отговори
# 360
n.y.x. много благодаря  bouquet може ли един такъв пример и за английския и да мирясам  bouquet bouquet !

# 361
  • ... рееща се.
Допълних немския адрес, че не съм поръчвала чрез GGBG отдавна. Нека някой потвърди, че е правилно Simple Smile
Скрит текст:

Това е английския адрес.
Скрит текст:

# 362
  • Варна
Привет, гледам, че курс 309 на Габко има закъснение, но не дават повече информация в сайта си. Аз ще им пиша сега едно ЛС, но все пак ако някой знае нещо повече?

# 363
Допълних немския адрес, че не съм поръчвала чрез GGBG отдавна. Нека някой потвърди, че е правилно Simple Smile
Скрит текст:

Това е английския адрес.
Скрит текст:

Така са адресите Simple Smile

# 364
Много благодаря на всички за включването  bouquet

# 365
Искам да питам как поръчвате с доставчик от сайт, в който вече сте регистрирани с имената си без четирицифрения код и сте доставяли със стандартна доставка до България?

Или пък ако имате един доставчик и искате да го смените с друг (съответно би се променил въпросния код).

Проблем ли е плащането при смяна на името? newsm78

Може би сте го обсъждали, извинете ако е така.

# 366
Не става ясно за кой код говорите.
Ако е за ID при превозвач, добавете си го към името.

Ако ползвам няколко превозвача, добавям нов адрес или изцяло го сменям и добавям новото ID от новия превозвач. Адресите са променливи величини. Laughing

# 367
Не става ясно за кой код говорите.
Ако е за ID при превозвач, добавете си го към името.
За ID, да. Всъщност като гледам назад повечето затова питат. Ще прочета.

# 368
Понеже имам регистрация в Leron ама отдавна забравена ,и сега влязох да разгледам   newsm78 и ми направи впечатление ,че адресите им в  uc и в de са едно към едно с тези на GGBG ????Това нормално ли е?

# 369
  • София
има и други превозвачи с еднакви адреси  Rolling Eyes
явно е нормално.

# 370
Често даже само едните извършват транспорта, а другите ги ползват и един вид препродават услугата. Много са така и в УК и в Германия.

# 371
Здравейте Simple Smile
Имате ли актуални впечатления от buyers.bg? Вече 1 ден чакам да ми отговорят на запитване във фейсбук - ако и така работят...
Искам да уточня, че не съм им поверила пратка, просто проучвам вариант за поръчка чрез тяхна услуга от немски сайт.

# 372
Не бих разчитала на някой, който не отговаря дори на такива запитвания на потенциален клиент. Има поне 3 други доставчика от Германия.

# 373
Не бих разчитала на някой, който не отговаря дори на такива запитвания на потенциален клиент. Има поне 3 други доставчика от Германия.
shrekie , и аз мисля като теб...Но само при тях видях услуга "общи поръчки от kik.de "- а това е именно, което ме интересува.

# 374
  • Sofia

А, те и GGBG често не отговарят или отговарят, но с голямо закъснение. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт