От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 15

• 120 594
  • 795
  •   1
Отговори
# 435
  • Sofia
   Не, не е необходимо да правиш нищо допълнително. Peace

Според мен, няма смисъл твоят личен адрес да присъства в профила ти. Ако желаеш, може изцяло да го изтриеш и полетата да стоят празни или да напишеш нещо лаконично, от сорта на "Офис на Speedy".

# 436
   Не, не е необходимо да правиш нищо допълнително. Peace

Според мен, няма смисъл твоят личен адрес да присъства в профила ти. Ако желаеш, може изцяло да го изтриеш и полетата да стоят празни или да напишеш нещо лаконично, от сорта на "Офис на Speedy".

благодаря ти много  Hug

# 437
  • София
Аз съм написала точният адрес на офиса в който получавам.
Предположих, че така се прави, ако има повече от един офис на куриера в града.

# 438
  • Стара Загора
Момичета, днес за първи път направих онлайн поръчка и дадох адрес на доставка адресът на GGBG. Въпросът ми е трябва ли някъде да регистрирам поръчката си в сайта на GGBG да регистрирам каква поръчка очаквам да получа, или те сами ще ми пишат, като пристигне в склада им? Освен това при регистрацията си в GGBG като адрес за доставка написах своя адрес (в града ми те нямат офис), но като метод на доставка - офис на Спиди. Дали не трябваше да напиша адресът на офиса на Спиди вместо моя? Или те пак ще се съобразят и ще пратят просто до офис на Спиди в града ми?  newsm78
Трябва да напишеш офиса на куриера от който искаш да получиш пратката (ако има повече от един офис).

# 439
Момичета, днес за първи път направих онлайн поръчка и дадох адрес на доставка адресът на GGBG. Въпросът ми е трябва ли някъде да регистрирам поръчката си в сайта на GGBG да регистрирам каква поръчка очаквам да получа, или те сами ще ми пишат, като пристигне в склада им? Освен това при регистрацията си в GGBG като адрес за доставка написах своя адрес (в града ми те нямат офис), но като метод на доставка - офис на Спиди. Дали не трябваше да напиша адресът на офиса на Спиди вместо моя? Или те пак ще се съобразят и ще пратят просто до офис на Спиди в града ми?  newsm78

Здравей,
само да кажа че отскоро ползвам GGBG  и съм очарована. Не регистрирам пратките в сайта им. Когато пристигне моя пратка при тях - получавам мейл, че имам пратка при тях. После получавам мейл че е тръгнала по направление, после пак мейл че е пристигнала в склада им в София. Мисля че получавам и като я обработят, но трябва да проверя пощата си.
Относно адреса си в Спиди. Върви на редакция на адреса си на спиди - и там където пише адрес - им напиши името. Т.е. аз за Еконт съм написала за име "Аврора" например. Не знам спиди дали така са именувани. Можеш да променяш и начина си на доставка всеки път. Имат опция.

# 440
Благодаря ви, момичета, златни сте.  Hug  Промених адреса както сте ме посъветвали. А можете ли да ми кажете горе-долу за колко дни след поръчката пратката ви пристига в Бг? Чисто ориентировъчно се чудя дали до две седмици ще дойде.

# 441
  • Sofia
   Ами, много зависи кога ще пристигне на английския адрес на превозвача. А, иначе, курсовете на GGBG тръгват всяка неделя от UK и в сряда вече са тук, в България. Peace

# 442
  • Стара Загора
Камионите им тръгват всяка неделя от Англия, така, че ако пратката ти е пристигнала до неделята в английския им офис (ако не пристигне тази неделя, остава за курса в другата неделя), пристига в София в сряда след обяд/вечерта, сега през зимата се случва и в четвъртък късно да пристигне. В деня на пристигането, или на другия ден пращат по Еконт/Спиди, т.е. до 5-6 дни от тръгването на курса им си получаваш пратката и при всяка промяна в статуса и пращат мейл.
А, вече са ти отговорили, но няма да го трия.

# 443
Здравейте, виждам че обсъждате GGBG, вече правя трета поръчка към тях и съм очарована. Знаете ли дали английския им склад работи ли в неделя, че тогава от амазон ще ми доставят пратката?

# 444
  • София
Здравейте, виждам че обсъждате GGBG, вече правя трета поръчка към тях и съм очарована. Знаете ли дали английския им склад работи ли в неделя, че тогава от амазон ще ми доставят пратката?
Не работят в неделя. Имам два опита за доставка от страна на Амазон в неделя. Единият път успешен (явно чисто случайно). Следващият опит ке оказа неуспешен. В сайта на GGBG си пише неработен.

# 445
В GGBG как се плаща?

# 446
Аз плащам при получаване на Еконт.

# 447
  • Varna
Само да попитам,когато пратките пристигнат в Сряда,успяват ли да ги изпратят по Еконт веднага,за да може примерно в Четвъртък да си я взема от друг град или разпределянето отнема нялолко дни?Питам,т.к.очаквам подарък за определен ден

# 448
Аз плащам при получаване на Еконт.
На първа страница при линковете пише, че е 100% авансово  Thinking

# 449
  • Стара Загора
Само да попитам,когато пратките пристигнат в Сряда,успяват ли да ги изпратят по Еконт веднага,за да може примерно в Четвъртък да си я взема от друг град или разпределянето отнема нялолко дни?Питам,т.к.очаквам подарък за определен ден
Камионите им тръгват всяка неделя от Англия, така, че ако пратката ти е пристигнала до неделята в английския им офис (ако не пристигне тази неделя, остава за курса в другата неделя), пристига в София в сряда след обяд/вечерта, сега през зимата се случва и в четвъртък късно да пристигне. В деня на пристигането, или на другия ден пращат по Еконт/Спиди, т.е. до 5-6 дни от тръгването на курса им си получаваш пратката и при всяка промяна в статуса и пращат мейл.
А, вече са ти отговорили, но няма да го трия.
Предварителен точен отговор никой не може да ти даде, зависи от количеството пратки които пристигат, от закъснението на курса (понякога се случва).

Общи условия

Активация на акаунт