От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 15

• 120 487
  • 795
  •   1
Отговори
# 630
Имам нужда от малко помощ. Praynig
Искам да поръчам маратонки от един от тези два английски сайта.
http://www.zawn.co.uk/
http://www.marksayer.co.uk/
Няма особена информация за доставката, затова направих запитване първо дали има вариант за изпращане директно към България и на каква стойност и второ /ако няма вариант за България/, дали изпращането на територията на UK е безплатно.
Нямам до момента никакъв отговор. Confused
Как ви се струва - сигурно ли е, ако ползвам превозвач? Сайтовете са ми непознати /не съм правила покупка до сега от точно тези/ и имам доза притеснение. Странно ми стана и че нямам никак отговор. Rolling Eyes
Благодаря! bouquet

# 631
  • Sofia
   Ами, как да имаш отговор, като тези сайтове очевидно са мошенически. Simple Smile

# 632
  • София
И според мен това не са никакви английски сайтове, а китайски, които не изпращат нищо, само чакат някой да си купи, за да му вземат парите. Пълно е с подобни. Тук може да се проверяват сатйтовете дали са надеждни http://www.scamadviser.com/.

# 633
Здравейте, някой пазарувал ли е наскоро от The body shop? Аз ползвам kd shopping като посредници и преди съм поръчвала. Сега около коледните празници обаче като се опитах да пусна поръчка не се получи. Тогава се отказах, даже писах на kd shopping да ги питам дали доставят още до техния адрес, да не се е променило нещо, защото не разбрах какъв беше проблемът с поръчката ми. Те ми казаха, че трябвало shipping и billing адреса да съвпадали. Реших, че може това да е проблемът, защото бях ползвала пейпал и там си пише българския ми адрес.
Та вчера реших да пробвам пак да пусна поръчка, с еднакви адреси за доставка и плащане и този път използвах карта, не пейпал. Същата работа, отказва ми поръчката. Писах им на лайв чата, имало проблем с данните, но не можаха да ми кажат точно какъв, трябвало да се провери и щели да ми пишат, но кой знае кога и дали ще се наканят.
Някой има ли идея какъв е проблемът? Да не би вече да не приемат български карти?

# 634

The Black Cat,  Ros@linda
, благодаря!  bouquet
Не го знаех този сайт за проверка, ще си го запаметя. bouquet

# 635
The Black cat , видях, че си поръчвала от GGBG.BG. Каква е процедурата с изпращането на парите до София, за да ми пуснат поръчката? Ако мога още днес да ги пратя..., но е събота...

# 636
  • Sofia
   Satenka, аз винаги сама си поръчвам набелязаните неща, така че не знам каква точно е процедурата, ако искаш служителите на GGBG да поръчат, вместо теб.

Тук, обаче, е описано какви са стъпките, които трябва да следваш. Peace

# 637
Здравейте,
току що направих поръчка от Асда (George) през Габко като посредник. Поръчвала съм преди страшно много време и съм забравила как става. Платих с карта поръчката си, въведох техния английски адрес, както е описано на сайта. Но никаде в процеса на потвърждение на поръчката не ми даде опция да изпиша ID-то си. А това е изрично описано в сайта на Габко. Дали ще е проблем при доставката?

# 638
  • София
Обикновено ID се изписва непосредствено пред името. Няма специфично поле за изписването му. Опиши си пратката в Габко, но е добре да се свържеш с тях по телефон или по имейл и да им обясниш, че няма изписано ID-то ти, кажи им откъде чакаш пратка и дори какво съдържа. Доколкото си спомням, те имаха някакъв раздел за пратки без ID, където снимат неща, пристигнали без ID и трябва да предоставиш документ за поръчката.

# 639
Получих такъв мейл от "Габиели",някой друг с такива  newsm78

КУРИЕР - ProSoft Studio

Марианке! Не пускай такива линкове  Sunglasses
п.с. Ако не можеш да се логнеш в сайта на превозвача, драсни на лично да ти пратя парола

# 640
Здравейте!
Има ли някой, използвал услугите на GGBG за превоз от САЩ да сподели своя опит?
Аз направих опит да го направя, но от ноември 2016г.до момента не съм получила поръчаното. В средата на януари направих запитване към тях относно вероятната дата, на която мога да очаквам да получа превозената от тях стока. Тогава ми отговориха, че очакват нещата да бъдат в България в края на февруари. Към средата на март отново попитах какво се случва с превоза от САЩ и получих отговор, че има забавяне и ще ме уведомят, когато пратката ми пристигне. Сега вече не ми отговарят на посочените на сайта им начини за връзка. Не съм ги използвала за превоз от друга държава и не зная дали са коректни, но ме притеснява срокът от 6 месеца за доставка от САЩ.

# 641
  • София
Има тема за фирмите, предлагащи такива услуги от САЩ до БГ. Звъня ли на GGBG на посочените телефони?

# 642
  • Sofia
Здравейте!
Има ли някой, използвал услугите на GGBG за превоз от САЩ да сподели своя опит?
Аз направих опит да го направя, но от ноември 2016г.до момента не съм получила поръчаното. В средата на януари направих запитване към тях относно вероятната дата, на която мога да очаквам да получа превозената от тях стока. Тогава ми отговориха, че очакват нещата да бъдат в България в края на февруари. Към средата на март отново попитах какво се случва с превоза от САЩ и получих отговор, че има забавяне и ще ме уведомят, когато пратката ми пристигне. Сега вече не ми отговарят на посочените на сайта им начини за връзка. Не съм ги използвала за превоз от друга държава и не зная дали са коректни, но ме притеснява срокът от 6 месеца за доставка от САЩ.

Мен затова ме отказаха още при запитването. Peace Друг път ползвай Shopr.bg, когато ти се налага да поръчваш от САЩ.

# 643
Малко Сладко Коте, звънях на посочените телефони, но така и не ми вдигнаха.
The Black Cat, благодаря за информацията. Те за колко време превозват стоката от САЩ до България?

# 644
  • Sofia
The Black Cat, благодаря за информацията. Те за колко време превозват стоката от САЩ до България?

Курсовете им тръгват всеки месец и пътуват около 2 седмици. Peace

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=430430

Общи условия

Активация на акаунт