От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 15

• 120 620
  • 795
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте!

Поръчах памперси от английския амазон, трябваше да ги доставят на адреса на Габко вчера, но получих мейл,че не са намерили никого на адреса.
Днес получих мейл, че ще опитат пак.
Трябва ли да се притеснявам?
Преди много време съм ги ползвала и нямах проблеми,но сега съм притеснена.
Благодаря Ви!

# 421
  • Sofia
   И аз не съм поръчвала скоро с GabCo, но не съм чула да има промяна. Вероятно е било нещо инцидентно...

# 422
Търсих в темата, но не открих информация, извинявам се ако греша. Някой пазарувал ли е от http://www.superdrug.com/? Имат безплатна доставка и доколкото прочетох може да се плаща с всякаква карта. Мисля да поръчам с GabCo, понеже имат офис в Търново.

# 423
  • Варна
Някой знае ли дали на Габиели офиса в Лондон работи в събота, че за една поръчка ми дава дата на доставка 14 януари, а това е в събота, дали има там човек, който приема пратките?

# 424
  • София
Работи.

# 425
Някой от вас да знае в поле House Name / Flat number какво трябва да се пише? Става въпрос за сайта на Superdrug, има и отделно поле за адрес, но и този е задължителен. newsm78

# 426
  • Пловдив
Някой от вас да знае в поле House Name / Flat number какво трябва да се пише? Става въпрос за сайта на Superdrug, има и отделно поле за адрес, но и този е задължителен. newsm78

Доколкото видях от този сайт превоза е само за UK и Ирландия

# 427

Доколкото видях от този сайт превоза е само за UK и Ирландия
Да, знам. Аз с посредник ще го получа до тук. Въведох както прецених за добре, дано не е проблем, а и без това не бързам да пускам поръчка.  Peace

# 428
И аз на едната поръчка снощи като пусках ми изписа единия продукт от 13 (петък) до 18.01.17 г. .На акаунта и на адреса ми пише да не получавам през уикенда и би трябвало да се съобразят, нали?Продавачът не е амазон ,но въпреки това ,трябва да се съобразят  newsm78 .Аз пуснах пак на Габко на адреса ,че GGBG ,нещо не им се орентирам  в сайта.Габкото ,ми ги пращат с Еконт и съм си отработила пътечката вече ,пък тези GGBG  newsm78 по -добра цена дават за килограм ,ама за 3 кг не ми е фатално  bouquet

# 429
Здравейте,

Може ли отзив (по - пълен) за http://leron.bg/? Аз съм от град Бургас, а те имат офис тук на удобно за мен място затова питам.

# 430
Нещо не мога да ги схвана тези мита. newsm78 В сайта на Габко пише, че ако стойността на пратката е над 18 паунда подлежи на такса ДДС 20%. Това важи за всички пратки, излизащи от Англия или е само за тези, които влизат в Англия от държава, извън ЕС. Защото ще пускам поръчка от английски сайт и си мисля, че ако е над 18 паунда ще трябва да плащам допълнително на митницата, когато пратката излиза от Англия. newsm78

# 431
  • Sofia
   Не, nevituuu, разбира се, че ако стоката идва от UK, няма да плащаш никакво ДДС и мито. Simple Smile Написаното на сайта на GabCo важи за пратки, идващи от САЩ, Китай или друга държава, извън EU. Много от нас поръчват стоки от тези страни, като за адрес на доставка посочваме този на някой превозвач в UK. В този случай, се дължи ДДС към английската митница. Peace

# 432
  • София
Има ли европейски сайт за добавки?
Vitacost е добър аналог на iherb, но пак има митница, а искам да взвма продукт над 40лв на Now?

# 433
   Не, nevituuu, разбира се, че ако стоката идва от UK, няма да плащаш никакво ДДС и мито. Simple Smile Написаното на сайта на GabCo важи за пратки, идващи от САЩ, Китай или друга държава извън EU. Много от нас поръчват стоки от тези страни, като за адрес на доставка посочваме този на някой превозвач в UK. В този случай, се дължи ДДС към английската митница. Peace
Благодаря много! Hug
А аз така се бях объркала, че ще плащам такси, добре, че се усетих да попитам. Crazy Mr. Green

# 434
Момичета, днес за първи път направих онлайн поръчка и дадох адрес на доставка адресът на GGBG. Въпросът ми е трябва ли някъде да регистрирам поръчката си в сайта на GGBG да регистрирам каква поръчка очаквам да получа, или те сами ще ми пишат, като пристигне в склада им? Освен това при регистрацията си в GGBG като адрес за доставка написах своя адрес (в града ми те нямат офис), но като метод на доставка - офис на Спиди. Дали не трябваше да напиша адресът на офиса на Спиди вместо моя? Или те пак ще се съобразят и ще пратят просто до офис на Спиди в града ми?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт