От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 15

• 120 496
  • 795
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
А на адреса на Габиели или КД (той нали е един и същ) минават ли поръчките?

# 616
  • София
не, до техния адрес не доставят.
аз до ггбг поръчвам, плащам с кредитна карта

# 617
  • Варна
Благодаря, не ме устройват, че нямат офис във Варна.

# 618
Здравейте!
С кои превозвач приспигат най-бьрзо пратките от англия

# 619
Зависи какво разбираш под най-бързо. Дали от деня, в който закупиш до деня на получаване (uktobg) или от тръгването от Англия до пристигането в България (ggbg).

# 620
  • у нас
Здравейте!

Предишната ми поръчка пристигна в склада на Габиели и след около час камионът тръгна за БГ. След седмица пратката беше при мен.

# 621
  • ВАРНА
Получих такъв мейл от "Габиели",някой друг с такива  newsm78

КУРИЕР - ProSoft Studio
Уважаеми клиенти,
с радост Ви съобщаваме, че от днес пускаме новата система за он-лайн пазаруване от Англия. За да ползвате системата трябва да потвърдите адреса за доставка и да потвърдите вашата пратка.
След като потвърдите Вашият акаунт ще получите уникален клиентски номер. Този номер трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да го поставяте пред Вашите имена като пазарувате от Англия.
Потвърдете Вашата регистрация от тук: http://cli.prosoft-studio.com/confirm.php?id=02b16861c6913f5926efe94770686750
Как работи новата система?
Новата система е изключително опростена и е максимално оптимизирана за потребителите. При регистрация всеки получава уникален клиентски номер който трябва да постави преди името си.
По клиентският номер се заприхождават пратки пристигнали в офис Лондон.
Всички пристигнали пратки могат да се видят в ПРАТКИ > В ОБРАБОТКА . В тази секция може да се видят всички пристигнали пратки, като се изписва дата на заприхождаване, Номер (тракинг номер или наш баркод), Статус (приета, натоварена и тн.), От Офис (офиса от където е приета), До Офис (офис избран от Вас за доставка), Получател (Вашите данни), Бр, Телго и размери. Също така има опция за забележка в случай, че пратката е с нарушена опаковка при пристигането или има платено мито и др.
В секция „ПРАТКИ > Пратки за получаване“ се намират всички пратки които са налични за получаване в избрания офис, като единствената разлика е, че тук има добавено поле за дължимата сума за транспорт.
В секция „ПРАТКИ > История“ са всички получени пратки.
Заявки „Поръчка + Транспорт“ и „Взимане от Адрес“ се пускат от ПОРЪЧКИ > СЪЗДАЙ ПОРЪЧКА.
Новата система ще бъде в тестов период до 01.04.2017г. през този период ще се работи и с двете системи докато не преместим всички клиенти от старата на новата система и не се уверим, че всичко и наред и Вие сте обслужени качествено.
След 01.04.2017г. ще влезнат в сила и новите общи условия за ползването на услугата „Пощенска кутия“ на Доставка от Англия.

# 622
Аз нямам. Освен че звучи сложно, не виждам съществена разлика с досегашната.

# 623
Това не е от Габиели.

# 624
  • Русе
От Доставка Англия е.  Peace

# 625
Здравейте,
Може и да сте го коментирали назад, но Mamas and papas правят ли доставки до България?

Поздрави bouquet bouquet

# 626
Здравейте!
Гъбко имат склад в Варна

# 627
Кой превозвач ще ми препоръчате за поръчка от Hobbycraft и доставка до северозападна БГ?

# 628
Опитах се да пусна поръчка от https://tuclothing.sainsburys.co.uk/ обаче не ми прие картата.
Поръчката ми е малка два артикула за 19,5 паунда.
Някой би ли ме посъветвал как да поръчвам от там, кой е най-добрия и изгоден вариант, може и на лично съобщение, ще съм много благодарна  bouquet

# 629
Кой превозвач ще ми препоръчате за поръчка от Hobbycraft и доставка до северозападна БГ?
Лерон.  Peace
Ще ти го пратят с Еконт!

Общи условия

Активация на акаунт