От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 15

• 120 496
  • 795
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте,
Габиели преопаковат ли прати от АСДА гросъри и колко се таксува услугата? Благодаря!

# 646
  • София
Преопаковат, не таксуват.

# 647
Благодаря,сега видях,че има минумум 40 лири за поръчка ,одма ме отказаха  Shocked

# 648
  • Варна
Ползващите Габиели за поръчки от Асда, къде изписвате ID? Никъде не ми дава да ги добавя, нито до името, нито в адреса. Предния път ползвах  КД шопинг и нямах проблем, но сега не ми позволява да го добавя никъде  ooooh!

# 649
  • Пловдив
Някой взе ли си пратката от GGBG, от курса който тръгна на 30 април от Англия и трябваше да пристигне вчера? Чисто прагматично искам да си организирам програмата за днес и утре, а те не си актуализират редовно информацията в сайта. Това е известно.  Peace

...и друго питане имам: коя куриерска фирма представлява Sky Net Worldwide Express в България? D&D, In Time?  Thinking

# 650
  • София
Преди няколко години съм получавала пратка със SKY от чужбина до Б-я , доставиха я  D&D.

# 651
  • София
Днес ще ходя да си взимам пратка от ГГБГ, но не мога да си вляза в профила.
Дава ми следната грешка:
Цитат
The request has been black-holed
Error: The requested address '/users/login' was not found on this server.
При вас, как е?

От сайта на Д и Д:
Цитат
„Д и Д Експрес“ е единствената българска фирма представител на SkyNet Worldwide Express - международна верига за куриерски услуги с повече от 1000 офиса, осигуряващи доставките до 210 държави.

# 652
  • Пловдив
Преди няколко години съм получавала пратка със SKY от чужбина до Б-я , доставиха я  D&D.

Hug Супер! Сърдечно благодаря!

daniab, благодаря  Hug! Браузъра не ме пуска да вляза в сайта на Д и Д  newsm78...
Вчера и аз получавах същото съобщение при логване в сайта на GGBG. По-късно имах успех. Сега също нямам проблем.

# 653
  • София
Някой взе ли си пратката от GGBG, от курса който тръгна на 30 април от Англия и трябваше да пристигне вчера? Чисто прагматично искам да си организирам програмата за днес и утре, а те не си актуализират редовно информацията в сайта. Това е известно.  Peace

...и друго питане имам: коя куриерска фирма представлява Sky Net Worldwide Express в България? D&D, In Time?  Thinking
Да, аз си я взех още в сряда вечерта.

# 654
  • Varna
Здравейте,момичета трябва ми най-бързата фирма посредник от Англия и за тези,които си получават нещата в София от ggbg в сряда по кое време пристигат.В четвъртък заминавам извън страната у искам да знам дали биха ми ги изпратили сряда вечерта по еконт.

# 655
  • Sofia
   Аз мисля, че едва ли ще успеят за сряда вечерта. Някъде назад в темата момичетата, които си получават пратките по "Еконт", бяха споделили, че по принцип GGBG пращат в четвъртък / петък. Дано не те подвеждам. Peace Нека и друг се включи.

# 656
Ggbg най-вероятно няма да успеят да ти изпратят нещата в сряда по Еконт. Понякога курсът им се бави и дори на място не можеш да си получиш нещата в сряда вечерта. Когато ползвах доставка със Спиди, винаги ми ги изпращаха в петък и ги получавах в събота. После почнах сама да ходя да си ги взимам от офиса им в четвъртък, защото не ми се чакаше.  Peace

# 657
  • Някъде в Матрицата
Здравейте,

Използвам услугите на Габиели и като цяло съм доволна. Въпреки че се опитвам да си описвам доставките достатъчно подробно, редовно има разминаване между това, което отразят като доставено до България и това, което получавам. Понякога се щегувам, че е малко като лотария - отивам за една доставка, а получавам друга. Други имали ли са подобни проблеми? Знаете ли, по какво (освен по ID) си разпознават пратките?

# 658
  • София
Здравейте,

Използвам услугите на Габиели и като цяло съм доволна. Въпреки че се опитвам да си описвам доставките достатъчно подробно, редовно има разминаване между това, което отразят като доставено до България и това, което получавам. Понякога се щегувам, че е малко като лотария - отивам за една доставка, а получавам друга. Други имали ли са подобни проблеми? Знаете ли, по какво (освен по ID) си разпознават пратките?
Разпознават ги и по проследяващ номер, аз нямам разминаване , какво имаш предвид ?

# 659
Здравейте,

Разпознават ги и по проследяващ номер, аз нямам разминаване , какво имаш предвид ?
Така е, когато има проследяващ номер, пратките винаги си съответстват.

Общи условия

Активация на акаунт