От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 15

• 120 469
  • 795
  •   1
Отговори
# 675
  • Sofia, Bulgaria
Имам въпрос относно Габиели. Поръчах от George, в последсвие се оказа, че разделиха пратката на две, а аз редактирах регистрираната пратка и отбелязах, че са два пакета. Днес прочетох, че трябвало да регистрирам втори път, отделно. Това дали е проблем? Днес пристигнаха нещата в България, кога трябва да си ги взема? Чакам да ми пратят мейл ли?

Аз не чакам да ми пратят имейл. Следя в сайта им кога започва раздаването на стоките от съответния курс и отивам да си взема пратката.

Дали е възможно още в четвъртък да си взема нещата?

# 676
Може да ги вземете веднага,след като обяват,че раздават съответния курс.

# 677
Момичета, случайно да знаете дали някоя фирма има офис в Монтана или Враца? ! Аз до сега не откривам, а не ми се плащат доставки на Еконт, че става дума за огроомни поръчки.  Thinking

Последна редакция: чт, 18 май 2017, 18:06 от Йори Пенкова

# 678
  • София
Само да попитам, от Спортс Дайрект доставят ли тези фирми? Благодаря

# 679
Само да попитам, от Спортс Дайрект доставят ли тези фирми? Благодаря
да

# 680
ASDA нещо не ми приема картата - все още може с бг карта, нали? Дава ми грешка и да въведа наново данните, билинг адреса какъв го пишете? Не ми дава опция да сложа бълогарксия и вписвам адреса на GGBG.

# 681
Здравейте, можете ли да ми препоръчате читав превозвач, който доставя (или използва куриер) до В. Търново. Излъгах се да използвам Габко защото имат офис в града. Бяха обявили ден и час за вземане на пратки (там е стриктно времето за вземане) отивам и се оказва, че пратките не са пристигнали и ме върнаха. Което за мен си е непрофесионално отношение, тъй като човек бяга от служебни ангажименти да влезе в часовете им за раздаване. Писах имейл с оплакване и от Габко ме посъветваха да си намеря нов превозвач като съм недоволна Simple Smile Та, моля за помощ.

# 682
Скрит текст:
Здравейте, можете ли да ми препоръчате читав превозвач, който доставя (или използва куриер) до В. Търново. Излъгах се да използвам Габко защото имат офис в града. Бяха обявили ден и час за вземане на пратки (там е стриктно времето за вземане) отивам и се оказва, че пратките не са пристигнали и ме върнаха. Което за мен си е непрофесионално отношение, тъй като човек бяга от служебни ангажименти да влезе в часовете им за раздаване.
Писах имейл с оплакване и от Габко ме посъветваха да си намеря нов превозвач като съм недоволна Simple Smile Та, моля за помощ.

Изключително "професионално"! Явно имат излишък от клиенти, така че не съжалявайте, а ги сменяйте докато е време. 

# 683
Аз ползвам ГГБГ и съм много доволна от тях, много са готини и винаги се държат професионално. Но пък имат офис само в София и изпращат в страната с Еконт.  Peace

# 684
малко ме притесняват превозвачите, които ползват Еконт/Спийди дали обединяват всички малки пакетчета в общ или те карат да плащат по 5,50 за всеки пакет, който имаш в рамките на курса.

# 685
  • Пловдив
Аз ползвам ГГБГ и съм много доволна от тях, много са готини и винаги се държат професионално. Но пък имат офис само в София и изпращат в страната с Еконт.  Peace
Ако пратката се насочи към офис на Еконт, не се оскъпява много - около 3-4 лв. за не толкова тежък пакет, освен това го взимаш в удобно за теб време. Разгледай и тази опция. И аз ги препоръчвам. Последния път ми бяха обединили 3 пакета в един и платих еднократна доставка.

# 686
Всички пакети ги пращат заедна с една такса за доставка, но имайте предвид, че при по-тежки неща цената на Еконт е по-висока.  Peace

# 687
Аз ползвам ГГБГ и съм много доволна от тях, много са готини и винаги се държат професионално. Но пък имат офис само в София и изпращат в страната с Еконт.  Peace
Ползват и добри отстъпки от куриерската услуга за Еконт. Аз съм доволна от тях.

# 688
Пак да попитам - някой имал ли е проблем с плащане към АСДА? За билинг адрес английския ли пише? Ползвам на ГГБГ адреса.

# 689
  • Бургас
Извинявам се, че може би въпроса ми не е за тук  bouquet, но не намерих подходяща друга тема.
Искам да попитам за превозвач от Италия.

Общи условия

Активация на акаунт