Ето идва тя- Ноемврийската мечта !!!

• 42 737
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
Аз съм на преглед на 05.05 Grinning сега и аз ще преритам до тогава.На мен до сега нищо ми нямаше но тази седмица всяка сутрин гадене с повръщане.Излизам от банята чисто нова.Мен сега ме започва май  newsm78

# 496
Аз съм на преглед на 05.05 Grinning сега и аз ще преритам до тогава.На мен до сега нищо ми нямаше но тази седмица всяка сутрин гадене с повръщане.Излизам от банята чисто нова.Мен сега ме започва май  newsm78

Анди, в коя седмица си? Да знам дали ми се е разминало гаденето или може да ме застигне все още.

# 497
  • София
Хм, някои момичета ми се губят тези дни- Mihaela_MT,Shana777 ,     Nassie*, драснете по някой ред...

Ето ме, ето ме. Напоследък съм по-активна във фейсбук групата, че имам много работа в офиса, а логото на БГ МАМА може да избоде очите на всички колеги, та ме е срам  Mr. Green

Аз съм екстра иначе, бях на преглед-бенефис онзи ден при мойта лекарка. Започвам да се следя в Щерев при Билчев, дано си допаднем, но всички други, които исках са страшно заети до срдата на май. На 28-ми април съм при него на ФМ, а на 27-ми ще ми направят БХС, за да излезе резултата до прегледа. Явно доста бързо, аз мислех, че поне седмица ще чакам, както и да е. Малкият човек е добре - 25,1мм, мяташе се нещо  Laughing Плацентата е супер, почти се е оформила цялата, има само един малък участък, където все още е леко къдрава, та ми каза АГ-то никакъв кекс 2 седмици (то па, щото сме много активни, нали...)  Joy

Видях, че сте коментирали и зодиите. Аз много се радвам за Скорпиона  Heart Eyes Вкъщи ще станем Риба, Рак и Щука направо. Аз съм Риби, ММ - Рак и малкото зло се задава  hahaha Представям си какви депресии и емоции ще са просто...  ooooh!

# 498
  • Горна Оряховица
Аз да се похваля. Вече официално съм записана за ЖК  newsm44. Пусна ми изследвания за резус анти тела, че съм 0-, а ММ е 0+, и пълна кръвна картина. Гледахме пак мишката - 9с2д. По цикъл съм 9с и 0д, което ме навежда на мисълта, че овулацията ми е подранила с два дена и така сме хванали скорпиончето за ушите  Joy Joy Joy
Иначе на зима се очертава як купон. ММ 28,11, баткото 26,11, и новото попълнение 18,11. Само аз се цепя от колектива  - май месец.
Стискайте ми палци, утре ще уведомя началството. Той шефа ще побелее сигурно  #Crazy. Имаме една колежка, роди през Ноември, една колежка бременна - всеки момент ще роди, а сега и аз. А на всичкото отгоре още две  работят за бебета  smile3521

# 499
Poly в 11+3 съм.Досега бях добре.Тази седмица незнам какво се случи,но ще си го търпя нама начин  Sad За зодиите бях споменала и ММ е скорпион и вчера ме ядоса много.Първото нещо което си помислих беше как ще ги търпя вече два броя  Joy

# 500
Shana777 , хубаво е да има такива новини, нека все така да продължава Hug Ех, само в тоя ФБ пишете, за тук не се сещате. Аз от по-срамежливите, ще изчакам още мъничко да мине 3 месец и идвам и аз там , защото много клюки изпускам май. Grinning

# 501
Ние очакваме да е стрелче и честно казано много ще се радвам, ако е стрелец, че само за тази зодия нямам предразсъдъци, познати, инфо и ще си създам истинско мнение за зодията от своята рожба  Flutter
В моето семейство повечето сме везни, 6 от нас са на 2 дати   Mr. Green , а в семейството на ММ са главно лъвове. Със скорпионите също се разбирам повече от чудесно и дори се чудя понякога на какво се дължи лошата им слава  newsm78
Водолеите за мен са непонятни хора, не знам какво ги кара да мислят по един или друг начин, ядрената физика изглежда като детска игра  Laughing
Не искам да засегна никого, то си е ясно че всички сме си различни хора, това му е хубавото на света - шарен е  Mr. Green

# 502
  • Някъде в Матрицата
О,  Red Hot, изобщо не се притеснявай, че мамите са във ФБ. Днес и аз се присъедих там, обаче като че ли тук ми е по-удобничко. Така че, поне аз не мисля да спирам с четенето и писането тук.  Party

# 503
Ехее, аз съм 9 +2. Тамън си мислех, че ми се е разминало гаденето щом досега го няма, а то не било късно. Не, че се бутам де! Аз не се оплаквам от липсата на симптоми.
Да попитам нещо майките с опит. Понякога усещам странен гъдел под пъпа. Нещо средно между гъдрл и опъване. Много слабо, но и приятно усещане. Знам, че е адски рано и, че не можем още да усещаме движенията на бебоците, но все пак... Възможно ли е да е това?

# 504
Абе момичета как си изпълнявате домакинските задължения? Аз не мога да изчистя цялата къща без да ме хване кръста... Уж сега на етапи почнах ама докъто свърша пак трябва да почвам... Таткото много помага и все пак не може като мен... Какво ще правя за в бъдеще ще полудея най-мразя мръсна къща..  ooooh!

# 505
Добро утро на всички Simple Smile
Тези дни не съм от най-активните или по-точно само чета ама мещо юе мързеше да пиша.
По въпроса за зодиите гледям страшно много водолей има Simple Smile аз съм водолей а мм е стрелец , та ще е забавно , а баткото е рак. Попринцип не харесвам скорпионите ама нали ще си е мое...
За пола се надявам да се види на 26-ти април ,някакси отначало исках момиче , ама вътршно знам че ще е момче. Така бях и с баткото.дано е момче - ще са много щастливи .
Вчера се събудих с болки като при цикъл и цял ден ми беше ужасно, твърд корем и болки , та си изпих количество но-шпа.
Да ви питам нещо: имате ли засилено течение откакто сте бременни ( говоря без да има инфекция) , защото моето се засили и е лепкаво но без цвят и мирис ( а и доки каза че мб е ок) . А като ме заболи корема се засилва още повече. И все търча да гледям да няма кръв.
След цяла седмица вкъщи утре съм на работа , а хич не ми се ходи ама мисля още малко и да им връчвам големия лист. Не съм уведомявала нокой все още , но те се досещат а аз си правя пас.
Вас мързи ли ви? Аз направо умирам от мързел, имам ентусиазъм да чистя и домакинствам , но ужасно ме мързи , а и се изморявам много бързо, та е страшно.
Засега това от мен Simple Smile

# 506
Здравейте и от мен момичета...тъкмо и аз щях да попитам има ли мързеланки ..гледам че не съм единствена..мързи ме мнооого...чистя цяяял ден ..което друг път ми е отнемало час или час и нещо,а сегааа... #Crazy особенно ме изморяват стълбите..на 5 етаж живеем без асансьор та докато се кача издъхвам ..не ми се мисли като се натрупат още килца  Rolling Eyes

# 507
Milo_Dete, аз имам 6 фиброаденома в двете гърди от няколко години, при предната бременност много се притеснявах да не нарастнат, но слава на Бога си останаха същите, после ми създаваха малко проблеми с кърменето. Като родих, така и не ги махнах, защото с 1 операция няма да стане, сега пак ще ги следя.
[/quote] Здравей! Аз имам само в едната гърда една бучка и почти всички лекари в бг (хирузи ) ме караха да се оперирам. Имаше двама, един в Германия и един професор в София,  който ми обясни, че хирурзите винаги искат да режат а фиброаденома често дава рецидиви и ако не нараства бързо и много да не се маха. Но сега се замислих и за кърменето и ти благодаря, че ми каза как е било при теб Simple Smile

Аз бях със болезнени и зачервени сливици и личния много си притесни,  защото съм бременна и никакви хапчета не мога да пия.. що не съм отишла при гинеколожката  newsm78 #Crazy ooooh! Ами боли ме гърлото а не друго Grinning След като поска разрешение от гинеколожката ми даде направление за гърлен секрет и изписа хомеопатия шуслерови соли (тях още не съм ги купила, те са с по бавен ефект искат по - дълъг прием) И на Boiron Belladonna- много съм доволна от тях имаха по-добър и по-бърз ефект от всичко, което съм пила преди бременността!

И аз ще изчакам преди да се присъединя към ФБ, че по цял ден ще забия нос в телефана  Laughing

Днес е голям ден... ММ ще разбере, че съм бременна Grinning  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Grinning

Хубав weekend на всички Wink

# 508
Поли,рано е.    Към средата на 4 месец ще ги усетим бебоците

# 509
Поли,рано е.    Към средата на 4 месец ще ги усетим бебоците

И аз така знам миличка, но все пак да си питам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт