Ето идва тя- Ноемврийската мечта !!!

• 42 692
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
Shana777 и при мен не върви на добре  hahaha Сутринта пак с една пица стартирах и вече немога да се трая.Само тесто ми е в главата  Joy Споделяй за смутитата,може да ни мотивираш

# 526
Аз, за сега нямам проблем с килограмите. Даже май съм свалила Simple Smile
Не съм се преработила, само се чудя на коя кълка да се обърна, а от време на време си ме приболява я корема, я кръста. Много слабо и минава от самосебе си. Нямам зацапвания. Иначе нямам никакви неразположения. Нормално ли е да ги имам тези болки? Много приличат на ПМС.

# 527
  • по пътя
Поли по принцип не трябва да има болки, консултирай се с гинеколога си, но без да се притесняваш излишно, вероятно ще ти препоръча повече лежане и да не се натоварваш.

# 528
Момичета, много здравословно го раздавате с тия смутита. Аз утре ще си правя боб с наденица и люти чушки, ей така нискокалорично Laughing

# 529
Поли по принцип не трябва да има болки, консултирай се с гинеколога си, но без да се притесняваш излишно, вероятно ще ти препоръча повече лежане и да не се натоварваш.

Във вторник съм на преглед Simple Smile
Не обясних може би правилно. Не е болка, като болка по-скоро нещо като тежест или опъване , или просто си усещам корема по различен начин. Появява се и отминава за минутка и така от време на време. Разбира се ще питам док.

# 530
Момичета, а усещате ли промяна в настроенията от хормоните  Rolling Eyes

Всички симптоми ме връхлитат с пълна сила. Гаденето за 4 дни за малко в болница да ме вкара, сега се моля да не направя убийство от хормони на един особен член на семейството  #2gunfire

# 531
Red Hod толкова здравословно,че вече съм +3  Joy

# 532
Надениците не са ли ни забранени? Освен, ако не е домашна разбира се.

# 533
Red Hod толкова здравословно,че вече съм +3  Joy
Хихи, аз съм +4 smile3533
Поли, забранена, не забранена, ще я ручам Laughing

# 534
Red Hot много се смях  hahaha Мислих,че само аз качвам от толкова рано  Joy

# 535
И аз съм +2,5 кг и мъчейки се да хапвам здравословно изядох 2 шепи чипс днес... Незнам какво ще правя до Ноември ... Бебчо да е добре ще гладувам после докъто ми се изясне   Crossing Arms

# 536
И пропуснах да ви кажа,че от една година не бях пила газирано,поради проблеми с гърлото (фарингит) От както съм бременна само за кока кола мисля.Постоянно ми се пие  ooooh! Доки каза да не се притеснявам толкова,като ми се допие да си пия една чашка Hug Знам,че е вредна,но като гледам моя шошко само вредни неща му се искат  Joy

# 537
Аз така за кафето много се притеснявах ( макар да пия мляко с кафе,а не кафе с мляко ) но гинеколожката ми каза да си пия каквото ми се прииска по малко. Моята приятелка ( съжелявам че все за нея говоря,но е прясно родила и ми е пример за много неща) си пиеше и ракийка по 50 гр но след 3 месец доктора й беше разрешил  Thinking

# 538
  • София
Red Hot ще те убия, сега ми се яде зверски боб с наденица  Joy Сега ще накисна във вода малко и утре да е готов за готвене. Имам хубава домашна наденица от диво месо и сега ще я хапна.  cook
Отивам да си изпържа  картофики,  защото ми се хапва.  Рано вечерях - то по-скоро обедовечеря се превърна и като се прибрах направо ти направих заготовката  Mr. Green Не мога да ям големи количества и затова често огладнявам. Освен това този гаден горчив вкус не минава от нищо. Най добре се чувствам като дъвча кокосов орех. Потушава горчивия вкус.

И аз имам от вчера болка в левия яйчник. Мина ми през нощта,  после пак ме заболя. Не е силна, но е постоянна. Някак си усещам подут корема от 2 дни. Гадене то си го има, но не знам дали не е от горчивия вкус. Или пък горчивия вкус не е от гаденето  newsm78 Знае ли човек кое е първото - кокошката или яйцето  hahaha

# 539
Момичета много сте активни пак Simple Smile
Ред Ход, много се смях с тоя боб дет' ще ручаш Simple Smile
Сега да се отчета и тук. Мина моята ФМ. Човечето ми има страхотен профил Simple Smile  Всичко ок, ама по-тежко от чорапите си не трябва да вдигам заради тая двурога матка. Много пазене, никакъв секс и т.н. Супер съм щастлива след този преглед. Почнах да казвам на приятелите.
За Фейсбук групата- не се тревожете. Не изпускате много, с изключение на снимките на човечетата от ехограги, фм и т.н.
На всички които искат да ги добавим писах на лични. Останалите чакам да се престрашите Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт