"На кафе с подигравки" и един диспансер...ТЕМА-34

• 34 683
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
  • По света и в нас.
Не съм Ирчока,ама надуших виното и те ме на явих се веднага. Joy Joy Joy

# 616
# 617
 Здравейте  на все  Hug Hug Hug Hug

Икебаната за Евровизия  Mr. Green ако беше отишъл да пее натъкмен така щехме спичелим  hahaha

http://www.dnes.bg/muzika/2016/05/18/ikebanata-vzrivi-feisa-poli … -tolstolob.302890

# 618
  • У Диспансера ...♥♥♥
Да, де, аз след няколко чаши нямам махмурлук на другия ден, а мускулна треска  hahaha hahaha hahaha

# 619
Да, де, аз след няколко чаши нямам махмурлук на другия ден, а мускулна треска  hahaha hahaha hahaha
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Габче Hug Биби Hug Ирко Hug Феми  Hug Миленку Hug

# 620
  • У Диспансера ...♥♥♥
Мичоно  Heart Eyes Hug станахме банда ми се струва, направо едни улични хулиганки  hahaha hahaha hahaha

# 621
Мичоно  Heart Eyes Hug станахме банда ми се струва, направо едни улични хулиганки  hahaha hahaha hahaha
Аха Joy Ма Релаксита най големата хулиганка...глей кви ги върши със щтеката от билярда hahaha hahaha

# 622
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аха Joy Ма Релаксита най големата хулиганка...глей кви ги върши със щтеката от билярда hahaha hahaha
Направо ги варосва  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 623
# 624
  • У Диспансера ...♥♥♥
Добро утро   Hug  Hug Hug

Ако кажеш и кой е тоя на снимката за нас непросветените Mr. Green

# 625
Новия ми любовник хаххаха от първото ми писане и имам фаворитче от него  Mr. Green Писах му Поздрави от БГ и оня хареса  hahaha  Този участва в сериала Куантико  Naughty

# 626
# 627
# 628
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything

Joy Joy Joy Joy Joy

# 629

Общи условия

Активация на акаунт