"На кафе с подигравки" и един диспансер...ТЕМА-34

• 34 752
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
  • Още у мъглата ...
Ехоооо, добър ден, прекраснички  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ох беее, много ви благодаря за пожеланията  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Много си ви обичкам пък, значиии Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
То тоз имен ден ми е на буквичката, че съм кръстена на дядо ми Генчо Laughing, но да, заплют ми е за имен ден и вие сте го запомнили  Party Party Party

И бързам, бързам да ви почерпя, докато не са истинали месенцата, кой каквото си пожелае, ако не обича агнешко, метнала съм и прасешко, ракиджос, оф корс, и сладинко за капак  Laughing Hug Hug Hug Hug

Скрит текст:

# 466
  • Още у мъглата ...
Честит празник и на всички, които празнуват  Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ирчок  Hug Heart Eyes Heart Eyes Помня, че някой от мъжлетата ти в къщи имаше днес имен ден  WinkGrinning Да ти е жив и здрав и много щастлив   newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 467
  • Пришълец
Здравейте! Grinning

Много сте сте с'брали, но от толкова време не сте го правили, че с кеф ще ви изброя Heart Eyes:
Биби Hug, Миленко Hug, Илде Hug, Ренко Hug, Ирче Hug, Еве Hug, Профче Hug.... и т.н. Mr. Green

Честит празник на всички празнуващи! Hug

Габче  Heart Eyes, честит имен ден! Да си жива и здрава, безкрайно щастлива и все такава позитивна душица! Hug
Заповядай (собственоръчно набрани от мен са Grinning):

Направих си много хубава разходка, да се похваля Laughing:
Скрит текст:
Кръстова гора  Heart Eyes

# 468
  • Още у мъглата ...
Здравейте! Grinning

Много сте сте с'брали, но от толкова време не сте го правили, че с кеф ще ви изброя Heart Eyes:
Биби Hug, Миленко Hug, Илде Hug, Ренко Hug, Ирче Hug, Еве Hug, Профче Hug.... и т.н. Mr. Green

Честит празник на всички празнуващи! Hug

Габче  Heart Eyes, честит имен ден! Да си жива и здрава, безкрайно щастлива и все такава позитивна душица! Hug
Заповядай (собственоръчно набрани от мен са Grinning):

Направих си много хубава разходка, да се похваля Laughing:
Скрит текст:
Кръстова гора  Heart Eyes

Мерси, Марги  Hug Heart Eyes Heart Eyes

Ехааа, много хубаво в Кръстова гора, подредено и чистичко  Grinning

# 469
[
HugТаман щех да питам къде е това Laughing
Марги Hug а гушна ли некое дърво ма newsm78 Mr. Green

# 470
  • Още у мъглата ...
[

Ренка  Hug Heart Eyes Heart Eyes Ахааа, и аз за малко да питам, че не съм ходила и не ми е познато, но най-отдолу на снимките мернах, че Марги е написала Wink Laughing

# 471
 Здравейте на все   Hug

Маргарелке Hug много хубава  разходка сред природата си направила   Кръстова гора   Heart Eyes чувала съм че е много хубаво там но е бая път  . Само природата ли си снимала тебе немали та  Mr. Green   трябва кат идеш там да гушнеш дърво  ама защо  се прави  не знам   Mr. Green newsm78

Мичонка  Hug Heart Eyes тия дет немат фейс , мейс кат нас с Профито  снимки Йок  от купона

Габииииииииии  ЧИД мила , да си жива и здрава   Hug  и си остани се такава лудичка диспансерка  Mr. Green Party

# 472
  • Още у мъглата ...
Здравейте на все   Hug

Маргарелке Hug много хубава  разходка сред природата си направила   Кръстова гора   Heart Eyes чувала съм че е много хубаво там но е бая път  . Само природата ли си снимала тебе немали та  Mr. Green   трябва кат идеш там да гушнеш дърво  ама защо  се прави  не знам   Mr. Green newsm78

Мичонка  Hug Heart Eyes тия дет немат фейс , мейс кат нас с Профито  снимки Йок  от купона

Габииииииииии  ЧИД мила , да си жива и здрава   Hug  и си остани се такава лудичка диспансерка  Mr. Green Party

Мерси, Феми  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 473
  • Пришълец
Гушнах Ренко, гушнах...  Laughing.

ФемО, снимах се, но предпочитам да ви ги спестя Mr. Green. Много е красиво, вярно и далече е... Този път не бях пешеходец, че сутринта валеше. Много ме е яд smile3516, преди няколко месеца като отскочихме бях по екопътеката Party, но два часа се върви само в едната посока.

# 474
[

Ренка  Hug Heart Eyes Heart Eyes Ахааа, и аз за малко да питам, че не съм ходила и не ми е познато, но най-отдолу на снимките мернах, че Марги е написала Wink Laughing
Embarassed

# 475
  • Още у мъглата ...
[

Embarassed
Grinning Heart Eyes

Те ти и едно ъгълче да се срамуваш  Mr. Green

# 476
  • в подножието на планината

Габи, Hug Heart Eyes честит имен ден и тук! Да си жива и здрава и винаги усмихната!  love001

Вчера съм пропуснала Ирчето Heart Eyes и Клоди Heart Eyes... Embarassed Да сте живи и здрави и много щастливи... Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Чек сега да изброя и другите... Mr. Green Марги, Hug Heart Eyes Еве, Hug Heart Eyes Профче, Hug Heart Eyes Феми, Hug Heart Eyes

И да си призная, че и аз щях да попитам ...Къде е това, ако не бяха ме предварили...  EmbarassedJoy Joy Joy

# 477
  • Още у мъглата ...

Габи, Hug Heart Eyes честит имен ден и тук! Да си жива и здрава и винаги усмихната!  love001

Вчера съм пропуснала Ирчето Heart Eyes и Клоди Heart Eyes... Embarassed Да сте живи и здрави и много щастливи... Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Чек сега да изброя и другите... Mr. Green Марги, Hug Heart Eyes Еве, Hug Heart Eyes Профче, Hug Heart Eyes Феми, Hug Heart Eyes

И да си призная, че и аз щях да попитам ...Къде е това, ако не бяха ме предварили...  EmbarassedJoy Joy Joy

Илденце  Hug Heart Eyes Heart Eyes Мерси Hug

То и на мен на последния кадър ми се мерна  Laughing Joy Joy Joy

# 478
# 479
Напи ли се ма Mr. Green

Илде Hug Heart Eyes

Значи нема се срамувам Mr. Green ъгъло ше го пазиме за друг път Laughing

Общи условия

Активация на акаунт