"На кафе с подигравки" и един диспансер...ТЕМА-34

• 34 700
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
  • У Диспансера ...♥♥♥
Здрасти Hug Hug Hug

Мое ли най тъпата песен да спечели ooooh! тя си беше за погребение не за евровизия ooooh! #Cussing out #Cussing out #Cussing out
И с тия извивки, турско маане  Mr. Green ooooh!
Профче,  Ренку Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug

# 586
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Здрасти Hug Hug Hug

Мое ли най тъпата песен да спечели ooooh! тя си беше за погребение не за евровизия ooooh! #Cussing out #Cussing out #Cussing out
И с тия извивки, турско маане  Mr. Green ooooh!
Профче,  Ренку Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug

Ренко  Hug, Ирче  Hug
Може, щото милиони украинци духнали по чужбината са цъкали кат гламави СМС-и. ooooh!
И на мен тази песен не ми хареса, но най-вече заради постоянното фалшивеене на певицата, не заради маанетата. На тях съм свикнала. Mr. Green
Австралийската песен изобщо не ме впечатли и не знам що изобщо я избутаха в топ 10. Както и онова полско недоразумение  Sick. На мен ми харесаха песните на Литва, Франция, Германия, Англия ... може да изпусна някой. Руската също не беше лоша, но визуалните ефекти ми дойдоха в повече. Бяха страхотни, ама конкурса е за песен, а те отвличаха вниманието. Иначе са чудесни за някоя шоу програма. Като гласови възможности най-впечатляваща беше арменката. Тая, ако я вземат някои американски или британски продуценти под крилото си, може да направи страхотна световна кариера.

# 587
Дзак  Mr. Green нема никой  Joy Joy Joy Joy Joy
ама нищо де ...да тУрна малко снимки тука  Mr. Green

# 588
Дзак  Mr. Green нема никой  Joy Joy Joy Joy Joy
ама нищо де ...да тУрна малко снимки тука  Mr. Green

Heart Eyes Heart Eyes

# 589
  • У Диспансера ...♥♥♥
Призрака пък като го хванала тоя Киво, сакън да не избяга  ooooh!
Дидолино  Heart Eyes Hug

# 590
Към следобедното кафе. Wink  hahaha
Цитат
Млада жена търсела отговор на следния въпрос:
 как да поддържаш дълготрайна връзка, когато тя не работи безупречно. Сетила се, че има техническа поддръжка, която неуморно помага на клиентите да се справят с проблемите. Изпратила имейл, описвайки подробно случая. Скоро получила и отговор, пише Bright Side.
Не пропускайте тази поучителна кореспонденция.

Уважаема Софтуерна компания,

Преди година ъпргрейднах от Гадже 5.0 до Съпруг 1.0 и забелязах отчетливо забавяне в цялостната работа на системата. Приложенията Цветя и Бижута не тръгват изобщо, а работеха безпроблемно под Гадже 5.0.
Като добавка Съпруг 1.0 деисталира много други важни програми, сред които Романтика 9.5 и Персонално внимание 6.5, след което инсталира нежелателни програми като NFL 5.0, NBA 3.0, и Мач 9.0
Разговор 8.0 вече не работи, а Чистене вкъщи 2.6 просто разбива системата. Обърнете внимание, че вече опитах да пусна програмата Натякване 5.3, за да поправя проблемите, но напразно.
Какво да правя?
Подпис,
Отчаяна

Отговор:
Драга Отчаяна,
Имайте предвид, че Гадже 5.0 е програма за развлечение, докато Съпруг 1.0 е операционна система.

Въведете команда: Мислех Че Ме Обичаш.html и се опитайте да свалите Сълзи 6.2. Не забравяйте да инсталирате и обновената версия на Вина 3.0. Ако това приложение проработи по предназначение, Съпруг 1.0 автоматично ще включи приложенията Бижута 2.0 и Цветя 3.5.  
Въпреки това имайте предвид, че ако претоварвате Съпруг 1.0,  то може по подразбиране да се активизират програмите Сърдито Мълчание 2.5, Бар 7.0, или Бира 6.1. Последната е лоша програма, която инсталира Силно Хъркане и Шумно П*рдене Бета.

При никакви обстоятелства НЕ ИНСТАЛИРАЙТЕ Тъща 1.0 (в нея има вирус, който в крайна сметка ще поеме контрол над цялата система). Освен това, моля, не се опитвайте да инсталирате отново Гадже 5.0.  Тези приложения не са съвместими със Съпруг 1.0 и ще съсипят системата ви.
Накратко, Съпруг 1.0 е страхотна програма, но има ограничения в паметта и не може да учи нови приложения бързо. Може да закупите допълнителен софтуер, който да подобри паметта и работата на системата ви. Препоръчваме ви Готвене 3.0 и Изкусително Бельо 7.7.
Успех!
Joy Joy Joy Joy Joy

# 591
Призрака пък като го хванала тоя Киво, сакън да не избяга  ooooh!
Дидолино  Heart Eyes Hug
Ирко Heart Eyes Hug РенкУ Heart Eyes HugПрофче Heart Eyes Hug

# 592
http://www.dailymotion.com/video/x4an8we  newsm44 Честит ден ден на слънчицето ми,пожелавам му много успехи  Heart Eyes

# 593
Срещат се двама приятели. Единият в депресия.
-Какво ти е приятелю, Иване?-пита другият.
-Остави...Много съм зле...Чета надписи:"Тук беше Пешо".."Тук беше Първан", "Тук беше Кольо". Чета и не знам защо се напрягам? Дали защото са грозно написани, или защото ги чета от вътрешната страна на вратата на гардероба в спалнята..

Joy Joy Joy

Миленче  Hug, хади честито на Гришо!  newsm59

# 594
  • У Диспансера ...♥♥♥
Добро утро  Hug Hug Hug

Тоя с гардероба го е закъсал   Mr. Green
Да е жив и здрав Гришонти, и да се стяга  nbirthday Tada

# 595
  • в подножието на планината

Добро утро! Hug

Тва с един ден почивка, направо си е ужасТ...все едно са ме били по главата, не мога да отлепя сабахлян... ooooh! Mr. Green

Ирче,  Hug Heart Eyes

Много здраве и успехи на Гришо! newsm59

# 596
  • По света и в нас.
Добро утро.
Илде,поръчай си още една неделя. Joy Joy Joy

# 597
http://www.dailymotion.com/video/x4an8we  newsm44 Честит ден ден на слънчицето ми,пожелавам му много успехи  Heart Eyes
Що не се отваря newsm78

Здрасти Hug Hug Hug

ЧРД на ГРИШО Heart Eyes да ти е жив и здрав Heart Eyes да се стяга и да мане едната макя Naughty

# 598
http://www.dailymotion.com/video/x4an8we  newsm44 Честит ден ден на слънчицето ми,пожелавам му много успехи  Heart Eyes
Що не се отваря newsm78

Здрасти Hug Hug Hug

ЧРД на ГРИШО Heart Eyes да ти е жив и здрав Heart Eyes да се стяга и да мане едната макя Naughty
зарад авторските права ...тъй ме е яд,1е си играх толкова за няа нищо  ooooh!

# 599
Що не се отваря newsm78

Здрасти Hug Hug Hug

зарад авторските права ...тъй ме е яд,1е си играх толкова за няа нищо  ooooh!
Простаци #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт