Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти 22

• 36 183
  • 766
  •   1
Отговори
# 30
  • UK
Шарки и аз се радвам, да те видя  bouquet
Хахах ФЕли, ами незнам, в ДГ, да не се залюбят,  че много мразя, такива  Mr. Green сърдечни раздели  Joy

# 31
  • СОФИЯ
И аз в новата тема  Heart Eyes
Фели мерси за което  bouquet Как сте ? Какво правят малките разбойници  Heart Eyes

Ние сме добре мрънкаме, спинкаме, ачкаме и ай такива работи  Joy Тия дни ще я водя на ортопед ма да видим къде  newsm78
Смятам с нещо да се заема, работи ми се  newsm78 ма да видим какво ще измисля. Ще ми се най накрая да работя за себе си  Peace

Бебчо вие как сте ?

Моме със закъснение ЧРД  Heart Eyes bouquet Много здраве, щастие и късмет  bouquet

# 32
Изядох на детето бонбоните. Дано утре не забележи, че ще ни чуе блока  Crazy

# 33
Ма не е смешно. Тия бонбони струват майка си и баща си. На всяко зареждане от бензиностанцията отива при желираните ключета и ги подава на каката.
Току що се  събуди и сънена вика- водичка. Давам и пие. После, както всеки път казва- имам мустачки от водичка  Joy Винаги ми става хем мило, хем смешно.

# 34
Пратихме днес детето при нашите, да не го доразболея, че май съм по-зле от него. Наготвила съм му два вида манджи със зеленчуци, пилешко филе, заешко, картофки, вкусотия + бисквитена торта за закуска. Чуваме се с баща ми по тел., казва ми - "Сервираме му от твоите манджи, хапва 2 лъжици, става, хваща ме за ръката, води ме до хладилника, и сочи лютеницата, пушения свински бут и саламчето"  hahaha
Благодаря за поздравленията  bouquet

# 35
  • Пловдив
кои са тези бонбони Сигма  newsm78 а тези мустачки от водичка ме развеселиха, моето малкото така нагъва сокчета нощем, винаги има подготвено, пощръклявам с неговите сокове Crazy
Моме, то пак като иска нещо конкретно, ми аз  Partyкато се разправям с едно отвращаващо се от храна, иначе на брат си като го гледа, че яде вика: ам-ам - ам  Mr. Green Crazy

# 36
Оооо, нощем и преди заспиване даже и вода му отказвам, иначе се събужда опикан до ушите, и не искам да го мисля цяла нощ мокър ли е или не.

# 37
  • Пловдив
не му отказвам, щото само така заспива като е събуден /не винаги/, иначе опикаването го има и е неприятно наистина  Rolling Eyes ама гледам и да поспя  Crazy

# 38
Гуге, на харибо желираните ключета. Ама ги яде една седмица, че само по толкова зареждам. Иначе хич няма да ми излиза сметката с бонбоните.
Аз вода давам. Ама тя е и по голяма и стиска.
Мойто свали памперсите за два дни. Само бях чувала за такива неща, но не вярвах че се случват. След година и повече молене, показване и правене на маймуна- ни-що. Един ден просто каза- не искам повече памперсите, че децата в детската градина ще ми се смеят и от там насетне само нощният памперс.

# 39
  • Пловдив
а нощният как се сваля  newsm78 една майка ми обясняваше едновременно да ги махам, ама нощем ми звучи илюзорно, не ,че денем не ми звучи подобно де  Laughing Mr. Green и аз мисля скоро да действам в тази посока, че зарязах гърнета и всичко, ама да видим Rolling Eyes следваща цел ми е Rolling Eyes

# 40
Е, как едновременно. То тъкмо е започнало през деня да контролира пикочният си мехур. За нощно време трябва да спи, а не да стиска. Аз лично за нощният памперс няма да бързам. Като детето си покаже, че е готово- тогава.

# 41
  • Пловдив
ми и аз така викам, ама като невежа и непреминала го , а посъветвана, да попитам Rolling Eyes

# 42
  • София
Като го видиш една седмица сутрин сух нощния памперс и готово. Аз така направих, вече и спи без него, имаме само един фал, ама той спеше много неспокойно и може би заради тоеа.
Малко ми е сложно още навън, и не знам като пътуваме далеч как ще стане.

# 43
  • UK
А и аз обожавам Харибо Mr. Green гумените мечета.
С тези памперси и тази дг отсега кэм пощръкляла , но значи може в 1 група все още с тях или не newsm78 аз смятам лятото да им ги махна и да опикават  Mr. Green

# 44
Както снощи казвах, че скоро няма да сваля нощният памперс, така заранта щерката скокна по гащи  Thinking Явно съм си мислела да сложа, ама ми е избягал тоя момент.

Общи условия

Активация на акаунт