МАШИНА ЗА ХЛЯБ - 61-ва ТЕМА

• 123 101
  • 756
  •   1
Отговори
# 705
Благодаря ти Афродита !

# 706
  • София
Здравейте
Подариха ми хлебопекарна , но не смея да я използвам все още .
Бихте ли ме насочили как правилно да използвам готовите смеси на Белбейк от Лидъл . Благодаря !
А би ли споделила каква е машината ти Simple Smile

# 707
Здравейте First Austria -850 W с две бъркалки .
Снощи не събрах кураж да направя за първи път хляб . Все си мисля , че ще е провал.

# 708
  • София

kcilophon
, няма страшно! Почвай сега, за да снимаш резултата и да ни споделиш първи впечатления! Няма как да сбъркаш, още повече щом пекарната е с две бъркалки. Просто гарантиран резултат! Хайде, давай!!!

# 709

Благодаря ти ! Още щом се прибера след работа . Дано да става за ядене , а не само за снимка . Grinning

# 710
  • София
 Ползвал съм такава машинка, бива я.  Ползвай до 600 грама брашно в рецептите ако печеш в машината, защото тестото се надига почти до стъклото, когато е само с бяло брашно.

# 711
Здравейте! След дълга чуденка решихме новата ни придобивка да бъде хлебопекарна Simple Smile Изчетох доста от тази, смятам доста полезна темичка, и се спрях на Tefal. Моля ви за мнение и съвет относно тези два техни модела:
TEFAL PF 311E38
и
TEFAL PF 350138

Ако не съм се насочила правилно, ще съм благодарна да предложите алтернативни варианти  bouquet

# 712
Благодаря ти Мунчо ! Без проба няма да стане , ще има и грешки в началото .

# 713
  • София
Здравейте! След дълга чуденка решихме новата ни придобивка да бъде хлебопекарна Simple Smile Изчетох доста от тази, смятам доста полезна темичка, и се спрях на Tefal. Моля ви за мнение и съвет относно тези два техни модела:
TEFAL PF 311E38
и
TEFAL PF 350138

Ако не съм се насочила правилно, ще съм благодарна да предложите алтернативни варианти  bouquet

PF350138

От към марка си на правилното попадение. Прецени си обаче дали 1кг. ще ти е достатъчна за хляб и за менсене, ако правиш повече, които само да месиш в машината.

# 714
  • София
 Не бих дал 300 лева за машина с една бъркалка освен ако не е Панасоник. Ще ме извинява Афродитка, но Тефал не може да стъпи на малкия пръст на Панасоник при машините с една бъркалка.

# 715
  • София
Аз лично бих дала /всъщност съм ги дала вече/ малко над 300лв. за мулинекс с 2 бъркалки и съм изключително доволна. Панасоник не бих си взела никога. Освен това момичето попита за тези два модела тоно, а тефал имат с 1 бъркална и за по 200лв., ама нямат багети и т.н.
Да ме извинява Мунчо, ама аз пък панасоник не бих взела, ако ще и за 50лв. да го дават. Много добре знам как се справя милунекс с 1 бъркалка и как се справят други машини.

# 716
  • София
Мунчо, аз си купих Панасоник с една бъркалка, ако не се лъжа модел SD2500.Първият път направих някаква италианска багета-стана горе-долу.Вчера пробвах обикновен бял хляб и нищо не стана - изхвърлих го.Направо ми се струва ужасно трудно, даже невъзможно да направя хляб.

# 717
  • София
Здравейте момичета. И аз от днес съм с хлебопекарна. Подариха ми я. В момента правя хляб. Почти един час работи, а тестото ми се вижда  рядко. Не стои така на топка. Започнах с рецепта от книжката, която спазих точно. Ще докладвам за крайният резултат.

# 718
  • София
Мунчо, аз си купих Панасоник с една бъркалка, ако не се лъжа модел SD2500.Първият път направих някаква италианска багета-стана горе-долу.Вчера пробвах обикновен бял хляб и нищо не стана - изхвърлих го.Направо ми се струва ужасно трудно, даже невъзможно да направя хляб.

А би ли споделила защо смяташ, че да направиш хляб с някаква друга машина ще ти е по-лесно.

# 719
Камелия и аз така. Чакам да се прибера и да опитам да направя нещо .Надявам се , че ще се получи .

Общи условия

Активация на акаунт