Звездни компромати - 281 част

• 97 252
  • 753
  •   1
Отговори
# 615
Все повече забелязвам, че определено има тенденция жените да са доста по-големи от мъжете си. Това 2-3 г. ги нямат за нищо. Последните семейства, които показахте, са със сериозна разлика.
И какво толкова?!  newsm78  Сериозна-несериозна-какво значение има разликата в годините.  Харесали са се-взели са се и толкова!
Пък 2-3 години защо изобщо трябва да се коментират-незначителни са!

# 616
  • Варна
А той щото па един красавец.  Mr. Green
(Преди години бях се изпуснала, че има физиономия на див селски бек и предизвиках вълнА от възмущение.)

И що? Баш такъв си е.

# 617
  • София
И понеже съм набрала инерция...

Обсъжданата персона Ирина, дето е перфектна във всичко, преди два месеца някъде си беше зарязала детето (няма да уточнявам кое) в училище  болно и с висока температура с извинението, че има важни творчески проекти и няма как да се грижи баш тогава за отрочето.

# 618
За какво да я усеща, тя, че е фалшива и неприятна за нас е едно, но не виждам да вреди на Иван по някакъв начин. Щом го е накарала да спре да пие, че тя дори добро му е направила. Сигурно добре си го гледа. Да е навредила най-много на Вихра, като и развали рахата с пиян и загубен мъж, богаташ. Сигурно не и е било зле, ама на..

Трябваше да кажеш прави ли Ив Сен Лоран престилки и откъде можем да си купим. Поне на външен вид да го докараме hahaha

И понеже съм набрала инерция...

Обсъжданата персона Ирина, дето е перфектна във всичко, преди два месеца някъде си беше зарязала детето (няма да уточнявам кое) в училище  болно и с висока температура с извинението, че имала творчески проекти и няма как да се грижи баш тогава за отрочето.

Да, познато. Аз затова не се възхищавам на майки родили по 3 деца, това не е задължителен признак, че са много майчински и грижовни към децата си.

# 619
  • София
Шелли, не смятам, че е до бройка на децата, дори е абсурдно подобно твърдение. Жената просто има творчески проекти за вършене. Няма да седне да гледа болно дете вкъщи, след като е заета с куп неща навън.  Wink

# 620
Скрит текст:
Все повече забелязвам, че определено има тенденция жените да са доста по-големи от мъжете си. Това 2-3 г. ги нямат за нищо. Последните семейства, които показахте, са със сериозна разлика.
И какво толкова?!  newsm78  Сериозна-несериозна-какво значение има разликата в годините.  Харесали са се-взели са се и толкова!
Пък 2-3 години защо изобщо трябва да се коментират-незначителни са!
Аааа, аз нищо.  Grinning
Ама тук пО не се възприема. Имаме познати с разлика като на Ева и Раян, и имаше коментари, че едва ли не тя трябвало да го глези постоянно, за да не я смени с по-млада.  newsm78 И някакви такива... а като гледам, че и двуцифрени разлики имат някои  Rolling Eyes
Ти да не си по-голяма от мъжа ти? Така подскочи ...  Wink

# 621
те бяха облекли двама циганина с народни носии и ги пратиха из Европа,
после  интервюира ''дълбокомислено'' Николета,
някакви такива са ''проектите''й , много превзето и самовлюбено същество е Ирина....

# 622
  • София
Обсъжданата персона Ирина, дето е перфектна във всичко, преди два месеца някъде си беше зарязала детето (няма да уточнявам кое) в училище  болно и с висока температура с извинението, че има важни творчески проекти и няма как да се грижи баш тогава за отрочето.

Е от такива неща лудите ме хващат. Хем детето страда, хем другите деца са в контакт с болно дете.
Като имаш творчески проекти и каквато и да е сложна кариера ще наемеш жена да седи с него вкъщи.
Но предполагам, че всичко трябва да е натюр,  не някакви чужди хора да се бъркат в перфектното възпитание.

# 623
Вие пък! Важно е какво пише във Фейсбук и в "Ева".

Тя никога не е крила, в публикуваните нейни постове раздава съвети как да манипулираш мъжа 'в добрия смисъл', така че да се чувства щастлив манипулиран. Сигурно прочетохте - майка и е лекар, психолог към школата на МВР. Не се става случайно ПР в Мултигруп от скамейката.
В пътя от майка психолог в МВР до ПР в Мултигруп виждам повече от една случайност.  Grinning

Бранислав Нушич пише за едни украшения - порцеланови девици. Каквото и петно да падне върху тях, то може да бъде избърсано, не оставя следа, а те ти се усмихват все така свенливо...  Simple Smile

# 624
И аз имам познати с голяма възрастова разлика и си живеят от години щастливо, а други, които "са подходящи един за друг откъм възраст",се разведоха. Така че няма значение дали се приема, или не-стереотипите трябва да се разчупят и да се търси единствено щастието, а не да се съобразяваш с околните как щели да погледнат на връзката ти, ако си избереш някой "неподходящ за възрастта ти"!

# 625
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Еми евала , добре си пазят личното пространство  Peace
Никак не е трудно, стига селебритито да иска.
На Джоузеф Гордън-Левит детето стана на годинка и още ен сме го вждали.
На Том Харди даже не знаем от какъв пол е.

Не всички продават снимки на децата си на таблоидите.

# 626
Том Харди има син.
И още един от предишна връзка.

# 627
  • Once there was a Hushpuppy...
Ох, най-големият минус на това, че жената е по-голяма от мъжа са хорските приказки - "че е излъган, за да се ожени" Mr. Green
Не е страшно, не боли Mr. Green свиква се Laughing

# 628
Шелли, не смятам, че е до бройка на децата, дори е абсурдно подобно твърдение. Жената просто има творчески проекти за вършене. Няма да седне да гледа болно дете вкъщи, след като е заета с куп неща навън.  Wink

И аз не мисля, че има връзка точно бройката, но защото подобно поведение има позната с 3 деца, а някой по-нагоре се възхищаваше, че била родила толкова деца. Това, че ги е родила не означава, че се грижи качествено за тях. Peace

# 629
Те хорските приказки не спират, все на някого нещо не му харесва - че жената е по-млада, че е по-стара, че е по-красива, че е по-грозна....Същото и за мъжа. Така че всеки да живее, както намери за добре, щом не пречи на другите.

Общи условия

Активация на акаунт