Звездни компромати - 281 част

• 97 255
  • 753
  •   1
Отговори
# 660
Еха, много бебета се очакват. Simple Smile
Честито на Павлов, много ми е симпатичен.
И Тервел Пулев в очакване (малко странна снимка, не ми харесва)
Скрит текст:

# 661
Странно решение. Изключително зловеща ми е снимката - майката просната по гръб, само корем, който да осигурява момчета. Все едно не присъства като личност.

# 662
Щастлива,

А,майтап да става!  Simple Smile Всеки си знае положението, както се казва.

Иначе, преди около две години гледах клипчета с Шакира от някакво американско риалити за пеене, тя беше жури там. Тогава си промених мнението за нея - изглеждаше ми лицемерна и пресметлива, все искаше да се изтъкне. От тогава, видя ли ги на снимки с Пике, все ми изглежда, че Пике е един добряк, а Шакира "движи нещата" в тяхната връзка, така да се каже. Thinking

# 663
Много мъчно ми става за дечицата, когато чета подобни неща.
Ако не съм пряк свидетел на казаното хич не се връзвам. Хората обичат да преувеличават, особено за публични личности, и се оказва, че не били компютри, а компоти...

# 664
Пике много го харесвам,но в двойка с Шакира -не! Прекалено ми е красив за нея. Laughing

# 665
  • Варна
Пике много го харесвам,но в двойка с Шакира -не! Прекалено ми е красив за нея. Laughing
Аз да си призная ли, че Шакира никога не ми е харесвала
и техни снимки много, много рядко отварям.

# 666
# 667
Щастливка,ти тийн ли си? Grinning
Не съм  Grinning, ама защото и аз обмислям трето, пък годинките си вървят.
А природата си е природа. И е факт, че организмът остарява, колкото и да не ни се иска и медицината да се бори против това. Едно е да се подмладиш външно, друго е - като цяло.  Wink

А и помня, че и на теб 3-то беше на една по-голяма възраст /чела съм те в една друга тема/, но едно е третото да е тогава, а те стартират от 35-40+ и ги подкарват през година-две.
Тяхна си работа, просто исках да чуя вашето мнение.  Peace

Иначе е ясно, че и след 40г. се раждат здрави бебета. Не оспорвам това.
Фата, и аз това се притеснявам, дали от много чудене-маене, няма да изпусна момента и да му мине времето. Лошо е, когато имаш едни планове и нещо ги провали.  Confused

# 668
  • Пловдив
Щастливка,ти тийн ли си? Grinning
Не съм  Grinning, ама защото и аз обмислям трето, пък годинките си вървят.
А природата си е природа. И е факт, че организмът остарява, колкото и да не ни се иска и медицината да се бори против това. Едно е да се подмладиш външно, друго е - като цяло.  Wink

А и помня, че и на теб 3-то беше на една по-голяма възраст /чела съм те в една друга тема/, но едно е третото да е тогава, а те стартират от 35-40+ и ги подкарват през година-две.
Тяхна си работа, просто исках да чуя вашето мнение.  Peace

Иначе е ясно, че и след 40г. се раждат здрави бебета. Не оспорвам това.
Фата, и аз това се притеснявам, дали от много чудене-маене, няма да изпусна момента и да му мине времето. Лошо е, когато имаш едни планове и нещо ги провали.  Confused
От опит да ти кажа - три деца за 5 години скапват. И да си започнала на 25.

# 669
Да бе! И как точно скапват?! Почнах на 20 и после на 23 - две на веднъж. Честно, не помня как ги отгледах. Финансово ни беше много трудно, но не и гледането на децата, защото бяха кротки и спокойни дечица. Зависи и от нагласата, и отношението на майката. Ако ѝ е нервозно и не се чувства добре от това, че е вързана с деца, може и да се скапе. Не смятам, че децата скапват когато са родени с желание и когато се започне навреме за физическия комфорт на майката. А имайте предвид, че аз по принцип не обичам да се занимавам с малки деца...

# 670
  • Пловдив
Бижу - това са две бременности. Три е друго, и аз си мислех, че след като с две беше пей сърце и лесно може да продължа в същия дух, но ... нещата не са точно така.

# 671
Шакира няма да я скапят, не я мислете толкова  Laughing

# 672
Бижу - това са две бременности.
Имам база за сравнение между бременност с 1 и бременност с 2 бебета. Не е по леко от три по 1.

Шакира е извънземна, няма да я скапят, да! Laughing

# 673
  • София
Ако ще си ги мерим, Wink втората ми беше най-скапваща на мен. Третата мина много по-леко и добре. Дълготрайни отражения (здравословни) нямам от нито една от тях.
Обмисляме 4-та след някоя и друга година, имаме време.

# 674
От бременност до бременност разликите са толкова големи, че направо ви се чудя какво мерите.

Общи условия

Активация на акаунт