Звездни компромати - 281 част

• 97 249
  • 753
  •   1
Отговори
# 675
От бременност до бременност разликите са толкова големи, че направо ви се чудя какво мерите.
Нищо не меря аз. Само казах, че не скапва броят на децата, а отношението към бременностите и отглеждането им когато трябва да си отдадена на децата на 100%. Има жени, родили и по пет, по шест деца и пак има в тях дух, живот и енергия. И нямам предвид тия, дето се плодят като въшки.

# 676
  • Благоевград
И в този дух - бременната с 5-то дете Джулс Оливър.

https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xlp1/t31.0-8/s960x9 … 60256137177_o.jpg

# 677
...Само казах, че не скапва броят на децата, а отношението към бременностите...
Никой е отваря дума за отглеждането, за бременностите и ражданията говорим.
Има жени, които отключват различни болести при бременност, има такива, на които им се рушат зъбите, на трети им се смъкват органите и т.н., като това може да се случи и най-положително настроената жена. Хубаво, има късметлийки, при които ги няма тези неща, но не може да обобщаваме - не скапва.

# 678
  • Бургас
Колко години е разликата между Пике и Шакира,която коментирахте?

Снимката на Пулеви и мен ме потресе.Жената-някакъв корем!Сигурна съм,че са се снимали с най-добри чувства и са искали да стане нещо оригинално,но не се е получило май. newsm78

# 679
  • София
Ако не съм пряк свидетел на казаното хич не се връзвам. Хората обичат да преувеличават, особено за публични личности, и се оказва, че не били компютри, а компоти...
Приеми, че в случая са точно компютри.  Tired Не съм от хората, които ще си позволят да изпляскат нещо по адрес на друг, без да са сигурни в думите си.

# 680
... но не може да обобщаваме - не скапва.
Не можем да обобщаваме и - скапва.
И да приключим с това, а? Peace

# 681
Колко години е разликата между Пике и Шакира,която коментирахте?
10 години. Точно. Родени са на една дата  Laughing Тя е на 39, той на 29.
Приеми, че в случая са точно компютри.  Tired Не съм от хората, които ще си позволят да изпляскат нещо по адрес на друг, без да са сигурни в думите си.
Е, щом ти го е казала, ок, на теб вярвам.

Не можем да обобщаваме и - скапва.
И да приключим с това, а? Peace
Попитайте гинеколозите си, нека те кажат Peace

# 682
  • Once there was a Hushpuppy...
...Само казах, че не скапва броят на децата, а отношението към бременностите...
Никой е отваря дума за отглеждането, за бременностите и ражданията говорим.
Има жени, които отключват различни болести при бременност, има такива, на които им се рушат зъбите, на трети им се смъкват органите и т.н., като това може да се случи и най-положително настроената жена. Хубаво, има късметлийки, при които ги няма тези неща, но не може да обобщаваме - не скапва.

С това съм съгласна!
Организми най-различни.
Както и деца, едни може да имаме едно бясно и непослушно, други от нас може да имат 3-4-5 прекрасни, добри и кротки деца. Всичко е индивидуално Peace

Щастлива
Скрит текст:
почти 4 години ни е разликата

# 683
  • София
Е, щом ти го е казала, ок, на теб вярвам.
Каза го на медицинската сестра. Приеми, че съм била на 5 крачки от тях. Боже, все едно съм в детската градина и се обяснявам на госпожата.  ooooh!

# 684
Тонка-фукаш се, че познаваш знаменитост,а? Mr. Green Grinning Hug

# 685
  • София
Аха, за голяма хвалба е.  Mr. Green

# 686
  • Бургас
Тони, защо не я пита за рецептата за льо кроасон  Mr. Green

# 687
  • bad@ss

Сладко същество  Heart Eyes

# 688