Удължаване на коса

• 149 233
  • 692
  •   2
Отговори
# 135
И аз искам да си удължа косата с щипки, но нямам представа в кой град и в кой салон да отида, а балът ми е на 23. Айде, споделяйте Simple Smile
Ако имаш възможност в София в салон "Магама" правят удължаване, и разни други процедури - телефон 950-15-20. Grinning

# 136
някой да знае къде в Бургас продават коса на щипки

# 137
Здравейте, аз съм на седемнайсет години и живея в Норвегия. Аз също имам желание да си удължа косата, но когато се започне с методите: лепене, шиене и т.н. ми настръхва и малкото коса която ми е останала. Та въпросат ми е имали други начини за поставяне на коса и ако има моля пишете и за подходящи салони... от който после няма да излезна приличаща на някое плашилище....... #Crazy
предварително мерси...... Hug

# 138
Искам и аз снимчица. И координати плс  bouquet

# 139
Здравейте днес ще ходя в магама ,да си избера коса и съответно да ме консултират и да ми кажат крайната цена, и вече в понеделник ще съм с нова коса Wink

# 140
Искам да попитам момичетата с коса на щипки,как я слагате и има ли специфичен начин,че аз моята като я сложа и започва да се приплъзва надолу.Не знам дали има значение,но ми сложиха от по-широките щипки-уж за по-здраво,но косата ми е тънка и рядка и май се получи обратен ефект.Ако някой е имал подобен проблем или има идея какво да направя,моля да сподели.   bouquet

# 141
Зависи от гъстотата на другата коса. Ако трябва отиди там, където са ти я сложили, и кажи какъв е проблема.

# 142
Проблемът е,че не мога да отида.Пратиха ми я така,дори не ми е слагана от фризьорка,затова не знам дали я слагам правилно.

# 143
аз съм с удължена коса пришита на ленти.Доволно съм.Не съм имала проблеми досега.

# 144
Искам да попитам момичетата с коса на щипки,как я слагате и има ли специфичен начин,че аз моята като я сложа и започва да се приплъзва надолу.   bouquet

Опитай да тупираш леко основата само на кичурите, на които ще прикрепяш косата, като ги пръснеш с лак за коса.

# 145
  • Sofia
Преди тупирането опитай да защипваш за по-дебел кичур и по-близо до корена.

# 146
Zdraveite,
Iskam da si napravq podryjka na kosata - tq e udaljena ili po skoro sgastena 6ita na redici, za6toto ne e mnogo dylga. No sam v Sofia ot nqkolko meseca i hodih v Dima Stil (tq tam mi e slagana kosata no vav Varna) i osven 4e mi q slojiha ujasno mi vzeha 350lv. Zvunqh v Magama tam iskat 200lv ?!?!?!?! Kakva e taq ludost be hora az vav Varna si pravq podrujka v Dima Stil za 100 lv?!?! Molq vi preporu4aite mi nqkoi salon v koito moga da mi pomognat na normalna cena.
Mersi i celuvki na vsi4ki.

# 147
Искам помощ..от дълго време искам дълга коса..направих си удължаване на щипки...писна ми да ги слагам..а и косата явно беше ужасна..слагала съм я точно 10 пъти..и сега не става за нищо SadОнзи ден...полудях и минах през Магама..попаднах на ВИЛИ...и тя ме омая...исках на щипки..тя каза..НЕЕЕ ПО ДОБРЕ ЛЕПЕНА..и аз се навих...дадох капаро..удоволствието ще ми излезе към 800 лв.Sad....сега като прочетох всичко което сте написали...ми се доплака....кажете какво да правя моляяяяяяя ви...Sad(((((((((((

# 148
Да ама на мен ми казаха,че после оставаш без коса-в смисъл ако си я вградиш, после косъма се чупи и отскубва,затова било по-добре с клипсове, но пък това сама трябва да си то правиш.
Аз още размишлявам кой вариант е по-добрия,защото не искам после да остана оскубана след като ми омръзне изкуствената коса.
А във Варна къде препоръчвате да си направя?
В Дима стил ми се вижда скъпо,а пък аз искам и сгътяване.

# 149
Сега изчетох цялата тема и още веднъж ви казвам-един фризьор ми каза,че след като махнете присадената коса, оставате като ощавени-коста се чупи и къса от тежестта на присадената коса.
по-хубаво от естествената коса няма, важното е да е здрава,затова аз ще си сложа с клипси и не от гевезълък, а защото трябва да прикривам гръбначно изкривяване, а си отрязах косата.
Препоръчайте салон във Варна,моля ви!

Общи условия

Активация на акаунт