Удължаване на коса

• 148 777
  • 692
  •   1
Отговори
# 120
Аз съм с най-новият начин за удължаване на коса. Сложих си я преди 1 седмица и съм много доволна. Не е нито щипки, нито лепило, а нещо безцветно, което се огъва, не го чувстваш. Издържа до 4 месеца без да го сменя, а после просто ти го качват нагоре. В Дима Стил струва 700лв., а аз си го направих за 500лв., фризьорската каза, че косата е внесена от USA. Много съм щастлива, мога да покажа и снимки.

# 121
Аз съм с най-новият начин за удължаване на коса. Сложих си я преди 1 седмица и съм много доволна. Не е нито щипки, нито лепило, а нещо безцветно, което се огъва, не го чувстваш. Издържа до 4 месеца без да го сменя, а после просто ти го качват нагоре. В Дима Стил струва 700лв., а аз си го направих за 500лв., фризьорската каза, че косата е внесена от USA. Много съм щастлива, мога да покажа и снимки.
Покажи   bouquet

# 122
Покажи   bouquet

Дай си e-maila.

# 123
Покажи   bouquet

Дай си e-maila.

comein@abv.bg

# 124
Ама тая поддръжка всеки месец излиза скъпичко,то да е само еднократно...и това повдигане докога се прави? Също ткак искам да попитам може ли спокоино да се правят процедури като изправяне и боядисване?Също така последен въпрос-а твоята си коса отдолу няма ли нужда от вземане на връхчета като цъфти или.. newsm78Извинявайте за може би тъпите въпроси,но съм ужасно невежа в това отношение

# 125
az ot godina i polovina sum s prisajdana kosa na teq koito mislqt da si slagat 6te kaja samo 1 slojete si na 6tipki a ne q 6iite osobeno ako vi e mn redka kosata!!ina4e e mn gotino s prisajdana kosa osobeno ako slu4ite na salon i hubava kosa !!!mn e vajno kato kupuva6 kosa da razbira6 samiq kosum trqbva da e hubav i vnimavaite 6ot sled mesec,dva moje da cufne i e mn kofti !!!!

# 126
за тези който са от варна, ако някои ви похвали салона в бизнес хотела не му вярвайте!!!! Удължих си там косата и съм крайно бясна и разочарована.Нито ми направиха цвета който искам нито ми прикриха разликата между моята и другата коса.И на всичкото отгоре ми взеха 120 лева повече защото изхабили много материали за обработка (не стига,че си оставиха ръцете ами и си платих за техния провал).Сложих я преди 3 дни,до сега са ми правили два пъти кичури да изравнят цветовете и сега ще ходя да ми правят още веднъж кичури. До тук косата ми струва 720 лева, а изглежда ужасно и не ми е ясно още колко пари ще дам да я пооправят до абитуриенската ми!!! #2gunfire Mr. Green Cry

# 127
  • Бургас
pat3nc3 ,защо им плащаш провала я им вдигни скандал и ги накарай за компенсация да ти направят всички оставащи процедури безплатно.Мале....що ги търпиш бе?? #2gunfire #Cussing out

# 128
защото те започнаха да я обработват, знаят колко са я горили и на какво са я подлагали.Ако отида някаде другаде и не знаят какво е правено на косата могат да я изгорят и съсипят.Дадох прекалено много пари ще ги изтърпя още малко поне да има някакъв вид косата ми

# 129
  • Бургас
права си,ама не си длъжна да им плащаш за техните грешки

# 130
Да, но не съм в изгодно положение да вдигам скандали, след 15 дни е абитуриенската ми. Рано или късно ще ги поставя на място, но не е момента сега. МОЛЯВИ не ходете в този салон и кажете на познати за да не се опарите като мен!

# 131
Здравейте!!!Моля ви някой,който е доволен от някое студио да ми го препоръ4а и да ми каже какви са цените.Не разбирам много, но искам да си сложа коса с щипки, защото ми се струва най-практично,но ако има някой по добър метод моля да ми кажете!Няма да е лошо да ми пратите и снимки да видя!Благодаря ви мн предварително. katerina26@abv.bg

# 132
И аз искам да си удължа косата с щипки, но нямам представа в кой град и в кой салон да отида, а балът ми е на 23. Айде, споделяйте Simple Smile

# 133

Да, но не съм в изгодно положение да вдигам скандали, след 15 дни е абитуриенската ми. Рано или късно ще ги поставя на място, но не е момента сега. МОЛЯВИ не ходете в този салон и кажете на познати за да не се опарите като мен!

А къде другаде можеш да си удължиш косата във Варна, без да те окипазят?

# 134
  • по пътя на светлината
pat3nc3 ,защо им плащаш провала я им вдигни скандал и ги накарай за компенсация да ти направят всички оставащи процедури безплатно.Мале....що ги търпиш бе?? #2gunfire #Cussing out
PeaceНаправи рекламация на процедурата или им кажи ,че ще подадеш жалба в инспектората на Славейков за защита на потребителя-пък ще видим дали няма да си оправят ....... Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт