Удължаване на коса

• 148 763
  • 692
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
Цитат
  аХ`Не! Бях преди с лепило,но ги свалих.Сега се чудя да ги слагам ли пак...за това питам,не знам стикери какво е.
Цитат

Май е едно и също, newsm78свалиха ми ги с един спрей само.Напръскват и кичурите се отлепят.
Обаче аз не искам вече да си лепя такива глупости по косата,после докато отново я приведа във вид и ред ми костваше страшно много.Незнам за твоята коса,ама моята се беше изтощила ужасно. Twisted Evil Close ooooh!Затова сега искам да си я направя на шнолки и да си я слагам и махам,когато ми кефне. Naughty Simple Smile

# 106
Flutter  Аз също се ориентирам към този вариянт   bouquet

# 107
  • Бургас
Flutter  Аз също се ориентирам към този вариянт   bouquet
Понеже виждам,че и ти си от Бургас ако разбереш къде могат да обработят кичурите коса на фиби или шнолки сподели ако обичаш.  bouquet Peace
А ти колко кичура имаш да питам м/у впрочем?? newsm78

# 108
Аз също много съм се запалила по това да си удължа косата. След всички отзиви, които събрах през последните 2 дни, реших да си поръчам коса с клипси. Така ще я поддържам по-лесно, още повече, че идва лято. Моята коса е тънка, мия я през ден и затова мисля, че този метод ще е най-щадящ.
Ще се радвам на отзиви и снимки на коси прикрепени по този начин. Единственото нещо, което ме притеснява е дали ще мога да си я слагам сама.

# 109
удължаване коси всякакви цветове много добро качество дано бъдем полезни тук,и помогнем на мацки които искат дълга коса.задавайте всвкакви въпроси с радост ще отговарям. Simple Smile

# 110
Айде почна се с рекламата Simple Smile
Аз съм с удължена и без друго и ме интересува как се разпознава хубавата коса от изкуствената и кои коси са най-добри. Аз все гледам да дам 100ина лв. по-малко и много ми се заплита. Става като гнездо  Crazy

# 111
ами когато се занимаваш с коси от 12 години се научаваш да ги и разпознаваш а и по принцип винаги първо пробвам аз и след това гарантирам 100% зашото знам какво е да патиш и то от фризьори Simple Smile

# 112
давай те цените,и всички подробности,който трябва да се знаят,като тръгнеш да си удължаваш косата Sunglasses

# 113
моята е удължих почти до кръста (моята коса е до раменете ми) всичко ми излезна към 300лв много съм доволна с капси е сложена и зашиване... а в салона проверяват косите дали са качествени като ги измият и веднага си личи по това дали се заплита и тн а и с 1-2 изгорени косъма си проличава истинска ли е Simple Smile  ще ви дам и снимчица

# 114
# 115
преди 3 дена си удължих косата излезна ми към 300лв с капси и шиене доволна съм много (поне засега) ето и пик4е http://www.snimka.bg/album.php?album_id=122066

# 116
mnogo iskam da si udalja kosata kajete ot koi salon ste dovolni

# 117
да ви се похваля,че другата Събота ще си удължавам косата в Дима стил-доста ходих и проучвах и се обедих-само нагледно че там косите са наи хубави-по мое мнение!!!!!!

после ще пиша и ще пусна снимки Simple Smile Peace

# 118
  • на пясъка при черупките от миди
на последното изложение в НДК "Арена на красотата"(или нещо подобно) пробвах кичури с шнолки и стояха много добре, изобщо не се виждаше, че не е моята коса. дори за учудване имаше и моя цвят, което ми е най големия проблем, защото аз съм естествено светло руса, а всички руси нюанси досега са били супер изкуствени

# 119
ние за дима стил четохме доста негативи по добре говори с  мацка койато си е сложила и е доволна . а пък си е и до касмет един е вноситела на коси  разликата е парите който ти искат като реши някой че иска да казва няма да разочароваме никой.

Общи условия

Активация на акаунт