Удължаване на коса

• 149 445
  • 692
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Мерси, момичета!  Heart Eyes

djesmin , косата ми излезе 300 лв- 60 см. Днес ще си я измия и може да я снимам и къдрава.

# 376
Мерси, момичета!  Heart Eyes

може да я снимам и къдрава.

може, можеее smile3521
 Hug

# 377
  • София
djesmin , а какво ползваш за начупване на косата ?

# 378
djesmin , а какво ползваш за начупване на косата ?

До сега само пяна ,ама не съм доволна, не ми харесва как става Sad
Ще пробвам с ролки Rolling Eyes

p.s. Най-добре стана в салона с маша и силикон, ама много съсипва вероятно Stop

# 379
  • София
Чудя се, с какво да я намачквам, така че да стои с оформени къдрици.  Rolling Eyes

Пробвах с дифузер, но сама не мога да се справя добре.

# 380
  • Sofia
С ролки става разкошна, аз я имам моята от повече от година порбвала съм и с дифузер, но не стана това, което исках. С ролките правя така - измивам  косата, слагам кристали, пяна за коса и навивам на мокра коса кичур по кичур. Оставм за 1 нощ, свалям ролките и минавам само с пръсти къдриците.  Става фантазия  Flutter

# 381
С ролки става разкошна, аз я имам моята от повече от година порбвала съм и с дифузер, но не стана това, което исках. С ролките правя така - измивам  косата, слагам кристали, пяна за коса и навивам на мокра коса кичур по кичур. Оставм за 1 нощ, свалям ролките и минавам само с пръсти къдриците.  Става фантазия  Flutter

А какви ролки полэваш? Ако можеш да пуснеш снимка да видиме къдрицитее baby_neutral baby_neutral baby_neutral

smile3525

# 382
  • Sofia
Снимка ще ти пратя на Лс, а ролките са ми пластмасови спираловидни, но не от от дългите

# 383
momi4eta kato gledam 4e po4ti vsi4ki ste dovolni sam v 6ah. az mnogo iskam dalga i gasta kosa, za6toto uvi moita e 5 kosama, no vsi4ki moi poznati koito si slojiha dopalnitelno kosa s nai razli4ni metodi im se skube ujasno. i az s tezi 5 kosama ako si sloja i vzeme da mi se oskube par4ema napravo 6te stana za rezil. molia ako niakoi e dovolen ot konkreten salon da mi prati kordinati ili saveti. BLAGODARIA VI MNOGO!!

# 384
  • София
Горгона Meдуза , може ли и на мен снимка.  Praynig Praynig Praynig

# 385
  • София
momi4eta kato gledam 4e po4ti vsi4ki ste dovolni sam v 6ah. az mnogo iskam dalga i gasta kosa, za6toto uvi moita e 5 kosama, no vsi4ki moi poznati koito si slojiha dopalnitelno kosa s nai razli4ni metodi im se skube ujasno. i az s tezi 5 kosama ako si sloja i vzeme da mi se oskube par4ema napravo 6te stana za rezil. molia ako niakoi e dovolen ot konkreten salon da mi prati kordinati ili saveti. BLAGODARIA VI MNOGO!!
Ти, дали изчете 20 страници по тази тема?
Сега да ти кажа с две думи- най-щадящите форми за удължаване са с шнолки, които поставяш само за случай.
Следващата форма е с редчета /треси/, които се пришиват към собствената ти коса и се прави профилактика на около месец-месец и половина.
Аз имам приятелки, които са с години удължаване, засега няма поражения, но косите са само човешки-естествени и на треси, никакви азиатски, индийски и прочие.
Всичко останало с капсули и прочие не са толкова щадящи за косата.
Ако искаш координати, пиши ми на лични, аз ползвам една мацка, която има собствен салон, била е и в Дима и в Магама и в Екселенс, а от известно време работи в собствен салон и смея да твърдя, че е много добра. Ще ти дам координати, ако те интересува.

# 386
Горгона Meдуза , може ли и на мен снимка.  Praynig Praynig Praynig

И аз искам снимка  Peace

Моите ролки са от тези дето се огъват - като донапренени/гумени и навих целия ред с една ролка и така. Още не съм ги развила - седят така вече..... май има 5-6 дена . Смятам довечера да ги пробвам.

# 387
izvinqvam se za latinicata predvaritelno
kajete nqkoi magazin ot koito moga da si kupq kosi4ka :pray:i k olko pari4ki izliza edna tresa
tolkova puti pitah taka i ne polu4ih otgovor

# 388
djesmin kolko reda ili tresi ne znam kak da pitam si si slojila interesno mi e kolko 6te sa mi nujni na men za da mi stoi dobre i iskam da imam nqkakva vazdu6na predstava

# 389
djesmin kolko reda ili tresi ne znam kak da pitam si si slojila interesno mi e kolko 6te sa mi nujni na men za da mi stoi dobre i iskam da imam nqkakva vazdu6na predstava

Три реда ми е косата Peace

Общи условия

Активация на акаунт