Удължаване на коса

• 148 804
  • 692
  •   1
Отговори
# 435
Ако искаш да видиш снимки от рода на преди и след - виж http://www.greatlengths.net/

Повечето ни студия, които се занимават с удължаване на коса работят с техни продукти

# 436
момичета,как се различава изкуствената от естествената коса?...че на мен маи ми продадоха изкуствена...ужас

# 437
момичета,как се различава изкуствената от естествената коса?...че на мен маи ми продадоха изкуствена...ужас

От къде я вэе и эа колко?
Эапали един косъм и ако се топи эначи е иэкуствена а ако става както с естествена коса и мирише на опърлено Laughing эначи е естествена Peace

# 438

От къде я вэе и эа колко?
Эапали един косъм и ако се топи эначи е иэкуствена а ако става както с естествена коса и мирише на опърлено Laughing эначи е естествена Peace

Тва не действа.Вече повечето изкуствени коси са направени да миришат така.Най-добре в салон да ти я видят под микроскоп.Там най-точно се вижда.Аз имам изкуствена коса,която мирише точно като естествена като се запали.

# 439
Ако искаш да видиш снимки от рода на преди и след - виж http://www.greatlengths.net/

Повечето ни студия, които се занимават с удължаване на коса работят с техни продукти

Мойта е такава GreatLenghts.  superuu

# 440
Здравейте, значи продавам една коса. Бях на бригада в Америка, от там си я купих с още няколко коси.  Оказа се че е китайска, на етикетите така пише. Аз не знаех преди да я получа, та малко се разочарвоах. Едната коса си я взех за себе си, носих я два месеца пришита с капси, позаплита се като я мия, няма да лъжа, но със силикон е лесно да се разреше. После си я свалих и я направих със щипки, много ми е добре сега, заплита се  много рядко и то само най-долния ред, който се търка в дрехите. Тази, която продавам е абсолютно същата, от същият произодител, ето снимки:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=192954&photo=1

Струва 140 лв, чисто нова, не е носена, не е рязана,  тресата е широка 2 метра, достатъчно за 8-9 реда, аз си я направих моята на 3 тройни реда. Дължината на косата е 55 см.  Това което мога да гарантирам е че е истинска човешка коса, горила съм я, има тук там нацъфтяли косъма. Та ако някой си търси евтина коса, тел. ми е 0899673551. От София съм, Студентски град, казвам се Галя.

# 441
И как гарантираш,че е истинска?Както писах,аз имам вкъщи една изкуствена коса,която гори като естествена и така мирише....

# 442
И как гарантираш,че е истинска?Както писах,аз имам вкъщи една изкуствена коса,която гори като естествена и така мирише....
изкустваната коса която имаш на какви манипулации издържа?

# 443
смисъл може ли да се къдри или изправя или се използва еднократно и после за нищо не става?

# 444
смисъл може ли да се къдри или изправя или се използва еднократно и после за нищо не става?

Къдри се,боядисва се,абсолютно всичко,но е изкуствена.

# 445
Аз съм виждала изкуствена коса само на перуки и определено на пипане може да се усети, аз си мисля че като я изгориш се усеща, не съм горяла изкуствена, плюс това един нацъфтял косъм да има, пак е ясно. Вие както почнахте излиза че вече няма гаранция каквато и коса да си купиш, все може да е изкуствена.
Според мен всеки човек на живо може да познае като види и пипне.

# 446

Къдри се,боядисва се,абсолютно всичко,но е изкуствена.
[/quote]
Slav4e Av4e  Благодаря ти! Simple Smile

# 447
Ами аз се опасявам само от това,4е когато се опитам да я накъдря с машата и ще се стопи...

# 448
Аз съм виждала изкуствена коса само на перуки и определено на пипане може да се усети, аз си мисля че като я изгориш се усеща, не съм горяла изкуствена, плюс това един нацъфтял косъм да има, пак е ясно. Вие както почнахте излиза че вече няма гаранция каквато и коса да си купиш, все може да е изкуствена.
Според мен всеки човек на живо може да познае като види и пипне.

Вижте,естествени коси почти няма.Това всичкото са фабрично направена коса.Те се правят възможно най-близо до естествената коса.Просто има със ужасно качество и с по-добро и с много добро.Ето,аз имам вкъщи такава,дето всичко може да й се прави,но е изкуствена .На пипане също не личи,мека е.Отдавна липсват тия дето личат от км че са изкуствени.

# 449
Ами аз се опасявам само от това,4е когато се опитам да я накъдря с машата и ще се стопи...

Вземи един кичур малък и пробвай да я навиеш.Само избягвай лак за коса върху нея да слагаш.

Общи условия

Активация на акаунт