Удължаване на коса

• 148 793
  • 692
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте.Понеже нямам време да прочета темата,а ми е много спешно ще задам няколко въпроса тук и се надявам на вашия отговор.
1. Кой е най-безобидния начин за удължаване на косата?С кой метод най-малко ще е повредя?
2. Понеже ще съм кума на една сватба и всъщност за нея искам да си удължа косата има ли начин да я удължа и след сватбата да си сваля косата?Трябва ми коса само за сватбата,но и искам да не си увредя косата след като я сваля.Има ли начин или да не рискувам?

# 451
Иди и вземи коса под наем и да ти я сложат в салона.Щом е за една вечер може така да направиш. Peace

# 452
  • Sofia
Вижте,естествени коси почти няма.Това всичкото са фабрично направена коса.Те се правят възможно най-близо до естествената коса.Просто има със ужасно качество и с по-добро и с много добро.Ето,аз имам вкъщи такава,дето всичко може да й се прави,но е изкуствена .На пипане също не личи,мека е.Отдавна липсват тия дето личат от км че са изкуствени.

A качествените изкуствени коси сигурно могат и да цъфтят?  Laughing

# 453
Те съфтят естествено.Питай някое от момичетата.Те цъфтят от обработката.То ако става въпрос,и естествената коса е отрязана и мъртва и не би трябвало да цъфти,ама не.

п.с.Писна ми все някой да спори.Баси за кво се пускат теми,като човек като напише нещо и веднага се намира някой да спори.Вкъщи е пълно с коси.Удължавала съм се достатъчно пъти за да смея да твърдя, че поне малко разбирам.

# 454
Иди и вземи коса под наем и да ти я сложат в салона.Щом е за една вечер може така да направиш. Peace

Благодаря ти за съвета.А този начин на удължаване уврежда ли косата?И по какъв начин я закрепват към моята коса?

# 455
  • Sofia
Цъфтенето на косата не е признак на добро състояние, така че е логично мъртвата коса да цъфти - не се храни, изсушава се от обработките и косъма се цепи.
СИнтетичната би трябвало да изтънява и да се къса.
Slav4e_Av4e , по-важно е какви изводи правиш от опита си , а не колко е голям!  Peace

# 456

Благодаря ти за съвета.А този начин на удължаване уврежда ли косата?И по какъв начин я закрепват към моята коса?

Ами има такива,които са на ленти и със едни фибички ги слагат.Тук доста от момичетата са с този метод.Много е здраво,не се притеснявай,няма опасност да падне.Те в салона ще ти я сложат добре.После се маха за няколко минути.Не си заслужава за една вечер да правиш нещо по-трудно,пък и да даваш толкова пари ,щом ти трябва за няколко часа само.

# 457
Цъфтенето на косата не е признак на добро състояние, така че е логично мъртвата коса да цъфти - не се храни, изсушава се от обработките и косъма се цепи.
СИнтетичната би трябвало да изтънява и да се къса.

Добре,няма да се меся.Аз не разбирам.Измислям си тука.То много неща са логични, ама не е така.Дано някое момиче,което е с изкуствена коса да се включи и да каже ,че й е нацъфтяла.Моята ,която стана така е от Twister-Sister.Тва е.Ако искаш вярвай.Не съм тука да убеждавам.

Ако не ми се беше случвало,нямаше да го кажа,тов имах предвид като казах,че съм си слагала достатъчно пъти за да знам.

Последна редакция: пт, 16 ное 2007, 23:20 от Slav4e_Av4e

# 458
  • Sofia
Защо се ядосваш?  Grinning Просто си говорим.
Интересно ми е как цъфтят изкуствени коси.
МОже би пък изкуствения маникюр расте.  Thinking

# 459
Офффф,лека вечер.Всички сте компетентни като гледам.Извинявам се,че опитах да помогна със съвет на едно момиче.

# 460
do sega mneniq ne sam puskala no sega 6te si pozvolq da go napravq Simple Smile otnostno za cafteneto na izkustvenite kosi 6te kaja 4e dosta godini se zanimavam s udaljavane na kosa adski mnogo kosi sa mi minali prez racete konsultirala sam se s mnogo dobri friziori i za podobno ne6to ne sam 4uvala Simple Smile
varqntite sa dva
1.da e izgorena i proskubana kosata a na teb da ti se vijda 4e cafti
2.da e 95% izkustvena i 5% estestvena i da cafti estestvenoto
estestveno ne iskam da te zasegna kazvam tova koeto znam i sam vijdala...

# 461
Киара много ти е хубаво и напълно естествено. Ако не знаех, че имаш удължаване, никога нямаше да си го помисля дори. А твоята коса колко е дълга?  newsm78

ето косата по ред на номерата  Joy

естествена дължина:    изкуствена, права: същата изкуствена, но начупена:

извинявайте за несъразмерните снимки  Peace

# 462
do sega mneniq ne sam puskala no sega 6te si pozvolq da go napravq Simple Smile otnostno za cafteneto na izkustvenite kosi 6te kaja 4e dosta godini se zanimavam s udaljavane na kosa adski mnogo kosi sa mi minali prez racete konsultirala sam se s mnogo dobri friziori i za podobno ne6to ne sam 4uvala Simple Smile
varqntite sa dva
1.da e izgorena i proskubana kosata a na teb da ti se vijda 4e cafti
2.da e 95% izkustvena i 5% estestvena i da cafti estestvenoto
estestveno ne iskam da te zasegna kazvam tova koeto znam i sam vijdala...

Виж сега,нямам причина да си измислям.Казвам какво се случи с моя коса.Не е била изгорена и проскубана,защото не е третирана почти.Няколко сешоара при фризьор,т'ва е.И нацъфтя цялата.И е на 100% изкуствена,гледана е на микроскоп .Чувала ли си или не,това е положението при мене.А може би си въобразявам или съм луда.Сега съм с Greath Lenghts и нямам оплакване.Просто споделих нещо.Извинете.

# 463
Slav4e не се ядосвай Hug приеми ,че хората обичат да спорят и това е Wink

# 464
Мисля че Славчето има доста повече опит от някой др и аз с удоволствие приемам съветите от нея!

Общи условия

Активация на акаунт