Удължаване на коса

• 148 785
  • 692
  •   1
Отговори
# 465
djolii , djesmin благодаря ви момичета  Hug Hug
Ядосах се защото искаха да ме изкарат ненормална явно.Или може би да ме обедят,че косата за която говоря е естествена. hahahaСамо дето ако беше,нямаше да давам луди пари за хубава коса след това.Не твърдя ,че разбирам супер много,но достатъчно време се занимавам с с тези коси,за да изкажа мнение.А дори и нищо да не знаех,имам очи с които да видя,че косата ми е цъфнала.Не е нужно да си професор за това.

# 466
djesmin, от кой салон ти е косата...на колко реда и колко ти излезе?

# 467
da kaja na djasi 4e ne sam tuk da sporq osobenno s hora koito ne sa profesionalisti az izkazah mnenie za ne6to ot koeto razbiram kazah i kakvi sa varqntite ima i treti varqnt no ne poznavam momi4eto i nego mislq da go premal4a...
a tq da ne mi se obijda ne sam tuk da se karame vseki kazva tova koeto e vijdal znae i koeto mu se e slu4valo...
i ne moga da razbera za kakvo to4no izbuhva6 tolkova... Thinking  Hug  Simple Smile

# 468
Zdraveite,obru6tam se kum vsichki,koito si tarsiat kosa,znachi na men vchera mi donesoha ot Ispania edna,no se okaza,che e mnogo po-tumna ot moia cviat,a neiskam da si boiadisvam moiata kosa tai kato mi predstoi bal i neiskam eksperimenti,nai-mnogo 6tiah da se jertvam da si napravia niakoi drug rus kichur.Ta....sega iskam da si vazvarna parite...kosata ni6to nesum i pravila,kakto si e kupena, tresata e dulga 50sm i 6iroka 115sm,cveta e tumno kesteniav,cenata e 200lv.,az sum ot Sofia,ako niakoi se interesuva moga da pratia i snimki ili puk da se vidim, za da pogledne na jivo kosata,hubava e,mekichka e,lichi si che e istinska.

# 469
За удължената коса ползвам спрей за по- лесно разресване и специална четка. А иначе съм с продуктите на Kerastase- маска, шампоан и серум.

Снимах си косата и отпред - http://picasaweb.google.bg/muhlata/Az/photo#5133346861700125698

Иля, прекрасна си! Heart Eyes
И фризьорката ти се е справила много успешно.

# 470
За удължената коса ползвам спрей за по- лесно разресване и специална четка. А иначе съм с продуктите на Kerastase- маска, шампоан и серум.

Снимах си косата и отпред - http://picasaweb.google.bg/muhlata/Az/photo#5133346861700125698

Иля, прекрасна си! Heart Eyes
И фризьорката ти се е справила много успешно.

вярно е  newsm10

# 471
zдравеите момичете
аz имам вече страх да пиша по темите но ще опитам още веднъж
наистина рядко се попада на хубава коса,а естествена вече почти няма
туи дето в ДИМА и МАГАМА ти иzследвали косата бош лаф работа
но дългата коса си е дълга така че според мен е по ваzно че искаш дълга коса и си имаш
слагаите косите и си гледаите кефа пак коя била естествена ваzното е да не сте се набутали много 4е шарлатани доста

# 472
zдравеите момичете
аz имам вече страх да пиша по темите но ще опитам още веднъж
наистина рядко се попада на хубава коса,а естествена вече почти няма
туи дето в ДИМА и МАГАМА ти иzследвали косата бош лаф работа
но дългата коса си е дълга така че според мен е по ваzно че искаш дълга коса и си имаш
слагаите косите и си гледаите кефа пак коя била естествена ваzното е да не сте се набутали много 4е шарлатани доста

Споко,тука сме кротки. Mr. GreenИ аз съм на принципа,да слагаме коси които да са хубави.Просто след като се набутах сто пъти,реших да заложа на скъпото и спечелих.Не че няма такива където не са доволни.Ма то винаги ще има.

# 473
удължавам си косата от близо 10 г в дима стил. доволна съм. преди седмица си сложих 50 кичура/общо имам 150 кичура, но рядко "монтирам" всичките/. този път беше едно момче, което май беше стажант и не ми ги сложи особено сполучливо. моята коса е българска, на прекрасни масури, естествени, с дължина около 30 см. поддържам я и си я харесвам много.

Ако можеш да пуснеш снимка и да кажиш колко плати ще е супер Hug
косата съм си купила 1998 г/леле, звучи все едно преди Балканската война:-)))/, и честно, не помня колко платих, но цената беше на кичур, 150 броя. сега платих на кичур/моите си/ за поставяне по 70 стотинки.
снимки имам, но се връщам сега от провинцията и съм уморена да качвам. ще гледам утре да кача няколко и да ти пратя на мейл, ако искаш.

# 474
Ми твойта докъде е ,че само 30см слагаш? newsm78

# 475
и аz съм с теб
радвам се че си имаш хубава косица
със zдраве да си полzвате косиците всички 4470

# 476
ако питаш мен  newsm78, че не се разбира точно, аз не целя именно удължаване, а по-скоро обем. косата ми, моята си и кичурите са с една дължина в момента, малко под раменете.

# 477
ако питаш мен  newsm78, че не се разбира точно, аз не целя именно удължаване, а по-скоро обем. косата ми, моята си и кичурите са с една дължина в момента, малко под раменете.

Да,тебе питах.То май само ти каза,че имаш 30см.Сори,че не се изясних.Значи твойта е за сгъстяване. Peace

# 478

Да,тебе питах.То май само ти каза,че имаш 30см.Сори,че не се изясних.Значи твойта е за сгъстяване. Peace

да, за сгъстяване и обем.

djesmin, пратила съм на лични албума.

# 479
  • Пловдив
А може ли някой да ми каже щипки за коса в Пловдив от къде мога да купя?

Общи условия

Активация на акаунт