Удължаване на коса

• 148 793
  • 692
  •   1
Отговори
# 420
Косата права ли е или чуплива?Моята удължена е чуплива и става много яко.Но пък и права да е пак трябва да става,защото моята коса естествената,си е права и нея също начупвам без проблем и се сливат супер.

# 421
Права е ,тя се начупва, но не михаресва как става Confused
Може би аэ неэнам как да я намачквам newsm78

# 422
Само с кристалите ли я омекотявате момичета?

Аз дърпам със сешоара и мажа с кристали на Биофарма, но ако има нещо по-добро...
шампоани? балсами? маски?

# 423
  • София

Аз дърпам със сешоара и мажа с кристали на Биофарма, но ако има нещо по-добро...

Срам ме е да изброя всички продукти за коса, които ползвам.  Mr. Green

# 424
  • Sofia
Грижа се за удълженията както за собствената си коса - същите продукти, същата безамонячна боя, реша внимателно, оформям с еднакви ролки. Никакви маши и издухване със сешоар. При естествено сушене и двете са еднакво чупливи.
Засега нямам загуби - не се скубе косата.

Някой ще ми обясни ли за азиатски и индийски коси? Нали са човешки, какво им е?
Китайска коса не е като китайски обувки.  newsm78
И по какво се познават косите?

# 425
Китайските коси са доста дълги. Малко европейки си държат косите до 80-100 см.

Те са нацъфтели и некачествени и за това ги обработват в специални фабрики за целта. По химичен път им премахват почти целия горен слой на косъма. После обработват със силикон, за да изглежда лъскава и естествена.
Силиконът се измива от косата за няколко измивания. Има различни препарати и техники, както и различно качество коса, което води до различно качество на крайния продукт.

# 426
удължавам си косата от близо 10 г в дима стил. доволна съм. преди седмица си сложих 50 кичура/общо имам 150 кичура, но рядко "монтирам" всичките/. този път беше едно момче, което май беше стажант и не ми ги сложи особено сполучливо. моята коса е българска, на прекрасни масури, естествени, с дължина около 30 см. поддържам я и си я харесвам много.

# 427
удължавам си косата от близо 10 г в дима стил. доволна съм. преди седмица си сложих 50 кичура/общо имам 150 кичура, но рядко "монтирам" всичките/. този път беше едно момче, което май беше стажант и не ми ги сложи особено сполучливо. моята коса е българска, на прекрасни масури, естествени, с дължина около 30 см. поддържам я и си я харесвам много.

Ако можеш да пуснеш снимка и да кажиш колко плати ще е супер Hug

# 428

Някой ще ми обясни ли за азиатски и индийски коси? Нали са човешки, какво им е?
Китайска коса не е като китайски обувки.  newsm78
И по какво се познават косите?

Индийска коса не зная какво е.
Най-хубава е Европейската,моята беше такава,страхотен косъм,същата като естествената ми коса.
Азиатските са много лъскави и на пръв поглед здрави,но само в началото.След това се накъсва много бързо косъма,никак не са качествени,по-твърди са,кофти коса е. И най-вече : заплита се !

# 429
  • Sofia
Благодаря ви!
Значи моята не е китайска .  Grinning

Сега се сетих,  за индийската коса май по радиото бях чула, че е много некачествена, защото правели тресите  не от отрязани коси, а от опадали косми.  Хлапета събирали от боклука топки косми от ресане, после се разплитали и т.н.

Последна редакция: чт, 15 ное 2007, 20:59 от Karen

# 430

Мила,мойта старата коса от тия кристали нацъфтя и направо имам чуството,че заради тях се заплиташе.Пробвай Уна на Роланд.Аз ползвам специален шампоан и балсам за удължена коса,тия кристали.Някакъв продукт за топлинна обработка.Тормозя я с преси всякакви,сешоари,дифузери,абе всичко което се сещаш.Избягвам да слагам лак за коса,така ме посъветваха.Иначе пяна ползвам и то доста често.И реша със специална четка.

Последна редакция: пт, 16 ное 2007, 12:13 от Slav4e_Av4e

# 431
  • София
 За удължената коса ползвам спрей за по- лесно разресване и специална четка. А иначе съм с продуктите на Kerastase- маска, шампоан и серум.

Снимах си косата и отпред - http://picasaweb.google.bg/muhlata/Az/photo#5133346861700125698

# 432
Иля още веднъж браво Hug
Косата е много хубава а и добре са се напаснали цветовете Simple Smile

# 433
Много ти е хубаво Иляяя...

Ама и ти си хубава де Simple Smile

Тука всички са така...

Събрали сме се хубавици с удължени косици  Laughing  Laughing Laughing

# 434
  • София
  djesmin, Tony_in_love  Hug

Общи условия