Удължаване на коса

• 148 777
  • 692
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте момичета,реших и аз да си удължа косата,но немога да се реша къде.Чудя се между Магама и Fetish.За Fetish знам че там ходят много фолк певици и не знам в кой салон ще ми сложат по хубава коса.За Магама доста чух,но за Fetish само това за певиците. newsm78
Mila,za Fetish moga da kaja 4e predlagat hubavite produkti na izvestnite li4nosti,a na obiknovennite hora kakvoto e ostanalo,kazvam go ot li4en opit,nedei da si hvarlia6 parite na viatara Grinning

Точно така е,това беше причината да не ида там и аз.

# 496
Благодаря ви момичета за инфото за Fetish ,май ще си запиша час в Магама. Hug Hug Hug

# 497
Мн хубава тема!Поздравявам ви!Изчетох всичко назад и си направих много изводи.И все пак малко се обърках Rolling Eyes Тази година имам бал и съм си решила доста отдавна че ще си сложа косичка на клипс Wink.Исках просто да посъбера по-голяма информация за салоните и цените.Много ми хареса косата на ИЛЯ thumbsup. ИЛЯ моля те ако не те затруднявам кажи ми каде ти я сложиха (адрес) колко пари ти излезе и твоята специално на колко реда е? Благодаря преджарително   Kiss

# 498
  Ей,мацки кажете ми нещо за тоя салон "Fetish" в София,никоя ли не знае нищо за него? newsm17
Фетиш принципно не е специализиран салон за поставяне на коси, освен под наем. Аз лично съм много доволна от там, но за подстригване, боядисване, сешоар и т. н. Покрай вас обаче съм се запалила и аз по тия коси -треси, но на мен ми трябв за сгъстяване и съвсем малко може би ще я удължа. В нета намерих инфо за тази фирма http://www.extend-bg.com/, която пише че е вносител и няколко момичета бяха написали че са доволни от закупената от там коса и че Дима и Магама също купуват от тях коси. Ако успея да се организирам мисля в събота да ги посетя.

# 499
  • Mонтана
здравеите мацки,и аз ще си слагам коса на щипки,но се 4удя дали ще мога да се справям сама със слагането и след 1-вия път:))на мен за 50см за 3 реда 350лв.

# 500
  Ей,мацки кажете ми нещо за тоя салон "Fetish" в София,никоя ли не знае нищо за него? newsm17
Фетиш принципно не е специализиран салон за поставяне на коси, освен под наем. Аз лично съм много доволна от там, но за подстригване, боядисване, сешоар и т. н. Покрай вас обаче съм се запалила и аз по тия коси -треси, но на мен ми трябв за сгъстяване и съвсем малко може би ще я удължа. В нета намерих инфо за тази фирма http://www.extend-bg.com/, която пише че е вносител и няколко момичета бяха написали че са доволни от закупената от там коса и че Дима и Магама също купуват от тях коси. Ако успея да се организирам мисля в събота да ги посетя.

Принципно във всеки салон имат по няколко вида коса.Примерно в Магама не знам да има на тая фирма,но може.Но най-хубавата им коса е Greath Lenght и определено не е от тези от този сайт.Стискам ти палци да вземеш страхотна коса и да пуснеш снимчици. Hug

# 501
Никой ли няма да ми помогне с координати на студио в Пловдив?  Sad

# 502
  • София
BettyBoop , косата ми е на 5 реда, струва 300 лв. Фризъорката ми работи по адреси, ако те удолетворява цената, ще ти пиша на лични координатите и.

# 503
BettyBoop , косата ми е на 5 реда, струва 300 лв. Фризъорката ми работи по адреси, ако те удолетворява цената, ще ти пиша на лични координатите и.

Иля, не вярвам някой да не го удовлетворява цената, защото е доста изгодна наистина. Ако ми останат време и средства ( Praynig )да мисля за това и аз ще се обадя на твоята фризьорка   Wink

# 504
  • Sofia
Иля, тези 5 реда от колко метра са направени?
Имаш ли двойни редове?

# 505
  • София
Karen , косата е 1м. широка и 60 см. дълга, имам 5 реда единични, защото естествената ми коса е мега гъста и дори и тези редове са ми малко множко.

# 506
Karen , косата е 1м. широка и 60 см. дълга, имам 5 реда единични, защото естествената ми коса е мега гъста и дори и тези редове са ми малко множко.

а косата ти как е хваната със щипки или е пришита? аз мислех да ходя до Варна да си сложа коса, ама не чух мнения за хубави салони там, а твоята фризьорка има ли салон?

# 507
  • София
Косата ми е пришита с капси.

Фризъорката ми работи в салон, но удължава само на адреси.

Момичета- многото, които ми писаха и поискаха да знаят, от къде ми е купена косата. На всички написах само координатите на моята фризъорка, защото иначе се чувствам все едно я прецаквам.

# 508
Tristania   аз си е удалжавах в Пловдив в салона на Кристян оф Рома на бул.васил Левски срещу Ескейп (бившия магазин Нева) ако искаш повече инфо пиши лс

# 509
здравейте искам да попитам някоя от вас дали може да ми каже как да различа естеств. от изкуствеата коса,преди да сам я мила и третирала разбира се, за да не стане така да си купя коса уж изгодно,а тя да се окаже с примеси на изкуствена:( благодаря:)

Общи условия

Активация на акаунт