Удължаване на коса

• 148 781
  • 692
  •   1
Отговори
# 480
Ох,и аз най-после си купих коса,утре ще си я слагам,нямам търпение.

# 481

Эначи ще чакаме снимкии Flutter

# 482

Эначи ще чакаме снимкии Flutter
Да разбира се!Щом ми я сложат веднага ще пусна снимки! Peace

# 483
на колко време ходите на профилактика??освен че сресват косата и я повдигат,друго правят ли й?питам,защото реших да отида при моята фризьорка,да ми свали редовете,да ме боядиса и посля да ходя я Магама или Дима,за да ми я сложат отново Wink

# 484
Иля, от каде ти е косата , може  и телефон

# 485
Здравейте момичета,реших и аз да си удължа косата,но немога да се реша къде.Чудя се между Магама и Fetish.За Fetish знам че там ходят много фолк певици и не знам в кой салон ще ми сложат по хубава коса.За Магама доста чух,но за Fetish само това за певиците. newsm78

# 486
  Ей,мацки кажете ми нещо за тоя салон "Fetish" в София,никоя ли не знае нищо за него? newsm17

# 487
  Ей,мацки кажете ми нещо за тоя салон "Fetish" в София,никоя ли не знае нищо за него? newsm17
Аз не съм го чувала.ще следя темата

# 488

Ми Чочо работи там.Анелия,Глория и Гергана се правят при него и още няколко.

# 489
Аз ще си удължавам косата в магама, но за Fetish не съм чула нищо.

# 490
  • София
Иля, от каде ти е косата , може  и телефон

djudi , фризъорката ми се занимаваше с покупката на косата, знам само че е от някакъв магазин в София.

# 491
Джес,и тук да те похваля колко хубаво ти стои косата.
не можах да намеря колко струва.би ли ми казала колко е излязло всичко.

# 492
ИЛЯ  Може ли да ми кажеш къде си направи твоята коса. Много естествено седи а и са ти оцелили цвета.Ще ти бъда много благодарна.Аз много искам да си сложа понеже тази година съм абитуриентка, но искам да си я сложа по-раничко.На мен ми предлагат коса в един фризиорски салон за 180 лева 1 метър широка и 55 см. дълга. Не съм я виждала и нз до колко е истинска. Ако някои иска да ми помогне да ми пише  Cry  Embarassed

Последна редакция: вт, 27 ное 2007, 00:40 от Milenkata2

# 493
Някой може ли да ми препоръча студио в Пловдив,където да мога да си взема коса с щипки,че имам абсолвентски бал скоро и мисля да се избарам?  Mr. Green
  bouquet

# 494
Здравейте момичета,реших и аз да си удължа косата,но немога да се реша къде.Чудя се между Магама и Fetish.За Fetish знам че там ходят много фолк певици и не знам в кой салон ще ми сложат по хубава коса.За Магама доста чух,но за Fetish само това за певиците. newsm78
Mila,za Fetish moga da kaja 4e predlagat hubavite produkti na izvestnite li4nosti,a na obiknovennite hora kakvoto e ostanalo,kazvam go ot li4en opit,nedei da si hvarlia6 parite na viatara Grinning

Общи условия

Активация на акаунт