Удължаване на коса

• 148 766
  • 692
  •   1
Отговори
# 525
# 526
Дали ще може някой и на мен да каже адрес на салон в София в който си заслужава да си удалжа косата.Искам  захващане със щипки (шнолки).От това което четох останах с впечатление, че по - не вреди на собствената коса.Моля ви!Много ще съм благодарна.Ето мейлчето: gergana_todorova2004@yahoo.com

# 527
И аз да споделя. Много съм доволна от twister-sisters там работят само с европейски- руски и български коси (защото преди тва имаха и някви други), цените са нормални за коса, която можеш да носиш доста дълго време! Аз съм с мойта вече 11 месеца и не е мръднала!! Само дето мойта коса вече я настига по дължина. Ходила съм 3 пъти на поправка и скоро пак трябва да ходя.Отгоре рдовете не са като тия китайските дето ги има във всяко квартално салонче, а са доста по плътни и си личи че са доста по-внимателно шити. Като отидеш си поръчваш косата да ти я ушият за няколко дни.
Не се подлъгвайте по тия метражи дето продават на всякъде, влезте в някой английски или щатски сайт и вижте че струват по 10-15 $ метъра, а тук ги продават по 200 лв!!!! И като се изкъпеш няма ресане!!!!!!!!!!
Вече си патих по такова квартално салонче. По-добре малко по-скъпо- но един път!!!

# 528
А това със 100% естествена коса нищо не означава. Почти вси чки коси които се продават са 100% ествесвен косъм, но са китайски и са обръщани косъмчетата в различни посоки, за това се заплитат! Структурата на косъма е като елхичка и когато не са подредени само по посоката на растежа, а има и обърнати косъмчета, тогава се заплитат. За това ако пише че е 100 % естествена, не значи че е хубава!!! Разрошете  я и пробвайте после лесно ли ще я разрешите с пръсти, а най-хубавия тест е с миене, но едва ли някъде ще рарешат да я измиете преди да я купите. Ако не се заплете и и лесно се разреши после=значи не е обръщана.

# 529
момичета, от доста време следя темата, но тъй като съм от Варна..така и не открих някой да се похвали с придобита наистина естествена и на добра цена коса  Confused..ако има такива дами..моля Ви пишете!!!  Hug
А междувременно да питам някой влизал ли е в този сайт newsm78 newsm78

http://www.ukrhair.com/home.php

нямам представа на каква цена са и въобще не говорим ли за измама, но косата определено ми изглежда естествена не  на 100% а на 1000% Shocked

# 530
и също така да попитам някой дали е рискувал да си поръча коса от great lengths сайта?? честно казано цените са прсто ненормално ниски???? ето пример:
http://www.hisandher.com/hair_extensions/shop/hair_pieces/clip_o … 04/6/details.html

Ако греша нещо- подскажете ми моля Ви! Hug

# 531
  • София
ИЛЯ,  КОСАТА  СЛЕД КЪПАНЕ  КАК Е , ОПЛИТА ЛИ СЕ. ЗВЪНЯХ НА ФРИЗИОРКАТА ТИ И ТЯ МИ КАЗА ДА ОТИДА В САЛОНА  НА ПЛИСКА  ДА МИ СЛОЖИ КОСА

djudi, поставиха ли ти вече удължената коса ? Някакви отзиви ?

# 532
  • София
Здравейте момичета!
Искам да си изсветля коса, която е черна, за да мога да я ползвам.
Аз съм с кафяво-червеникава коса.Дали е възможно изсветляване - естествена е косата ?  И къде в София мога да отида ,за да я направят на шнолки?
Моля ви ако имате инфо, помогнете ми?!
Ако не може тук да споделите моя мейл адр.е  - Schantal@abv.bg

# 533
  • Sofia
мм, във всеки салон могат да ти боядисат косата.
Шнолки се продават в магазина на Магама на Витошка, можеш и сама да си ги зашиеш, просто е.
Или в салон, където поставят коси - имат и шноли, и шият.

# 534
колко горе-долу ще ми вземат,за да ми поставят 3 реда собствена коса.??и преди да я поставят обработват ли я по някакъв начин newsm78 newsm78

# 535
  • Sofia
За такова нещо трябва да отидеш в перукерна да я обработят и ушият на треси,
 в салоните работят само с готови за поставяне коси.
Не зная колко струва.

# 536
В някои салони също я шият на редове.

# 537
аз си слагах коса някъде април месец беше и си я купих от обява 120кичура с кератин,обаче се оказа индийска Sad и след 5то измиване все едно гарги ме бяха дърпали,гнездата ряпа да ядат пред това което яз бях в главата Mr. Green
за сватбата отидох в магама във варна те ме пратиха в някакъв салон евелин защото работили с тях та там ми сложиха треси 3 реда дълги 60см за 580лв цялата работа бях с капсички,сега си я направих на шнолички.
много съм доволна,косата е къде къде по качествена мека и блестяща а я третирам с лакове и маша много повече отколкото първата.

# 538
  • София
А аз имам следната молба, ако може някой от вас да ми препоръча фризъор, който наистина се справя с пострижките на толкова дълга коса, филиране, етажиране въобще оформяне.
Ако мислите, че всеки може, много се лъжете.
Имам естествена коса под кръста при това дал бог и обем и брой но ако знаете как съм се напатила дори и в най-скъпите салони, са ме обезобразявали. Просто освен да я изправят друго не знаят какво да правят.
Затова си помислих, че тези които работят с удължена коса поне те трябва да са наясно какво да правят.
Мерси предварително   bouquet

# 539
А аз имам следната молба, ако може някой от вас да ми препоръча фризъор, който наистина се справя с пострижките на толкова дълга коса, филиране, етажиране въобще оформяне.
Ако мислите, че всеки може, много се лъжете.
Имам естествена коса под кръста при това дал бог и обем и брой но ако знаете как съм се напатила дори и в най-скъпите салони, са ме обезобразявали. Просто освен да я изправят друго не знаят какво да правят.
Затова си помислих, че тези които работят с удължена коса поне те трябва да са наясно какво да правят.
Мерси предварително   bouquet

Пробвай в Магама.Там ходила ли си?

Общи условия

Активация на акаунт