Удължаване на коса

• 148 773
  • 692
  •   1
Отговори
# 510
purvo se izvinqvam za latinicata
onzi den bqh v magama zaedno s moq frizior ne znam kakvo vi e mnenieto za tqh no kosata im be6e odvratitelna proskubana i rqdka i na vsi4koto otgore  bezbojno skupa
i tova mi bilo vode6to i ustanoveno ime za tezi vid uslugi
ima tolkova mnogo saloni koito sa zna4itelno po evtini i s po hubavi kosi hi4 ne se lujete da si davate parite na tezi obirjii

# 511
Косата ми е пришита с капси.

Фризъорката ми работи в салон, но удължава само на адреси.

Момичета- многото, които ми писаха и поискаха да знаят, от къде ми е купена косата. На всички написах само координатите на моята фризъорка, защото иначе се чувствам все едно я прецаквам.

Защо ще я прецакваш, не разбрах  Rolling Eyes

Иначе косата ти е страшно хубава, особено цвета, в който се влюбих  Heart Eyes

Аз като отида в София, трябва да се уговоря с нея да дойде на мястото, където съм, така ли? Правилно ли разбрах?Няма салон?  newsm78

Karen , косата е 1м. широка и 60 см. дълга, имам 5 реда единични, защото естествената ми коса е мега гъста и дори и тези редове са ми малко множко.

а косата ти как е хваната със щипки или е пришита? аз мислех да ходя до Варна да си сложа коса, ама не чух мнения за хубави салони там, а твоята фризьорка има ли салон?

Сис, аз сега ще ходя до София и ако ми остане време, ще се обадя на тази жена. После ще ти кажа ако имам инфо някакво  Hug

# 512
Здравейте!
Мисля да си слагам коса с тези шнолки или там каквото му се казва.Въпросът е че толкова се обърках каде да го направя.Ако някой от вас е с така прикачена коса (на шнолки) и е доволен,моля ви нека пише каде си я е правил.

Благодаря ви!!!  bouquet

# 513
Ок Бубс, ще чакам включване Hug
Косата ми е пришита с капси.

Фризъорката ми работи в салон, но удължава само на адреси.

Момичета- многото, които ми писаха и поискаха да знаят, от къде ми е купена косата. На всички написах само координатите на моята фризъорка, защото иначе се чувствам все едно я прецаквам.

Охх Иля това хем пришита, хем с капси не го разбрах Rolling Eyes аз доколкото знам това са два различни варианта а при тебе се е получило нещо като 2в1. Били ми обяснила по подробно? и как стои въпроса с махането/слагането/, можеш ли да я махаш  косата когато искаш щом е пришита newsm78 ...извинявай, че станаха много въпросите .

# 514
На Иля косата според мене е пришита и на всеки ред се слагат по няколко капси,по принцип се прави така от някои фризьори.И тя сама не може да я маха,не е с шнолките.Съжалявам,че се меся,ама искам да знам дали съм познала. Mr. Green

# 515
и на мен първият ред ми е шит,за да не се издува косата от капсите,но долните два да ми с капси Hug.само се чудя,сега като ви чета,дали са ми двойни редовете newsm78

# 516
  • София
Бубе, фризъорката ще дойде на място, където и кажеш. Работи в салон, но удължаването го прави сама на адреси.

malka s4etka , косата ми е пришита с капси, точно както Slav4e_Av4e е обяснила - косата се режи на редове и се пришиват с по няколко капси на ред. Косата не е с щипки и не може да се сваля. Ходи се всеки месец на поддръжка- цялата коса се сваля и се поставя наново.

# 517
Бубе, фризъорката ще дойде на място, където и кажеш. Работи в салон, но удължаването го прави сама на адреси.

malka s4etka , косата ми е пришита с капси, точно както Slav4e_Av4e е обяснила - косата се режи на редове и се пришиват с по няколко капси на ред. Косата не е с щипки и не може да се сваля. Ходи се всеки месец на поддръжка- цялата коса се сваля и се поставя наново.

А колко иэлиэа подръжката?

# 518
  • София

А колко иэлиэа подръжката?

10 лв. на ред

# 519
ИЛЯ,  КОСАТА  СЛЕД КЪПАНЕ  КАК Е , ОПЛИТА ЛИ СЕ. ЗВЪНЯХ НА ФРИЗИОРКАТА ТИ И ТЯ МИ КАЗА ДА ОТИДА В САЛОНА  НА ПЛИСКА  ДА МИ СЛОЖИ КОСА

# 520
  • София
djudi, дано да останеш доволна.  Hug  Ще чакам с нетърпение и твоите снимки.  Peace

Косата ми е доста дълга, заплита се, но ползвам професионални продукти за коса, купих си и специален спрей и четка за удължена коса и с тях се справям лесно и бързо.

# 521
Иля,би ли могла да ми дадеш координати на твоята фриз.???Благодаря предварително:)))))

# 522
molq vi kajete mi ako prisadenata kosa mi e izkustvena s kakvo moga da q boqdisam 4erna?

Е,вчера писах.Първо се консултирай с хората от които си взела косата дали се боядисва.Има изкуствени коси,които се боядисват и такива,които не.Ако ти кажат,че се боядисва,давай с нормална боя,няма нищо по-различно.Аз съм имала изкуствена,която се боядисваше и фризьорът ми го правеше с боята,която използваше и за моята естествена коса.

# 523
Ето ме и мен,с удължена коса:http://images22.snimka.bg/004632660.jpg

# 524

Много си хубава. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт