Удължаване на коса

• 148 736
  • 692
  •   1
Отговори
# 600
zdraveite eto me i men udaljena Simple Smile samo 4e ne znam dali 6te uspeq da go napravq kakto trqbva za tova 6te probvam dva na4ina
http://i238.photobucket.com/albums/ff303/gergana_todorova2004/kosi.jpg - tova trqbva da e linka

не съм чела назад дали си писала,но твоята коса как е сложена със щипки или не?
da sus shtipki e Simple Smile

# 601
  • София
gergana_1111 , честито, супер ти е косата.  Peace

На мен утре ще ми я правят на щипки и ще видя разликата по двата начина.

# 602
Честито!
Последната снимка е страхотна.
МОже малко да ти отрежат краищата да не стоят твърде тънки, освен ако така искаш.  Thinking
Благодаря!Та за краищата и на мен не ми харсва, че са изтънели.Но ако им кажа да ми ги отрежат то косата която съм порачала и платила за 60см накрая ще излезе 50см, че може и по малко!Те отрязаха мн мъничко сантиметар.Иначе се харесвам горе долу на мен е трудно да се угоди щом става вапрос за коси Simple Smile Хубав ден на всички Simple Smile

# 603
Честито!
Последната снимка е страхотна.
МОже малко да ти отрежат краищата да не стоят твърде тънки, освен ако така искаш.  Thinking
Благодаря!Та за краищата и на мен не ми харсва, че са изтънели.Но ако им кажа да ми ги отрежат то косата която съм порачала и платила за 60см накрая ще излезе 50см, че може и по малко!Те отрязаха мн мъничко сантиметар.Иначе се харесвам горе долу на мен е трудно да се угоди щом става вапрос за коси Simple Smile Хубав ден на всички Simple Smile

Ако не искаш да я режеш сложи още един ред за да се слее

# 604
Ми ще пробвам но след нова година дано стане по-добре Simple Smile но да направя отчет на финансите след празниците че... Simple Smile Laughing
Благодаря за съвета!

# 605
  • София
gergana_1111 , слага ли си вече сама косата и как се справи ?

# 606
Momi4eta i az imam meraci da si udukja kosata s fibi.Iska mi se nqkoi koito e probval da mi kaje dali e dovolen,lesno li se poddurja,kolko gore-dolu struva,dobre li stoi i nai-ve4e v slu4ai 4e ne iskam da si boqdisam moita kosa 6te ima li golqma razlika v cveta???

balgodarq vi predvaritelno Simple Smile

# 607
Momi4eta i az imam meraci da si udukja kosata s fibi.Iska mi se nqkoi koito e probval da mi kaje dali e dovolen,lesno li se poddurja,kolko gore-dolu struva,dobre li stoi i nai-ve4e v slu4ai 4e ne iskam da si boqdisam moita kosa 6te ima li golqma razlika v cveta???

balgodarq vi predvaritelno Simple Smile

Мисля че по напред е отговорено на въпросите ти-прочети, и моля те пиши на кирилица , защото е трудно човек да прочете какво си написала  Peace

# 608
аз ходих онзи ден на поддръжка,но не в Дима-там няма да стъпя повече #2gunfire #2gunfire.поставиха ми два реда и един ми остана-така е по-добре ,стои естествено Peace

# 609
И аз имам голямото желания сега за празниците да си направя един подарък Laughing .Искам да знам някой свестен салон в Варна където да си удължа косата на фиби , както разбрах това е най-щадящия начин... Wink така че ако някой знае нещо ще съм му много благодарна  Hug

# 610
Zdraveite, dali nqkoi moje da mi dade telefoni iili adresi na saloni, kudeto slagat kosa, koqto da e hyubava i na dobri ceni

# 611
Ееееееее,ми четете малко де.100 салона са казани. ooooh!

# 612
Еееееееее Славче,къде се загуби бе мила? Hug

# 613
Еееееееее Славче,къде се загуби бе мила? Hug

Липсвах малко.Гледам че поне ти си забелязала, а? Heart Eyes

# 614
Незнам за други,но аз усетих липсата ти веднага  smile3503

Общи условия

Активация на акаунт