Удължаване на коса

• 148 750
  • 692
  •   1
Отговори
# 585
Да ама мъжете обичат да пипат...
Ти вдигаш скандали?
Другите как го избягват?

# 586
  • София
Tony_in_love , а твоята коса на щипки ли е ? И ако да, лесно ли успяваш да си я поставиш ?

# 587
На щипки е Simple Smile Много ми е лесно.. свикнала съм понеже... Гадното като е на щипки, че не може да се върже на висока опашка... трудна работа.
Иначе ми отнема около минута и нещо. Ако бързам мога да я сложа и за 20ина секунди  Mr. Green
Най-хубавото е, че не спя с нея! Просто не мога да си го представя! Тя моята ми пречи, а с допълнителната става огромна.

# 588
  • София
Да ама мъжете обичат да пипат...
Ти вдигаш скандали?
Другите как го избягват?
Като се озъбя няколко пъти спират да обичат Mr. Green

# 589
  • София
Тони, можеш ли някаква снимка да сложиш на щипките.Много ми е любопитно как изглежда захваната за косата ти Praynig

# 590
  • София
Tony_in_love, мерси много!  Hug

Чудих се за щипки, но щом се свиква с поставянето ще си я направя така.

# 591
Моята приятелка е с щипки в  момента,и чесно казано не й е особено лесно да си ги слага сама,защото трябва да направи прав ред,на който да ги сложи иначе ще е криво.Понякога дори спи с тая коса.Не й пречи,но съжалява сто пъти,че не си е останала на кичури,както беше до скоро и сега ще носи тресите,да й ги правят на кичури.Просто косата не изглежда толкова добре на треси,докато на кичури е някак си по-жива и прическите седят по-естествено,личи си по-малко че е удължена.А това за изневярата не го вярвам.Имам достатъчно примери пред себе си.
Иля,косата ти е супер,дръж си я така.Не си я разваляй с фиби.Като ще е коса,нека да си е постоянно на тебе.Това с фибите по принцип е за певици и т.н. да слагат на участие,ние го превърнахме в масова практика.Аз пък не мога да си представя,да си махам и слагам редовете пред половинката,гадно е.

# 592
  • Sofia
Предпочетох шнолите, за да не тежи чуждата коса  денонощно на собствената ми  и да я оскубва. Певиците не зная как ходят, пък и не ме вълнува.  Grinning
За мен слагането на косата е като слагане на диадема - постигам по-добър ефект и толкова.
Не ме притеснява, съответно и половинката го приема нормално. Рядко присъства - не се крия, просто не ми виси на главата , докато се приготвям за излизане.

Тони, това за изневярата ти сама си казала какво е.  Wink
Щом мъжът ти го вярва, добре (за теб)!  Laughing
Аз съм показвала на жени и пак не се ориентират дали и какво имам на главата, а какво остава зза мъж!  Joy

# 593
zdraveite eto me i men udaljena Simple Smile samo 4e ne znam dali 6te uspeq da go napravq kakto trqbva za tova 6te probvam dva na4ina
http://i238.photobucket.com/albums/ff303/gergana_todorova2004/kosi.jpg - tova trqbva da e linka

# 594
# 595
  • Sofia
Честито!
Последната снимка е страхотна.
МОже малко да ти отрежат краищата да не стоят твърде тънки, освен ако така искаш.  Thinking

# 596
Честито!
Последната снимка е страхотна.
МОже малко да ти отрежат краищата да не стоят твърде тънки, освен ако така искаш.  Thinking
newsm10
иначе стои прекасно и се слива супер;-)

# 597
Честито!

smile3521

# 598
здравейте на всички Simple Smile парво да поздравя за хубавата тема Simple Smile чета я редовно но чак сега се регистрирах и ще си позволя да коментирам и аз Simple Smile
отностно удълйаването по какъв начин да е...
аз също съм твърдо за щипките Simple Smile просто това е наи-щтадящия косата метод
някой каза че не си представя пред майа си да си маха косата и да я слага а по-добре ли е като си легнете вечерта и прокара прасти през косата да му заседне ръката в тресата Simple Smile или да усети на пипане онези като не ресани залепени кичури Simple Smile
естествено така мисля аз Simple Smile всеки има мнение по въпроса
на някои им се занимажа да я слагат и махат на други не чак толкова Simple Smile
но искам да ви поздравя вси4ки на които видях снимките седи страхотно Simple Smile независимо по кой метод са ви поставени носете си ги сас здраве Simple Smile
P.S. извинявам се за грешките ама пове4е пиша на англ и не сам свикнала с фонетиката Simple Smile 4е "ъ" го пиша с "а"...."й" с "и" и тн. да не си кайете тая неграмотната Simple Smile Joy

# 599
zdraveite eto me i men udaljena Simple Smile samo 4e ne znam dali 6te uspeq da go napravq kakto trqbva za tova 6te probvam dva na4ina
http://i238.photobucket.com/albums/ff303/gergana_todorova2004/kosi.jpg - tova trqbva da e linka

не съм чела назад дали си писала,но твоята коса как е сложена със щипки или не?

Общи условия

Активация на акаунт