Удължаване на коса

• 149 367
  • 692
  •   1
Отговори
# 255
здравейте,аз днес си сложих коса в Дима стил.уж косата ми я даде моя приятелка и трябваше само да ми я закачат,боядисат и оформят,а накрая се оказа,че са мо сложили и тяхна коса.това както и да е,взеха ми една торба с пари и сега се чудя и търся една идея по-нормален салон от ценова гледна точка за поддържане newsm78.моля ви за помощ,доста попрочетох,но сега ми трябва салон в който да разбират от това,но да не дерат така жестоко ooooh!

Трябваше да питаш,преди да отидеш в Дима.На всичкото отгоре самота им коса,не е хубава.То поддръжката при тях колко е?
Не гледай само цените,гледай и качеството.Аз се правя в Магама и досега съм пратила сумати приятели и познати там.

# 256
добре де мамите които сами си правят косите-от къде си ги взимате
кажете някое магазин4е в сф

# 257
И аз съм с удължена коса - на шнолки много съм доволна  Simple Smile За 320лв. косата е супер

И аз искам косичка на шнолка, струва ми се най-лесно за употреба... ако може да ми дадеш повече информация откъде си я взела на sladkoto_karamel4e@abv.bg ...  наистина ще съм ти много благодарна, защото доста страдам...

# 258
здравейте момичета,темата мн.ми хареса.Някой може ли да ми каже  къде в Бургас мога да си купя коса на сносна цена.Благодаря Grinning

# 259
здравейте момичета,темата мн.ми хареса.Някой може ли да ми каже  къде в Бургас мога да си купя коса на сносна цена.Благодаря Grinning
и там има Дима стил,но цената не е сносна Wink

# 260
hai,Djesmin.gledah tvoite klip4eta za ydaljavane na kosata-mn mi haresa tozi metod.znae6 li dali nqkade v bg postavqt taka kosata.mn estestveno izglejda i sazdava obem.thamks predvaritelno.

# 261
Привет момичета Simple Smile Днес си вэех коса и утре ще отида да ми я сложат newsm44 Ще покаэвам снимки Simple Smile

shtelyk, има такъв метод и в бг,  вече  почти във всеки салон. Наэад в темата може да прочетеш повече эа това, а ако си от Пловдив пиши на лични да ти дам кординати къде да идеш  bouquet

# 262
mersi mn Djesmin Simple Smile,6e porazpitam iz salonite-az sam ot byrgas.po kakav na4in 6e ti postavqt kosata-s klipsi li.4akam snimki da te vidq. Simple Smile

# 263
hallo,Djasmin.vsa6nost az iskah da pitam dali prodavat nqkade to4no takiva tresi s takova postavqne.az imam tresi s klipsi,no sa mnogo redki i kasi i ponqkoga kato gi sloja se vijda samata tresa,a tezi ot klipa sa s mn pove4e kosa i sazdavat obem.po4ti kato peryka.

# 264
Значи са те минали с кофти коса или в последствие окапа?По принсип тресите са като на филмчетата,но все пак са ги оформяли преди това и т.н.

# 265
А аз съм побъркана нещо!
Славче, нинам при теб дали е така ама моята коса постоянно ми се вижда малко и искам все повече и повече. Ето мина месец и нещо откакто допълвах и вече мисля за ощеееееееее  Rolling Eyes

# 266
Аз бях половин година с удължена коса до кръста.....наистина стои много готино особенно ако е сложена качественно....но проблема е такъв че иска ужасно много грижа и ресане....нещо с което не разполагах Peace
Косата иска много ресане и мазане с маски и други подобни за да стои красиво на главата ти  Crazy.....затова я махнах и сега ми стои в нощното шкафче Rolling Eyes...като ми дойде пак мерака и ще си я слагам отново Peace

# 267
А аз съм побъркана нещо!
Славче, нинам при теб дали е така ама моята коса постоянно ми се вижда малко и искам все повече и повече. Ето мина месец и нещо откакто допълвах и вече мисля за ощеееееееее  Rolling Eyes

Аз съм на кичури  и все сллагам още и пак ми се вижда малко. Joy
Обаче вече няма къде да слагат.....голям майтап е.

# 268
oт моя фриз знам 4е на кичури е за предпочитане пред цели редове
каза ми че било по щадящо за косата
не знам дали наистина е така
къде си си ги слагала

# 269
аз вече свикнах с моята.само където се къпах сигурно един час и още толкова се суших.доколкото разбрах за поддръжка+боя и това-онова ще ми вземат пак около 200 лв,но иначе се харесвам така и май си струваше парите,поне за сега Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт