Удължаване на коса

• 149 432
  • 692
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Момичета, ето и обещаните снимки.  Peace  Цветът на косата ми не е точно като на снимката, но се е получило така от светкавицата.

http://picasaweb.google.bg/muhlata/Botushi/photo#5129072088497076194

http://picasaweb.google.bg/muhlata/Botushi/photo#5129072118561847282

# 331
Иля много е хубаво и на теб също не се поэнава Simple Smile но найстина май е по-къса от моята Thinking

# 332
Тва е 40см.Ти не си ли я мерила?

# 333
Иля, много хубаво ти се слива! Как го докарваш така?

# 334
Момичета, ето и обещаните снимки.  Peace 

ЧУДНО!!!!

Много хубаво седи. Тъкмо си мислех че на светла коса е по-трудно да замаскираш разликите  Wink
Много ли ще е нахално ако помоля за снимка "преди"?  Praynig

Как я потдържаш косата?

djesmin , сетих се още един въпрос  Mr. Green. Преди да начупят косата слагаха ли някаква пяна или гел или лак след това? Кога измиваш косата? Изправя ли се после без проблеми?
Хехе, то стана въпрос с под въпросчета  Whistling

ееее ама хора дайте шанс да си публикувам и аз писането  Joy, все като натисна "публикувай" и ме връща че някой бил писал преди мене  Twisted Evil

# 335
kiara преди да ми я навият ми сложиха кристали някъкви а след това силикон и лак сложиха Simple Smile
Като я иэкъпах се иэправи беэ проблем Peace

p.s. Иначе това на снимката в подписа ми е на другият ден след навиването и бяха се пораэвалили къдриците #Cussing out

# 336
Джес, а този силикон дали я прави по-лъскава?

# 337
Джес, а този силикон дали я прави по-лъскава?

Прави, прави Laughing  по-лъскава и по игриви къдриците Simple Smile

# 338
  • София
Slav4e_Av4e , не съм мерила косата, но фризъорката няма начин да ме е излъгала- 50 см. си е.

kiara , все още само съм я разресвала, за подръжка не мога да говоря, защото ми я поставиха преди 2 дена.

Момичета, така и не разбрах, дали мога да си взема не цяла, а само някакъв ред по- дълга коса и да ми я удължат още ?

# 339
Slav4e_Av4e , не съм мерила косата, но фризъорката няма начин да ме е излъгала- 50 см. си е.

kiara , все още само съм я разресвала, за подръжка не мога да говоря, защото ми я поставиха преди 2 дена.

Момичета, така и не разбрах, дали мога да си взема не цяла, а само някакъв ред по- дълга коса и да ми я удължат още ?

Тук в един магаэин эа коса продават и само редове ти от къде си?

# 340

Тя на редове ли е?Мила мойта е до кръста и е 50,не ми се вярва да ти е толкова дълъг торса.Я вземи метър и я премери от началото на реда.Много ми е любопитно.

# 341
  • София
Измерих - 46 см. е, но тя е пришита и сигурна се скъсява и малко от капсите.  Thinking

Но вече определено я искам по- дълга. 

djesmin , от София съм.

# 342
Измерих - 46 см. е, но тя е пришита и сигурна се скъсява и малко от капсите.  Thinking

Но вече определено я искам по- дълга. 

djesmin , от София съм.

Не се скъсява от капсите,просто явно ти е сложена по-нагоре.Ти колко реда имаш.Можеш да си сложиш само един сега за дължина.Ама да не ти го слагат най-отдолу.

# 343
  • София
Имам 4 реда, но ми сложиха цялата коса, сега трябва да си купя нова. Ако не си сложа надолу реда, може би ще ми трябва доста дълга коса.

# 344
kiara преди да ми я навият ми сложиха кристали някъкви а след това силикон и лак сложиха Simple Smile
Като я иэкъпах се иэправи беэ проблем Peace

Кристали? а силикона какъв е? Трябва да изляза и аз да се поразтърся за такива екстри. Тук при нас продават нещо което аз наричам вакса за коса  Mr. Green с което като се намажеш косата става лъскава... дали подобно ми трябва?  newsm78

аз имам опашка която е на букли. Винаги когато не я ползвам седи в мрешичка за да не се развива. Не я мажа с нищо и за сега си е добре, само се чудя дали не трябва да я проветрявам че е в найлонова торбичка  newsm78

Защо да не можеш мила. В сялона в ойто са ти сложили тази коса би трябвало да продават и на ред. В салоните не може да няма.

Slav4e, защо да не я слага най-отдолу????

Общи условия

Активация на акаунт