Удължаване на коса

• 148 829
  • 692
  •   1
Отговори
# 390
Djesmin в кой салон си удължи косата?   newsm74

# 391
Снимка ще ти пратя на Лс, а ролките са ми пластмасови спираловидни, но не от от дългите
и на мен,и на мен...... Praynig Praynig Praynig

# 392
  • Sofia
Пратих на  djesmin , но сега ме мързи да пращам и на другите

# 393
Удилжавала съм си косата до сега 3 пъти в различни салони за красота чрез зашиване ... и изобщо не съм доволна моята коса доста се скаси и уредя...затова сега съм решила да си взема и да си япоставям със фиби,щипки или както там се казват за да мога да си подхраня моята коса...старите ми коси издаржаха до половин година и чесно мисля че няма естесвени коси а са някаква преработка от животни...все пак удължаването стана доста масово и всеки може да си го позволи...че откаде се взе толкоз естествена коса?аахаххаа Grinning

# 394
Пратих на  djesmin , но сега ме мързи да пращам и на другите
ееееееееееееееее Praynig

# 395
Момичета,продават ли се къдрави коси или сами си ги накъдряте?

# 396
  • София

Продават, моята е къдрава.  Peace

# 397

Продават, моята е къдрава.  Peace

А на мен един фризьор ми развива теории,4е са само прави...аз си поръ4ах 2 реда,само за дължина,но когато ги пробвах ми се сториха много анеми4ни...и като гледам вашите снимки се убеждавам в това....Благодатя за бързия отговор Simple Smile

# 398
Тоя фризьор е луд.Има дори и леко начупени,и по-силно начупени,кръдрави няколко варианта.Иди в някакъв по-свястен салон.

# 399
Да,но в кой?  ooooh!

# 400

Аз съм доволна от Магама.Скъпо е,но си заслужава. Peace

# 401
Съгласна съм,но е в София,а не ми се ходи специално....все ще се намери някой добър салон и тук в Пловдив...поне се надявам

# 402
Съгласна съм,но е в София,а не ми се ходи специално....все ще се намери някой добър салон и тук в Пловдив...поне се надявам

Е,ти си знаеш.Аз отидох до там въпреки,че съм от доста по-далече отколкото ти.Успех все пак  Hug

# 403

Е,ти си знаеш.Аз отидох до там въпреки,че съм от доста по-далече отколкото ти.Успех все пак  Hug
Благодаря ти!  Simple Smile

# 404
zdraveite otnovo parvo da se izvinq za bukvite ama ne6to mi stava s fonetikata Sad ne sam vlizala odavna vav foruma i zatova ne sam vidqla saob6teniqta na momi4etata koito sa mi kazali 4e ne mogat da se svarjat s men za6toto kvotata mi e iz4erpana Simple Smile
da otgovorq parvo pak posle 6te triq Simple Smile da o6te si rabotq daje cenite sa o6te po-niski rabotq s paketi kosa no predlagam i na redove
no tova e za sega da ne pravq reklama vie 6te mi pi6ete ako o6te ne ste si namerili kosi Simple Smile
pozdravi na vsi4ki mami i 4estito na novodo6lite v kluba na udaljenite Simple Smile snimkite sa mnogo hubavi Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт