Удължаване на коса

• 148 760
  • 692
  •   1
Отговори
# 570
БУБА още един път ще иэвиняваш эа реакцията ми, но щом повече от един човек е раэбрал погрешно написаното от теб эначи не си пресъэдала добре това което си искала Peace
Да спрем до тук!  bouquet

# 571
Ох, що ми трябваше да отварям тази тема Whistling
Сега и аз искам да си удължа косата Mr. Green

Значи Магама е на първо място, нали?

в магама пазят хубавите коси за клиентки като цеци,
когато ходих да проверявам там се държаха супер грубо,
а great lenghts  също коси с азиатски произход, но с първокачествена обработка, моя приятелка е техен дистрибутор в Мюнхен.
Дима стил и Туистър систърс са най!!!!!
аз пък мога да кажа точно обратното,дима стил ме караха да чакам 1 месец за да ми се обадят дали ще има коса и накрая не ми се обадиха newsm78,а като им видях наличните коси,ужассссссс в магазините за шнолички продават по добри коси.
в магама отидох и казах искам"хубава коса" и жената ми извади коси и ми показа "тази е толкова и е от хубавите",извади и друга беше към 150лв по евтина и беше ужасна.

# 572
БУБА още един път ще иэвиняваш эа реакцията ми, но щом повече от един човек е раэбрал погрешно написаното от теб эначи не си пресъэдала добре това което си искала Peace
Да спрем до тук!  bouquet

Вижте сега..иронията не е нещо, което трябва да се пресъздава по някакъв начин(макар аз да недоумявам как изобщо е възможно някой да не ме е разбрал..То думите, иконите, които използвах бяха крайно показателни  Joy) и не е нещо, което трябва да се обяснява..Защото се губи целият смисъл. Wink  Факт е, че който ме познава добре, е разбрал веднага какво искам да кажа  Wink

Свинявайте, че настана смут в темата(и не само в тази  Laughing) Продължавайте да си пишете по същество  Grinning  Hug

Последна редакция: пн, 10 дек 2007, 14:19 от БУБА

# 573
  • Sofia
Върнах се да прочета какво толкова е написала Буба . Къде ви е чувството за хумор?

# 574
Ох, що ми трябваше да отварям тази тема Whistling
Сега и аз искам да си удължа косата Mr. Green

Значи Магама е на първо място, нали?

И аз съм за Магама, Great Lengths е най-скъпата и най-хубавата коса за мен!  superuu

# 575
Върнах се да прочета какво толкова е написала Буба . Къде ви е чувството за хумор?

Викам да не эадълбаваме повече и да пълниме темата иэлишно Peace

# 576
Джес, бай дъ уей аз съм доволна от балсама дето ми прати този човек от сайта...
Направи ми впечатление, че явно доста дълбоко подхранва щом след всичките стайл продукти дето използвах в събота, пак пиришеше на него и беше мека. Може и по-добре де, но определено има полза.

# 577
Абе,не знам кой хвали косата на Twister-Sister и нон-стоп ги хвали,ама косата дето ми сложиха я махнах на вторият месец.Ей тука седи вкъщи в една торбичка и за нищо не става smile3511,жал ме е да я хвърля,като знам колко ми излезе.Изобщо не съм доволна. newsm11
Плитки съм си правила до кръста,бяха добре и ги препоръчах,но за удължаване-твърдо не. Naughty Иначе мацките са супер,като изключа че костенурките в аквариума им миришеха и имаше две кучета на вратата,които пускаха от време на време.

За Дима няма да говоря,косите вече й са толкова окаяни,само вижте някои от рекламните й лица.
Ето и аз втора след lidiya_ilieva съм за Магама,въпреки,че не съм Цеци Красимирова.Глупаво е това.Винаги са се държали супер,и винаги ми е било супер забавно.Кичурите ако искаш можеш сам да си ги избереш.Ето по моя препоръка djolii отиде там и е супер доволна.Значи веднага се събрахме 3.
Пък и стига с тия имена вече,има и други салони по-обикновени нали?

# 578
МОМИЧЕТА АЗ СЪМ ФРИЗЬОР И НА ТЕМА КОСА МОГА ДА ВИ ПОМОГНА МНОГО.ИМА ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ КОСАТА Е НА РЕДОВЕ ИЛИ СА ОТДЕЛНИ КИЧУРИ.НАЙ -БЕЗБОЛЕЗНЕНО ЗА КОСАТА Е УДЪЛЖАВАНЕТО С ТРЕСА С ЩИПКИ-ТАКА КОСАТА СЕ СВАЛЯ ВСЕКИ ДЕН ,ПОДДЪРЖА СЕ ПО ЛЕСНО,А И НЯМА ПЛАЩАНЕ ЗА ПОДДРЪЖКА.А ОТНОСНО КОСАТА НА КИЧУРИ-КОЛКОТО И ДА Е УНИКАЛНА-ТЯ СКАПВА КОРЕНИТЕ НА СОБСТВЕНАТА ТИ КОСА.ТАКА ЧЕ ПОМИСЛЕТЕ СИ-:ЗАМАЛКО ДАЛГОКОСА ИЛИ:ЗА МНОГО ПОУСКУБАНА: Laughing

# 579
Абе,не знам кой хвали косата на Twister-Sister и нон-стоп ги хвали,ама косата дето ми сложиха я махнах на вторият месец.Ей тука седи вкъщи в една торбичка и за нищо не става smile3511,жал ме е да я хвърля,като знам колко ми излезе.Изобщо не съм доволна. newsm11
Плитки съм си правила до кръста,бяха добре и ги препоръчах,но за удължаване-твърдо не. Naughty Иначе мацките са супер,като изключа че костенурките в аквариума им миришеха и имаше две кучета на вратата,които пускаха от време на време.

За туистър систърс
И аз казвам че преди имаха от от тия коси на метражите, но както самите те ми обясниха от 1 год. не работят с такива щото много недоволни клиенти и вече само с тия руските,то се вижда, първо ти я показват както си е на плитка подстригана от някой.

# 580
  • Mонтана
фризъорката е права,аз имам коса на щипки и въобще не ми се уврежда моята.махам и слагам когато искам и е много лесно.

# 581
аз не мисля,че по този начин/със щипки/ косата може да си я постави човек сам и тя да не стои като закачена newsm78.доколкото знам косата трябва да се изтъни,за да може да се слее с новата.има много момичета,на които и без да разбира човек,може да разбере,че косата е удължена ooooh!

# 582
  • Sofia
Естествено че новата коса трябва да се подстриже спрямо прическата на естествената.
А поставянето е въпрос на сръчност - както някои могат да си лакират сами ноктите, а други само в салон!

# 583
Така е косата се изтънява, за да се слее по-хубаво Simple Smile
Иначе ако не кажа на някого, че съм с екстензии, няма да разбере Simple Smile

Сега ще изтърся и една голяма глупост ама да знаете, че има истина...
Прикачената коса пречи на изневярата  Laughing.
 Подсъзнателно жената не иска човек, който не я познава и я смята за привлекателна, да разбере че носи такива допълнителни атрибути, за това не го допуска много до себе си  Laughing
А това пречи на изневярата. Кво следва?
Че всеки мъж би трябвало да иска да купи на жена си допълнително коса?

Laughing Laughing Laughing

# 584
  • София
Ти пък...Аз на никой не давам да ми пипа косата...големи скандали вдигам, особено, ако току що съм си я измила

Общи условия

Активация на акаунт