"Откраднат живот" по Нова тв Тема - 4

• 63 855
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • Тра-ла-ла
Стилянова, добре си опича работата и знае как да играе играта....искам те, не те искам, после го зариби с обща тайна, с която винаги може да го изнуди. Беше му опора в трудния момент. Ту му пристава, ту се врътка....хм, хм...палава лисица Whistling

Друга е бременна, не Биляна. Но няма да се учудя, ако се окаже, че войниците на Калин са в ред и сестрата се окаже бременна Mr. Green

# 631
  • ES
Кой каза, че Биляна ще забременее.  Mr. Green Ако съм видяла правилно де, че бях в другата част на стаята без очилата.
Много предвидими бе.
Джулая  Hug

Не е Биляна, а младото момие, което с гаджето се бяха тровили

# 632
Какво казаха, че е заболяването на проф.Камбуров?
Има дефицит на тромбоцити, но диагнозата я сдъфкаха.

# 633
Еми явно си ми трябват очилата  hahaha

# 634
  • Тра-ла-ла
Не беше ли някакъв миелом?

# 635
  • ES
... Но няма да се учудя, ако се окаже, че войниците на Калин са в ред и сестрата се окаже бременна Mr. Green

И да не са наред, сега като направят новата спермограма в лабораторията на мама Вили, ще ги оправят, ще му ърнат мъжкото самоувствие, което той затърси под уждите поли. Ама после трябва да търсят и кой да им заплоди дъщерята.

# 636
Не са го измислили още. hahaha
Тази вечер на няколко пъти не им разбирах какво говорят.

# 637
Доста динамична серия беше.
Хареса ми, въпреки шаблонните моменти.

Захариев, все едно за първи път изневерява  Joy
Племенницата от Лондон, Стилянова, де... все едно си върви с табелка - "още не съм навършила 25"  Grinning. Тя какво очаква от връзката си със Захариев? Да я обяви публично?

Хареса ми "двубоят" Романова-Кръстева. Равен резултат!
И двете се държаха достойно.
Кръстева продължава да трупа актив в моята класация  Grinning.
А Романова показа най-после, че не е само "робот".

А хематологът-консултант - това ли е най-добрият им специалист? Има няма 30 годишен. newsm78

# 638
  • София
Мултиплен миелом е диагнозата.

# 639
Два пъти чух миелом в тази серия за диагнозата на Камбуров.
Тва простонародно какво ще рече, рак на кръвта?

# 640
  • Тра-ла-ла
И да не са наред, сега като направят новата спермограма в лабораторията на мама Вили, ще ги оправят, ще му ърнат мъжкото самоувствие, което той затърси под уждите поли. Ама после трябва да търсят и кой да им заплоди дъщерята.
Но Биляна ще пусне един единствен път на д-р Василев и ще прихване. И всички ще си мълчат, за да излезе, че е бебето е на Калин, кого са излъгали, че може да има деца Joy И така.....2349 епизода на "Дързост и Красота", в които Калин е опънал всички женски в сериала, включително и пияната педиатърка.  Joy

# 641
Не беше ли някакъв миелом?
Мултиплен миелом, баба ми почина от това на 70г., 4г. се бори, но не успя, Светла й памет, отиде си преди 20г.

# 642
А хематологът-консултант - това ли е най-добрият им специалист? Има няма 30 годишен. newsm78
Другите са на конгрес сигурно. Joy

# 643
Да се образоваме малко за мултипления меланом - http://www.doctoronline.bg/diagnostics/6224/Multiplen-mielom  Grinning

Чудя се само как Генадиева успя да изтърпи нахалството на Захариева   Grinning
"Сега остава аз да понатисна малко Биляна, а пък ти - Калин...".  Няма мърдане от тая сватба.
И няма това - онова, "големи" хора се женят, не "малки".
А това с яйчената черупка направо ме довърши  Joy

# 644
  • ту тук, ту там
А бледо "лилаво към бордо", що за цвят е това изобщо?!   newsm78

Общи условия

Активация на акаунт